reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

moonik - :-D:-D:-D

ivaz - a może jej sie cos przyśnilo? J. tez się czasem z placzem budzi,:eek: ale szybko da sie go uspokoić

kaczuszka - trzymam kciuki;-)(tylko nie wiem za co mam trzymać :-D:-D:-D)

ewelcia - no właśnie J. tez się straaaasznie wierci w wózku, więc w sumie zawsze chodzi w jednej czapie, która mu się jako jedyna nie zsuwa, pozostałe do niczego - głowa lata na boki, a czapa stoi w miejscu:eek::eek:

Iwona - :cool2: dobrze się Marysia spisała!:-p

u nas dzis nic szczególnego.. z pracy późno wróciłam, bo mi komp naprawiali:wściekła/y:

reklama
MR, Ty to masz zimnicę, tylko 12st ;-) u nas dzisiaj rano było 2 a teraz jakoś tak przymrozek chwyta czy co...
Iwona, gratulacje dla córeczki, że tak tatusia "załatwiła" ;-)

w nocy zasnęłam z Julą przy cycu ok. 3 i obudziłam się ok. 5 - dobrze że mi z łózka nie spadła :sorry2: - i od 5 mała się tak wierciła i kręciła że mało co spałam, a od 6.20 już śpiewała sobie, łaziła po mnie, także wyspałam się, że hej... ciekawe co będzie dzisiaj...

A ja byłam dzisiaj u fryzjera zrobić odrosty.Z Marysią został tatuś,a ona mu zrobiła taką kupę że była cała brudna.:-DSuper dziewczynka,wiedziała kiedy to zrobić bo mój mąż nigdy nie chce jej przewinąć, a tak musiał.:-D
heh dobre:-D:-D zeby tak moj Szymon walnal kupe w odpowiednim czasie to bym sie baaaardzo cieszyal;-)

u nas w dzień ciepło ale teraz wieczór zimny. 12 stopni to teraz marzenie...
Ivaz - skąd wiesz, że nie masz suchego powietrza? Ja też myślałam, że u mnie jest ok a mala ciągle kasłała rano albo miała te policzki takie czrwone. kuiłam nawilżacz i przeszło jak ręką odjął:happy2:
Ola - to nockę miałyśmy podobną. tez przysnęłam z małą, rano m się doczołgał do łóżka i pyta mnie dlaczego ona z brzegu leży:szok::szok::szok: a raz już spadła - więc dobrze że tym razem nic się nie stało.

Justyna mam powieszony na ścianie taki zegar (chyba higrometr to się nazywa) i on wykazuje 70% wilgotności, to nawet za duzo.
Nawilżacza też używam, codziennie wietrzę mieszkanie, na noc przykręcam kaloryfery, a w dzień uchylam okno, nie wiem dlaczego ona kaszle rano a w ciągu dnia w ogóle

Witam z rana. Małgońka śpi, ja sprzątam. Tomasz wyemigrował ;-)
Na obiad idziemy do mojej mamy, jutro do teściów, żyć nie umierać :-D
Dzisiejsza noc też nie była taka zła (choć zawsze mogła by być lepsza:-)) lecę na inne wątki ...

Monik fajny dostałaś prezent a raczej MOŻESZ DOSTAĆ za 9 miesięcy;-);-)
Iwona to tak jak mój "K" jak wie że za chwile wróce a jest kupa to mówi "ja nie wiedzialem ze jest ale jak juz jestes to go przewin" :-D:-D
M*R zazdrosze upałów:tak: u nas też lodówka :-:)-(

U nas noc calkiem dobrze a teraz maly śpi więc mam chwilkę :-p

reklama
cześć Edis...ja jeszcze nie dawałam małej zupki ogórkowej bo jak dla mnie troszke za wcześnie..troszke sie boje...ale dawałam jej juz barszczyk czerwony z ziemniaczkami, zalewajke, delikatna pomidoróweczke i rosołek z kluskami lanymi i oczywiście takie warzywne zupki z warzyw mrożonych:)

Do góry