reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

hejka

postanowilam nie sluchac lekarza i nie brac no-spy dwa razy dziennie, bede brala jak mnie bedzie bolal brzuch i napinal sie....

poza tym polecam Wam herbate z żurawiny (herbapolu pije)
super smaczna i bakteriobojcza ...glownie na uklad moczowy super dziala..zreszta jest tego sporo...

co do płci w sobote mam nadzieje ze sie dowiem kto tam rozrabia w brzuchu, jak dziewczynka fajnie :-) jak chlopiec drugi tez fajnie beda mieli z bratem wspolone zainteresowania i napewno lepiej sie dogadaja ;-)
wazne by zdrowe...

na dolegliowsci z nogami to nic sie nie poradzi jesli to np rwa kulszowa ktora dopada czesto kobiety w ciazy,...poza tym jak juz pisalam wystepuja bardzo czesto uciski na nerwy w okolicy krzyzowej czesto paralizujace nieco nozki....musimy wytrzymac to...

co do wapnia i nabialu ja uwielbiam...zreszta mam grupe A rh plus wiec zrozumiale...
wapn chamuje wchlanianie zelaza dlatego nie zaleca sie brania w tym samym czasie tabletek z wapniem i zelazem..... mlekiem przciez tez nie popijacie tabletek....wapno jest rownie waazne teraz jak i zzelazo i trzeba tak kombinowac zeby jednego i drugiego nie zabraklo...na dzien wapno na nocc zelazo i luzik,...

reklama
hejka

postanowilam nie sluchac lekarza i nie brac no-spy dwa razy dziennie, bede brala jak mnie bedzie bolal brzuch i napinal sie....

poza tym polecam Wam herbate z żurawiny (herbapolu pije)
super smaczna i bakteriobojcza ...glownie na uklad moczowy super dziala..zreszta jest tego sporo...

co do płci w sobote mam nadzieje ze sie dowiem kto tam rozrabia w brzuchu, jak dziewczynka fajnie :-) jak chlopiec drugi tez fajnie beda mieli z bratem wspolone zainteresowania i napewno lepiej sie dogadaja ;-)
wazne by zdrowe...

na dolegliowsci z nogami to nic sie nie poradzi jesli to np rwa kulszowa ktora dopada czesto kobiety w ciazy,...poza tym jak juz pisalam wystepuja bardzo czesto uciski na nerwy w okolicy krzyzowej czesto paralizujace nieco nozki....musimy wytrzymac to...

co do wapnia i nabialu ja uwielbiam...zreszta mam grupe A rh plus wiec zrozumiale...
wapn chamuje wchlanianie zelaza dlatego nie zaleca sie brania w tym samym czasie tabletek z wapniem i zelazem..... mlekiem przciez tez nie popijacie tabletek....wapno jest rownie waazne teraz jak i zzelazo i trzeba tak kombinowac zeby jednego i drugiego nie zabraklo...na dzien wapno na nocc zelazo i luzik,...
Witam cię sedrecznie myfa.
Na wstępie ślicznego masz synka!!!
U mnie już wiem,że rozrabia CHŁOPAK-byłam w szoku, bo chciał dziwczynkę-ale chłopca też będe kochac-ważne zeby był zdrowy i silny!!!
Jestem tu nowa-takze witam się!!!
A i dzięki za wieści odnośnie nóżek mych!!
jejku-witam wiem,że trzeba to przeboleć, ale łatwo nie jest, ale spróbuje z tym magnezem-mam nadzieje ze poskutkuje.
Pzodrawiam

Witaj moniś i faktycznie w Poznaniu nieciekawie dzisiaj:-( a ja dzisiaj źle się czuje i chyba przeleże pół dnia:-(

mój m zwiał na chwilę z pracy aby ze mną pogadać.... i już mi lepiej
ja mam taką głupią naturę wszystko analizuję .... no i w pracy też ciągle robię analizy na kilka kilkanaście lat dla firm (max 20) więc taki mój urok :rofl2:
kolejny sisiorek - moniś gratulacje - ja jestem spod Poznania - gdzie chodzisz do lekarza?

czesc Moniś
gratuluje synka......ja bym mojego jie zamienila na zadna dziewczynke ;-)

z nogami bedzie dobrze...oszczedzaj sie ..

Sara27 Jestem ze śródmieścia a co do USG to tak w Diasonie bo tam jest jeden z najleprzych podobno profesorów w Polsce(Szaflik) i w sumie po tym jak leżałam u niego na oddziale muszę przyznać że tak jest :) Ja naszczeście kompik w łóżku i leże cały czas :-):-):-)

Julia.l w awie tez nie za bardzo tzn słońce świeci jest ladnie pogodnie, ale przymrozki w nocy i rano tez zimno.
Ja juz po wizycie w U.P. powaleni są bo najpierw dają daty co 2 m-ce a potem mam co niecały miesiąc jeżdzić znowu kolejna wizyta 11 grudnia wrrrrr przed przyjazdem J i znowu się bede tłukla autobusem

Ja do ginka co 2 tygodnie musze chodzic a teraz będe konsultowac z innym więc jeszcze jeden dodatkowy doszedł:-( ale na prośbe rodzinki trzeba skonsultować.

Jak u Was z przytulankami? Bo ja swojego m nie moge namówic bo ciąża jest zagrożona i stwierdził że się boi i woli poczekać:-D w pierwszej ciąży mieliśmy zakaz od ginka ale w tej nie zakazał

reklama
kaczuszka nie dołuj się to ze syn to co tragedia??? wcale nie będziesz miała 2 i co z tego to szczęscie a nie koniec świata. Nie rozumiem czemu koleżanki Ci dokuczają zamiast wesprzeć pocieszyć bo ciąza to takie chuśtawki że szok. Nie martw się wszystko będzie dobrze będzie kochanym maluszkiem zobaczysz :) ja jeszcze nie wiem co będzie ale moj nastawil się od nie pamiętam od kiedy na core i tak ciągle na nią czeka, a ja ciagle mu tłumacze że nie wiemy i w sumie to nie jest najwaznejsze wazne zeby zdrowe było.Choc tez bym b chciala nie mam wpływu a co będzie to będzie i tak najkochańsze

Do góry