reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
a tak jest "po" - zdjecie słabej jakosci bo z komórki
moze nie widac do konca ale mam dosc mocny skos zrobiony-z tyłu włosy sa podciete az do samego karku a z przodu jakies 7-9 cm dłuzsze niz z tyłu...i pasemka tez niezle wyszły

moniś80 - ja blisko Poznania mieszkam - pod Swarzędzem i chyba wybiorę Lutycką
moje synalki zawsze na usg wywijały, choć pierworodny zawsze odsłaniał przy tym klejnoty na żabkę , a drugi ciągle je ściska i chowa za pępowiną :rofl2:
byłam u lekarza rodzinnego i niestety zapisał mi antybiotyk Duomox (troszkę się boję go brać - może poczekam kilka dni ) - jest na nim napisane że w ciąży jedynie w przypadkach zdecydowanej konieczności :-( boję się o maleństwo i kiedy jest ta granica "zdecydowanej konieczności" Zapisała też sinupret (ponoć ok w ciąży ziołowy)kazała robić inchalacje
brałyście coś w ciąży z w/w

Modroklejka,bardzo twarzowa fryzurka:tak:
Ja zawsze mialam odwrotnie - czyli z tylu dlugie wlosy a po bokach wycieniowane krotsze.Teaz rozwazam by moze odmienic i z tylu miec krotsze a z bokow dluzsze.Ale ciagle jakos mi szkoda sciat te moje ciecnkie,czesto smetnie oklapniete piorka...do tego maz mnie woli w dlugich i ja chyba siebie tez.

modroklejko super fryzurka....i kolorek fajniasty...

ten kalkulator wagi jesst super haha bo wg niego nie jest zle z waga moja mam w sumie 5 kilo na plusie od poczatku ciazy
wolalabym mniej no ale coz apetyt kurcze mi wrocil na slodkie...

Bansikxd to w sumie mieszkamy od siebie niedaleko bo ja jestem z Bałut,a konkretniej Koziny (okolice Mc Donalda na Wlokniarzy).
Julia ja waze 7 kg wiecej i niby wg tego kalkulatora jest idealnie tyle ile powinnam przytyc,ale ja sie sobie nie podobam z ta waga.

Dziewczyny poniewaz dzis przez zaangazowanie na swoich 3 forach zapomnialam wziac dawki leku fenoterolu,wiec podjelam dojrzale postanowienie ze bede was odwiedzac rzadziej a nie 6 razy na dzien.To nie sa przelewki,moglam sobie wywaolac przedwczesne skurcze opoznieniem tego leku.Widocznie uzaleznienie Internetowe na niektorych zle dziala a moje mechanizmy samokontroli zawodza.

reklama
Do góry