Hej dziewczynki:-)
Nie siadalam do kompa za bardzo ostatnio,bo czuje ze mnie rozwali
od srodka....nie wiem juz co jesc ..ale mam taki rozniesiony brzuch...maz mnie nakarmil smazonym kurczakiem z papryka i cebula..a ja glupai zjadlam
i teraz siedze i koperek pije...czuje ze zaraz pekne.
Co do konta to udowodnilam ze to nie ja poniewaz ta osoba robila zakupy w innej czesci Angli dokaldnie wtedy gdy ja wisialam na telefonie z bankiem i oni mi mowili ze wlasnie ta osoba placi w takim a takim sklepie taka i taka sume,a rozmawialam przez telefon domowy ,wiec sprawdzili gdzie mieszkam.W ten sposob ktos wyczyscil mi konto i zrobil olbrzymi debet.Cala sprawa rozwiazala sie w tydzien a bank oddal pieniadze w ciagu 3 dni.Teraz sie boje takich sytuacji,ebaya mam polaczonego z kontem i jak tylko chce cos wystawic (wystawilam kiecke od chrztu po corce pare dni temu)to od reki mam proby wlamow na konto
,ale ebay mi pisze wiadomosci ze sami wylapuja nieprawidlowosci i ze jest o.k.Internet to bardzo dobre miejsce dla zlodzieji niestety...
Kupilam mamie bilet lotniczy wlasnie :-),bedzie u mnie na dzien przed wyznaczona cesarka ,w czasie gdy bede lezala w szpitalu ona zajmie sie corka ,a jak wyjde ze szpitala to jeszcze tydzien pomoze w domu-ciesze sie bardzo.
Dziewczynki mi tez juz ciezko dzwigac brzuszek..ale juz blizej niz dalej.