reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

edis podsumowanie jest super,chociaz nie ze wszystkim bym sie zgodzila:-):-):-)
jejku czuje sie strasznie spiaca i zmeczona,a do pracy lece na 14 no w PL bedzie juz15

reklama
Hej Dziewczynki!!!

Wczoraj byłam u ginka, dał mi skierowanie do diabetologa i udało mi sie wyprosić termin wizyty na 10 grudnia, bo normalnie to ponad miesiąc się czeka. Narazie ginek kazał odstawić cukier, słodycze, i słodkie owoce i napoje. Powiedział, że na początek to pewnie mi dieta cukrzycowa wystarczy, ale możliwe, ze będę musiała się położyć do szpitla...

Pozatym rano wysprzątałam chałupe, bo znajomi postanowili zrobic u mnie spotakanie biznesowe, ja byłam ich łącznikiem, więc przy mnie czuli sie lepiej. Dobrze, ze juz sobie pojechali, bo jestem dzisiaj jakaś śpiąca, głodna i zmęczona...

Vinniki, a kto tę książkę napisał? może też by mi się przydała ;-)
edis, dobre :-)
Mirka, fajnie że na razie jest w porządku i nie musisz jakiś bardziej drastycznych metod stosować :tak:

Ale klikacie!:tak:

Wiolcia witaj na forum
Ewelcia podziwiam ze jeszcze chodzisz do pracy,ja leniu***je na L4 juz od 12 tc.
Modroklejka to chyba pierwsza z marcowek utulisz swojego synka,a ja pewnie niedlugo po tobie bo mam cc w 38 tc a jestem 2 tyg dalej niz ty.Ale zycze ci utrzymania ciazy jak najdluzej!
Nika odeeeezwij sie bo umieram z ciekawosci,dawaj newsy o swojej dzidzi!:-D

A teraz kilka pytan do tych z was ktore mialy juz cesarke:

1. Jakie znieczulenia sie stosuje?czy sa platne?ktore najlepsze?Czy spi sie podczas cc czy jest sie swiadomym?
2. Ile dni po cc trzymaja w szpialu?(ja wiem ze okolo 4-9 dni,tzn ponad tydzien w razie powiklan).
3. Jak szybko po cc doszlyscie do siebie na tyle by moc chodzic a nie lezec?
4. Jakie kremy na blizne po cc sa najlepsze?
5. Jak szyko stracilyscie brzuch ciazowy po cc i jakimi metodami?
6. Ile czasu trwa cc odkad zapodadza znieczulenie?

Dziekuje z gory!!!:-)

Mirka super że na razie dieta wystarczy oby jak najdłużej :tak:
edis super ale sie usmiałam:-):-):-)
Vinniki no taka książka to chyba cos dla mnie:-D:-D:-D trzymam kciuki za usg :tak:
Wiolcia witaj w marcóweczkach i odzywaj się:tak:

Witam wszystkie marcowe Mamusie.
Od jakiegos czasu czytam Wasze forum i postanowilam się przyłączyć. Jestem w 23 tygodniu ciazy i jak wszystko bedzie dobrze, to pod koniec marca przyjdzie na swiat moj synek.
pozdrawiam Was wszystkie:-)

herj dziewczymy.....dzis pozno jestem bo postanowilam Kubie zrobic dzien bez komputera a tym samym sama go nie uzywalam:)
Witam 2 nowe kolezanki:)
Humor mam kiepski bo maz jutro jedzie na wyjazd integracyjny....a ja jestem chora wsciekla i nieszczesliwa zazdrosna zaborcza itp....nienawidze tych wyjazdow.......czy wy tez tak macie????

reklama
Do góry