reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Nika81 ogrmniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajniusio....

Tanu ja mam to samo ech..... ale jak ja bede wyjezdzac pewnie on bedzie tez zazdrosny ;-)

Nika to ogromne gratulacje z córki. :happy:
Też bym już chciała znać płeć. :-(
Ja na razie nie mam żadnych rozstępów i żadnymi kremami też się nie smaruje, zobaczymy jak to będzie później, może mi się upiecze :-)

nika - gratulacje - przeczucia się sprawdziły bo nie pamiętam na co obstawiałaś?
ja smarowałam moje mega rozstępy - pozostałość po 1 ciąży oliwką, ale teraz zakaz masowania brzucha, więc pewnie będę dolewać ją do kąpieli:rofl2:

Na to licze....zobaczy jak to jest.....:) takie male pocieszenie.....eh czasem mam dosc tego siedzenia w domu juz ponad 3 lata odcieta od swiata zewnetrznego.....

kochana jak ja Ciebie rozumiem..... ech ale spokojnie podchowamy mlodsze maluszki i zaczniemy zyc :-) zawodowo...

Nika gratuluje córeczki:-D:-D a jak tatuś przyjął ta wiadomośc?? wie już??

Tanu gratuluje dnia bez komputera, tez chyba sama sobie muszę taki zrobić:-D A co do wyjazdów firmowych to ja zawsze jestem piekielnie zazdrosna jak się dowiaduje o tym i mówię że nie pojedzie(zresztą on sam wie że tego nie lubię i nie chce jechać dla mnie, bo za pierwszym razem, kilka lat temu, straszną awanturę o to mieliśmy), potem mam etap ze mi szkoda i staram się zmienić swoje myślenie i wysyłam go na siłę, potem jak już jest dzień wyjazdu to prawie płaczę że mnie tu tak samą biedną zostawia i robię mu wyrzuty ale wciąż każę mu jechać bo przeciez nie może dla mnie rezygnować ze wszystkiego:-D Przez cały wyjazd chodzę w domu zła jak osa i mam ochote wszystkich pozabijac, no i oczywiście mam głupie myśli.:zawstydzona/y: A potem jak wraca to się ciesze choć patrzę podejrzliwie czy wszystko jest nadal OK.
wiem wiem wiem zaufanie się liczy i staram się nie myśleć o glupich rzeczach ale cóż ja na to poradzę, człowiek jest człowiekiem i bać się może.. Tymbardziej że widziałam jakie ekscesy sa na imprezach integracyjnych( tak było w moich firmach) ale oczywiscie ja w nich nigdy nie uczestniczyłam!! Mój mąż az tak zazdrosny nie jest, mówi po prostu ze mi ufa.. ale czasem ma przejawy zazdrości jak gdzies wychodziłam:tak: choc to było dawno temu, bo od 2 lat mieliśy budowę domu, slub no i teraz ciąża tez w domu.

Witam też nasze nowe forumowiczki:-Dcoraz nas więcej:-D

reklama
a co do tematu siedzenia w domu, to bardzo właśnie chciałabym mieć 2 dzieci jedno po drugim, tak żeby jak siedzieć w domu to przy dwójce, a potem zacząć się rozwijać zawodowo. Trzecie dziecko jak coś to za kilka lat.(mąż się śmieje że pewnie po jednym będę miała dość).

Jego wizja to 2 sztuki dzieciaczków, moja wizja to 3 dzieci:-D Choć jak usłyszał ze pierwszej córeczki nie udało mu się ucelować, a drugie też nie będzie dziewczynką, to bez problemu na trzecie się zgodził:-D:-D:-D Ale jak to wiadomo plany planami, a natura naturą. Oby tylko zdrowe były....

A właśnie jakie są wasze wizje rodzinne??

Dziewczyny nie mogę znależć na forum takich list z tym co trzeba kupić aby być gotowym na przyjście malucha.. pomoże mi któras?? wiecie moze gdzie to jest?? wiele spioszki, kosmetyki i te sprawy.

Do góry