reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Nie było mnie kilko dni. Ale nie mam jak was nadrobić. Chciałam tylko powiedzieć, że przeprowadzka mnie czeka. Zmieniamy z Tomkiem mieszkanie wprawdzie to znowu będzie kawalerka, ale trochę większa i tańsza. Bardzo się martwię jak to dalej będzie, bo tomek pracuje tylko do końca września a potem musi szukać pracy, a ja 9 września mam jeszcze egzamin poprawkowy i nic się nie uczyłam. Nie mam kiedy, ciąglę chodzę przygnębiona. Ehh:-:)-(

reklama
Moje maleństwo witaj :-) tęskniłyśmy tutaj za Tobą ;-)
Ja dzisiaj noc miałam ok ;-) Patrycja zasnęła o 20 potem jeszcze troszkę popłakała przez sen ale ją przytuliłam i było dobrze, od 23 już spokojnie spała obudziła się na jedzonko o 4 i wtedy właśnie weszłam na forum :-D (to do ATsoni :-p) później spałyśmy jeszcze do 7, a od tej pory malutka ma już drugą drzemkę.

Hejka!!!
MM witaj kochana!!!

Agusia, zato ja nie spałam od 3:30 do 5, bo mały się darl, bolały go dziąsła, a potem obudził sie o 7, jeszcze troche i będę spała na stojąco....:confused2:

Miroslawa ja tez mialam ostatnio nie ciekawie.
Agusia ze tez Ci sie chcialo kompa wlaczac nad ranem:-p

U nas leje non-stop od niedzieli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Maly wlansnie lula:tak:a ja siedze na necie a co?:-D
Dzis mam pecha jakiegos.
Gotowalam barszcz bialy a w drugim garnku jajka i chcialam je osolic i nie wiem jak to zrobilam ze nasypalam soli do barszczu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:musialam wody dolac ale i tak przyslony jest:crazy:.
Potem talerzyk stluklam.
Normalnie jak czegos nie zrobie to chora jestem:laugh2:

Witam po dłuuuugiej nieobecności... :) U nas trzeci ząbek i początki siedzenia :-)

EVE81
jak Ci dobrze, że masz żłobek Mój Dominik jest 127 na liście do wszystkich gdańskich żłobków :eek: a zapisałam go jak jeszcze w ciąży byłam:no: Kasa z macierzyńskiego się skończyła eh... ZŁO i malaria.... a dziadkowie pracujący ;-)

Patrycja śpi już około dwóch godzin ;-) he he niech się już się budzi bo aż mi nudno jest :-D przez kilka dni mnie przyzwyczajała do -mama a po co mi sen?- hehe :-D

Witam Was Kochane, ja tylko na momencik- nadrobię wieczorem- chciałam Wam tylko napisać, że podpisałam dziś umowę na ten lokal i zaczynamy szybki remoncik i działamy!!! Cieszę się bardzo i czuję taką ulgę, bo chyba jeszcze trochę i przyrosłabym do tego starego miejsca- wiadomo im dłużej się jest tym ciężej się rozstać.
Oczywiście jak ruszymy wstawię zdjęcia jak to wszystko wygląda.
Buziaki i do wieczorka!!!

mm- fajnie ze juz jestes :-)
agusia- no to juz rozumiem skad ta wczesna pora ;-)
ewelcia- ciesze sie ze miałas spokojna noc

u nas dzien piekny wiec dopiero wrocilismy

długo nie popisze bo szym na kolanach i wali piesciami w stolik, dlugo tak nie wytrzymam bo strasznie sie wierci :sorry:

reklama
A moj Szymkoko zasnal jakies 10min wiec jeszcze mam 20min:-D:-D,bo on spi po 30min:eek::eek::eek:
mlody dzis marudzi strasznie i na moje oko to tak jak by mial dziasla bardziej spuchniete-moze nie dlugo zabka wylukam:-).
U nas leje o spacerze czy nawet wystawieniu Szymka na dwor moge tylko pomarzyc:wściekła/y:
Wyczytalam przed chwila na watku "mamy z IRL"ze ma tak lac 40dni,przeciez ja zwarjuje:wściekła/y::wściekła/y:.
Pamietam jak przylecialam do m w 2006 w lutym to uwierzcie mi ze do maja caly czas lalo,no moze pare dni nie padalo:eek:

Nika to wy dzialajcie w tym nowym loku a potem zarzuc nam jakies foty ok

Do góry