reklama
I
ivaz
Gość
Dominika dostałaś ode mnie wiadomośc na priva, bo w mojej skrzynce wysłanych jej nie ma???
Ale sie usmialam z tej fototapetyja chyba tez zakupie
Avanti a nie macie kogos innego na chrzestnego?
Agusia ja i moj m maly tylko slub cywilny i moj brat(chrzestny) i m siora(chrzestna) musieli podpisac cos takiego ze jesli ja i m nie podolamy w wychowaniu malego w wierze to oni maja to zobic lub/albo dopilnowac
Wiecie o co mi chodzi
Kitki nie wiem co mam napisac,ale jak ja bym zastala taka sytuacje to moj m musialby natychmiast szukac pracy bez rzadnego "ale"!!!!!!
Szkoda mi Twojej Nadinki i Ciebie.
Sciskam Was-jutro bedzie lepiej
Mala maruda spi a m sie kapie pozniej ja.
Strasznie kiepsko sie czuje:---(.
Sara nie narzekaj na Juli.
40min marudzenia to jest nic moj potrafi dluzej,moze kiepski dzien miala?moze zabki?
Avanti a nie macie kogos innego na chrzestnego?
Agusia ja i moj m maly tylko slub cywilny i moj brat(chrzestny) i m siora(chrzestna) musieli podpisac cos takiego ze jesli ja i m nie podolamy w wychowaniu malego w wierze to oni maja to zobic lub/albo dopilnowac
Wiecie o co mi chodzi
Kitki nie wiem co mam napisac,ale jak ja bym zastala taka sytuacje to moj m musialby natychmiast szukac pracy bez rzadnego "ale"!!!!!!
Mala maruda spi a m sie kapie pozniej ja.
Strasznie kiepsko sie czuje:---(.
Sara nie narzekaj na Juli.
40min marudzenia to jest nic moj potrafi dluzej,moze kiepski dzien miala?moze zabki?
dzięki Ewelcia:-)
P. nie jest złum ojcem, czesto zostawał sam z Nadią i dawał sobie rade ale dzis to przesadził Rozumiem ze mógł byc zmeczony całym dniem z mała to mógł powiedziec, przeciez bym nie poszła na te cholerne cwiczenia. Nie spodziewałam sie ze potrafi tak sie zachowac, trzeba nie miec serca aby dziecko płakało i sie nim nie zając:-( Nie zamierzam sie odezwac dopóki nie przeprosi nas, a jutro to sobie pogadamy na powaznie, bo dzis to juz mi nadto atrakcji dostarczył
miotlica
Fanka BB :)
Uff, my po zakupach, w portfelu ubyło ale wreszcie lodówka i szafki zapełnione. Kupiliśmy chyba z 30 słoiczków dla Natalii. Niech już ona wcina jakieś kanapki Gotowanie i przecieranie pokarmów dla Małej to jednak nie dla mnie, więc albo wóż albo przewóz. No ale przede wszystkim: drugi dzień jeżdżę!
Kitki, przykra sprawa. Nie sądzę, że Twój mąż zawsze w taki sposób się zajmuje Nadią. Może była akurat bardziej marudna i wysiadły mu nerwy i dlatego tak ją "porzucił" - po chwili na pewno by wziął ją na ręce. My kobiety to jednak mamy szósty zmysł do opieki nad naszymi maluchami.
Ewelcia - ja tez się kiepsko dziś czuję, więc rozumiem Cię tym bardziej. Mam kolejną po ciąży @ - niby bezbolesne tak samo jak i przed, ale dużo bardziej obfite niestety:-( I głowa mnie boli.
Kitki, przykra sprawa. Nie sądzę, że Twój mąż zawsze w taki sposób się zajmuje Nadią. Może była akurat bardziej marudna i wysiadły mu nerwy i dlatego tak ją "porzucił" - po chwili na pewno by wziął ją na ręce. My kobiety to jednak mamy szósty zmysł do opieki nad naszymi maluchami.
Ewelcia - ja tez się kiepsko dziś czuję, więc rozumiem Cię tym bardziej. Mam kolejną po ciąży @ - niby bezbolesne tak samo jak i przed, ale dużo bardziej obfite niestety:-( I głowa mnie boli.
Kitki ja nie twierdze ze jest zlym ojcem,nawet o tym nie pomyslalam!!!
Chodzi o to ze skoro siedzi w domu to przynajmniej niech zabawia mala w taki sposob zeby nie plakala
Moze to jednorazowy wybryk,moz Nadia dzis byla marudna wiekszosc dnia i on juz nie mial sily doniej?
Pogadajcie jutro szczerze
Chodzi o to ze skoro siedzi w domu to przynajmniej niech zabawia mala w taki sposob zeby nie plakala
Moze to jednorazowy wybryk,moz Nadia dzis byla marudna wiekszosc dnia i on juz nie mial sily doniej?
Pogadajcie jutro szczerze
Pogadamy pogadamy, juz ja o to zadbam
DZiewczynki uciekam pod prysznic, luknę jeszcze na moje śpiące dziecie i sie kładę bo jutro o 6 pobudka a poza tym z tego wszystkiego zaczeła mnie głowa boleć:-( Mykam do łazienki
Dobrej nocki zycze
DZiewczynki uciekam pod prysznic, luknę jeszcze na moje śpiące dziecie i sie kładę bo jutro o 6 pobudka a poza tym z tego wszystkiego zaczeła mnie głowa boleć:-( Mykam do łazienki
Dobrej nocki zycze
Dziewczynki mam do was może takie głupie pytanie, ale zastanawiam się czy to tylko ja jestem taka "fobiasta". Do rzeczy: czy np jak chodzicie się kąpać to zostawiacie maluchy same w pokoju?? Ja Igora nawet jak śpi to w lezaczek i do łazienki ze soba
reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Ja tam zostawiam Jaśka w pokoju samego jak śpi - w dzień czy w nocy. Dopiero idę jak zapłacze, casem się obudzi i sobie leży i się patrzy, po jakimś czasie orientuję się, że już nie śpi... Wiem, że jest w łóżeczku, sam z niego nie wyjdzie i nic mu się w nim nie stanie.
Tylko jak się bawi sam w pokoju na podłodze, a ja jestem np. w kuchni to zaglądam co chwilkę, bo czasem potrafi się przeturlać po całym pokoju i uderzyć głową o szafkę ze 2 razy nie dopilnowałam i się uderzył, ale zapłakał chwilkę i się dalej bawił.
Tylko jak się bawi sam w pokoju na podłodze, a ja jestem np. w kuchni to zaglądam co chwilkę, bo czasem potrafi się przeturlać po całym pokoju i uderzyć głową o szafkę ze 2 razy nie dopilnowałam i się uderzył, ale zapłakał chwilkę i się dalej bawił.