reklama
Ada wczorajsze popłudnie zachowywała się radośnie i normalnie jak zawsze, jak ja odebrałam to trochę pochlipała w aucie, ale potem już nie. Późnym popłudniem byłysmy u tego laryngologa i tam zaczepiała chłopczyka rówiesnika. Ze mnię nieco gorzej, dziś znów serce mnie bolało jak ją brała ta kobieta. Dałam jej dziś misia do zabawy, niech ma coś swojego moje maleństwo.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ATsonia ona tak dzisiaj wyjatkowo długo śpi :-)
marzenka21 jeżeli podejrzewasz uczulenie na jakies jedzenie to zaprzestań podawania tego co może uczulać go,tylko tak jak piszesz to te krosty trochę duże jak na krosty uczuleniowe a może cos małego pogryzło
marzenka21 jeżeli podejrzewasz uczulenie na jakies jedzenie to zaprzestań podawania tego co może uczulać go,tylko tak jak piszesz to te krosty trochę duże jak na krosty uczuleniowe a może cos małego pogryzło
maniulka
No i bardzo dobrze oszustów trza tępić
maniulka
Ja to tutaj bez kurtki przeciwdeszczowej to się nawet nie ruszam,małemu kupiliśmy taki cały strój spodnie,kurtka przeciwdeszczowe(gumowane) do tego dwie pary kaloszy jedne zwyklaste drugie takie wypasione bez tego tutaj ani rusz ostatniej jesieni padał deszcz 72 dni non stop dzień i noc
maniulka
EVE81 no ja mam nadzieje że wytrzymam najbardziej mnie wkurza to jak ja będe z małą na spacerki chodzić:-(za to mamy tu prawdziwa zimę ostatnio było 4 metry śniegu z tym ze wszystkie drogi przejezdne i chodniki odśnieżone wiec luz,dzieciaki zjeżdżają z takiej wielkiej góry mały mój już się doczekac nie może :-)
Martynia jeszcze śpino w konia mnie zrobiła bo mogłam pospać razem z nią
Martynia jeszcze śpino w konia mnie zrobiła bo mogłam pospać razem z nią
reklama