reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

czesc dziewczynki:-) my juz spowrotem, wrocilismy w niedziele popoludniu. te 6 tygodni minelo nawet niewiem kiedy ale wakacje udane:tak: mala w podrozy w tamta strone byla dosc grzeczna, w ta zato strasznie marudna ale co sie okazalo kiedy smarowalam jej pod wieczor w niedziele dzioselka- mamy pierwszego zabka:-D (prawa dolna jedyneczka:-p)

reklama
No i gratuluje pierwszego ząbka:-)
Martynia spała i spała aż nie wytrzymałam i poszłam do niej zobaczyć no i ja obudziłam bo podłoga zaskrzypiała ale powitała mnie pięknym uśmiechem kocham to:-)

maniulka zmieniłam cholerę :-D

No i bardzo dobrze oszustów trza tępić :-D:-D:-D
A o co chodzi?jesli mozna wiedziec?
Nie jestem wtemacie chyba:-p
czesc dziewczynki:-) my juz spowrotem, wrocilismy w niedziele popoludniu. te 6 tygodni minelo nawet niewiem kiedy ale wakacje udane:tak: mala w podrozy w tamta strone byla dosc grzeczna, w ta zato strasznie marudna ale co sie okazalo kiedy smarowalam jej pod wieczor w niedziele dzioselka- mamy pierwszego zabka:-D (prawa dolna jedyneczka:-p)
No Witaj!!!!!!
My juz sie tu martwilysmy o Ciebie i co jakis czas ktos pisal "A gdzie moje malenstwo"??////:-D:-D:-D
Gartulujemy pierwszego zabka:tak::tak::tak:

U nas nocka ok,Szymon zasnal o 20:30 i obudzil sie o 2:30 na papu i spal do 6:30 dalam mu pic bo o tej porze znajac jego to pewnie by juz mleka sie nie napil wiec nawet nie robilam bo szkoda wylewac(chociaz czasmi z ciezkim bolem wypil)i nie chcial juz spac tylko gadal sam do siebie i sie smial a ja jeszcze komara lekkie dusilam a co!!!??:-D:-D
Teraz spi jakies 15min ciekawe ile jeszcze pospi.
A ja lece zaraz miksowac zupke malemu

Eve - i jak było dzisiaj w żłobku?
MM - witamy:-D No właśnie, foty Amelki wrzucaj! Gratuluję ząbka! U nas wciąż brak.
MR - kuruj się i szybko wracaj do zdrowia.
Maniulka - więc to kraj nie dla mnie. Nie lubię deszczu ani śniegu. Dla mnie słońce to jest to!:-D

A my we dwie z Natalią - mąż w pracy. To ostatni miesiąc gdy jesteśmy razem całe dnie, ale ja akurat cieszę się, że wracam do pracy, bo ją lubię, atmosfera jest fajna, ludzie OK - Natalia będzie z babcią, ja będę w domu dość wcześnie, więc luz.
Po południu wybieramy się na zakupy takie większe (spożywka, chemia). A teraz Natalia śpi.

reklama
Dziś odebrałam małą bez czerwonych oczu, ale troszkę popłakała (pani mówiła)bo nie mogła zasnąć jak dzieci plakały. Zjadła też co nieco dziś więc ok. Spała krótko, więc teraz ide na spacerek to pewnie odeśpi.

Do góry