reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Nie było mnie kilko dni. Ale nie mam jak was nadrobić. Chciałam tylko powiedzieć, że przeprowadzka mnie czeka. Zmieniamy z Tomkiem mieszkanie wprawdzie to znowu będzie kawalerka, ale trochę większa i tańsza. Bardzo się martwię jak to dalej będzie, bo tomek pracuje tylko do końca września a potem musi szukać pracy, a ja 9 września mam jeszcze egzamin poprawkowy i nic się nie uczyłam. Nie mam kiedy, ciąglę chodzę przygnębiona. Ehh:-:)-(

reklama
Moje maleństwo witaj :-) tęskniłyśmy tutaj za Tobą ;-)
Ja dzisiaj noc miałam ok ;-) Patrycja zasnęła o 20 potem jeszcze troszkę popłakała przez sen ale ją przytuliłam i było dobrze, od 23 już spokojnie spała obudziła się na jedzonko o 4 i wtedy właśnie weszłam na forum :-D (to do ATsoni :-p) później spałyśmy jeszcze do 7, a od tej pory malutka ma już drugą drzemkę.

Hejka!!!
MM witaj kochana!!!

Agusia, zato ja nie spałam od 3:30 do 5, bo mały się darl, bolały go dziąsła, a potem obudził sie o 7, jeszcze troche i będę spała na stojąco....:confused2:

Miroslawa ja tez mialam ostatnio nie ciekawie.
Agusia ze tez Ci sie chcialo kompa wlaczac nad ranem:-p

U nas leje non-stop od niedzieli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Maly wlansnie lula:tak:a ja siedze na necie a co?:-D
Dzis mam pecha jakiegos.
Gotowalam barszcz bialy a w drugim garnku jajka i chcialam je osolic i nie wiem jak to zrobilam ze nasypalam soli do barszczu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:musialam wody dolac ale i tak przyslony jest:crazy:.
Potem talerzyk stluklam.
Normalnie jak czegos nie zrobie to chora jestem:laugh2:

Witam po dłuuuugiej nieobecności... :) U nas trzeci ząbek i początki siedzenia :-)

EVE81
jak Ci dobrze, że masz żłobek Mój Dominik jest 127 na liście do wszystkich gdańskich żłobków :eek: a zapisałam go jak jeszcze w ciąży byłam:no: Kasa z macierzyńskiego się skończyła eh... ZŁO i malaria.... a dziadkowie pracujący ;-)

Patrycja śpi już około dwóch godzin ;-) he he niech się już się budzi bo aż mi nudno jest :-D przez kilka dni mnie przyzwyczajała do -mama a po co mi sen?- hehe :-D

Witam Was Kochane, ja tylko na momencik- nadrobię wieczorem- chciałam Wam tylko napisać, że podpisałam dziś umowę na ten lokal i zaczynamy szybki remoncik i działamy!!! Cieszę się bardzo i czuję taką ulgę, bo chyba jeszcze trochę i przyrosłabym do tego starego miejsca- wiadomo im dłużej się jest tym ciężej się rozstać.
Oczywiście jak ruszymy wstawię zdjęcia jak to wszystko wygląda.
Buziaki i do wieczorka!!!

mm- fajnie ze juz jestes :-)
agusia- no to juz rozumiem skad ta wczesna pora ;-)
ewelcia- ciesze sie ze miałas spokojna noc

u nas dzien piekny wiec dopiero wrocilismy

długo nie popisze bo szym na kolanach i wali piesciami w stolik, dlugo tak nie wytrzymam bo strasznie sie wierci :sorry:

reklama
A moj Szymkoko zasnal jakies 10min wiec jeszcze mam 20min:-D:-D,bo on spi po 30min:eek::eek::eek:
mlody dzis marudzi strasznie i na moje oko to tak jak by mial dziasla bardziej spuchniete-moze nie dlugo zabka wylukam:-).
U nas leje o spacerze czy nawet wystawieniu Szymka na dwor moge tylko pomarzyc:wściekła/y:
Wyczytalam przed chwila na watku "mamy z IRL"ze ma tak lac 40dni,przeciez ja zwarjuje:wściekła/y::wściekła/y:.
Pamietam jak przylecialam do m w 2006 w lutym to uwierzcie mi ze do maja caly czas lalo,no moze pare dni nie padalo:eek:

Nika to wy dzialajcie w tym nowym loku a potem zarzuc nam jakies foty ok

Do góry