reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Agusia, u nas były dzisiaj 3 kupy...
Ubranek Ci zazdroszczę, czemu mi nikt nie chce nic sprezentować:wściekła/y::-D

A tak wogóle to wróciliśmy ze spaceru z Adim, on spał, a ja zbierałam brzozaki:-D Mam już cały 3 litrowy słoik ususzonych grzybków no i suszę dalej, dodam, ze nie suszę tych z robakami :-D( wiem, że sporo osób uważa, że robaki wyjdą z grzyba, ale ja jakoś nie jestem o tym przekonana, tym bardziej, że ich odchody to już napewno zostana w grzybie:crazy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Eve - dzielna kobito dałaś radę:tak::tak: Zobaczysz Adusia sie przyzwyczai, dajcie sobie troche czasu - i pisze to ta co rano wychodzi z domu ze łzami w oczach i płacze wiekszosc drogi do pracy:zawstydzona/y::-D:-D paweł mówi ze Nadia mnie szuka wzrokiem w ciagu dnia a jak jej źle i popłakuje to woła "meme meme":-D kurcze a moze by tak "mama" a nie "meme":-D Za to jak mnie widzi jak wracam to sie wyrywa do mnie, na rękach b sie tuli, nie pójdzie juz do pawła:no:, kochane malenstwo, słodkie to sa chwile:tak: Teraz zasneła wiec zajrzałam do Was bo byłam ciekawa:tak:
Ivaz - a jak tam u Ciebie pierwszy dzien w pracy i jak Zosia zniosła rozłakę???
Agusia - nie zazdroszcze takiej nocki:no: moze rzeczywiscie Patusi ząbek wychodzi, podobno dzieci jak zabkuja to robia tez więcej kupek
M*R - ze mnie tez jest beksa, popłakuje czasem w kącie w pracy ale wiem ze nie mam wyjscia i poprostu musze dac rade:-(

Kitki dzielna babeczka z Ciebie!!!
Wszystko z czasem sie ulozy i mala zrozumie ze mama musi isc do pracy:tak::tak::tak:
Moze jutro uslyszysz jak Nadinka wola Mama,mama!!!!!!
Agusia wspolczuje nocki!!
Miroslawa ja jak w PL chodzilam na grzyby to tez jak pozniej przebieralam i zobaczylam mala dziurke to juz wywalalam z miesem nie lubie:-D:-D:-D.

Moj kochas tznSzymon:-D dzis spal 2x po 0,5h ale dzis jest o wiele lepiej niz wczoraj,ja sie czuje bardziej wypoczeta a i on jakis grzeczniejszy:tak::tak::tak:
Oby tak dalej;-)

Pierwszy dzień w przedszkolu zaliczony:tak:
Mały bawił się suuuuuper :-D nawet do domu mu się niebardzo chciało isć, teraz siedzi w wannie bo cały w piachu :-D a potem kolacyjka. Chwalił się że w przedszkoli mył ząbki z innymi dziećmi i że jeżdził na traktorku i się bawił i zjadł bułeczke i pił herbatke i wołał siusiu ;-)
Ale zmęczony za 10-ciu :-D

Z mniej przyjemnych informacji to Natanus ma uczulenie na Sinlac a to ponoć jeden z lepszych rzeczy dla alergika :-( :-( :-(

dziewczynki ja tylko wpadlam na chwile bo czas sie pakowac-jutro wyjezdzamy:-):-):-) wreszcie!!

Kitki, Eve bądźcie dzielne- wierzę w Was!! podziwiam Was kochane!!!:tak:

No to dziewczyny do zobaczenia za 2 tygodnie:-D:-D

Mamusie pracujące: ALEZ WY JESTEŚCIE DZIELNE!!!!

Eve- Ciebie najbardziej mam w pamięci...normalnie mało się nie poryczałam przed komputerem jak napisałaś że Adusia płakała- zobaczysz każdy dzień będzie lepszy

Za wszyskiem dzielne pracujące mamy trzymam kciuki

ja dziś dzwonilam do swojego pracodawcy...nie przedłużam z nimi umowy-ide na bezrobocie- zasiłek oczywiście mi się należy więc ból jest mniejszy...potem będę się martwić co dalej...

Kitki niezły pierwszy dzień w pracy :eek: co płaczu to tez płakałam pierwszy tydzien jak wychodziłam do pracy i miałam fochy na męża że musiałam wrócić do pracy :sorry: a teraz to juz sie robi rutyna poprosu wiem że musze iść i koniec bo jak nie bedę pracować to dziecko bedzie głodne ( tak sobie to tłumaczę i jest lepiej );-)
Mój Alanek tez jak wracam to sie cieszy i jak wezmę go na rece to się tak fajnie tuli i dupką skacze a jak go całuję to fajnie usteczka rozchyla i sam chce buziaki :tak::-D to jest jedyny plus pójścia do pracy że dziecko się stęskni i jest takie uradowane jak zobaczy mamusię ;-)
EVE jestes dzielna kobitka i dacie rade z Adunią :tak: i faktycznie jak napisałaś że Ada miała czerwone oczka od płaczu to też tak jakoś mi się smutno zrobiło :-(
Ale wiem że z dnia na dzień przywykniecie i będzie coraz lepiej :tak:

dzięki dziewczyny:-) ja właśnie przewaliłam mieszkanie w poszukiwaniu pieczątki imiennej:szok: tak to jest jak sie cos walnie byle gdzie:wściekła/y: no ale najwazniejsze ze jest bo bez tego to ani rusz;-) Nastrój mi sie troche polepszył:-) siedzimy i popijamy martini z wodką i spritem i snujemy plany jakie to bedziemy mieli fajne gniazdko juz niedługo;-) heh marzenia, dobrze ze choc za nie nie karaja:-D

reklama
Ja ostatnio przeglądałam listę dzieciaczków i z 82 mamuś kojarzę tylko 44 a przeciez staram się być cały czas i ni hu hu nie moge sobie ich przypomnieć
A Moje Maleństwo to ja nie wiem już dawno powinna być jutro do niej zadzwonię ona ma numer z No ja tez więc spoko:-)

Do góry