reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Eve a czemu jestes zla na swojego M?
Agusia wspolczuje nocki,ja mialam tak ostatnio.
Dzis oby nie zapeszyc!!!
I w zadnym wypadku sie nie chwale - pamietajcie ze ja tylko pisze o tym ale sie nie chwale:-p:-p:-p]
Maly zasnal przed 21 wstal o 24 wypil troche wody i zasnal potem wstal o 2 zjadl prawie 150ml mleka i spal UWAGA-do 8:10:tak::tak::tak:.
Jak m wstawal do pracy o 7 to maly spal z glowa w rogu i to na brzuchu i ja jak wstalam o 8 to tez tak spal :))
A wpadlam wczoraj na pomysl ze moze mu za goraco bo spal w bodach z krotkim rekawem i pajacu i nie zalozylam mu bodow.
Ale on tutaj tak spal i bylo ok,widocznie nie lubi jak mu za goraco:shocked2::shocked2::shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
EVE81 wróciłaś już??????
Agusia1987 powiem ci tak szczerze ze nam chyba ten żel nie bardzo pomaga,dałam 23 zł i chyba wywaliłam kasę ostatnio naruszyłam sobie dziąsło pomyślałam posmaruję sobie tym żelem i co nic chwile takie dziwne uczucie ale zaraz było tak jak przed :eek:
ewelcia86 nawet nie wiesz jak sie cieszę że Szymcio tak ładnie spał i mam nadzieje że przyczyna jego niepokoju i braku su było gorąco a wiesz co tak sobie pomyslałam a w czym on spał jak byliście w Pl???????

Maniulka w Pl spal w pajacu i pod kocem.
i dlatego tutaj zakladalam mu body dodatkowo bo tu o wiele zimniej,(a ogrzewanie jeszcze nie chodzi)nakrywalam tym samym kocem a pozniej kolderka i tez spal dobrze.
Widocznie teraz mu sie zrobilo za goraco.
Dzis tez mu nie zaloze bodow tylko pajaca

Tak,tak ja rozumiem ze jest zimniej ja tutaj tez mała kładę w pajacu a jak w dzień niema słoneczka i chłodniej to na noc w pajacu i w body tylko myślałam ze może w Pl mały spał np.tylko w body i teraz mu przeszkadza że mastopy zasłonięte czy nogi wiesz dzieci są różne ha ha ale skoro spał w pajacu to nie powinno mu to przeszkadzac

Eve odezwij sie !!!
Jak tam Adka?

Maniulka wiem o co ci chodzi.
Dzwonila do mnie kolezanka i gadalysmy ponad 30min.
W czwartek wybywam do niej jej m ma po nas przyjechac;-).
Znow sie spotka Szymon z Szymonem heheehe:-D

lece konczyc odkurzanie

Adusię odebrałam z czerwonymi oczkami, musiała dość płakać by takie oczy jej się zrobiły. Wdomu tez czasami płacze ale nigdy takich oczu nie miała. Jak mi ja Pani oddawała to już się uśmiechała - kochana moja. Nie chciała jeść i krótko się zdrzemnęła, ale płacz dzieci ją obudził. Na 18 stą idziemy jeszcze do laryngologa, a potem kupic nowego misia do żłobka.

Eve - współczuję Ci bardzo, trzymam kciuki - dobrze że dziś już masz Adę ze sobą. Dacie Obie radę, jestem pewna:tak:

Ewelcia - super, że Szymuś ładnie spał.

A ja dziś odebrałam prawo jazdy! Ale się cieszę! Przyjechałam do domu samochodem! Frajdę miałam jak nie wiem co! W ogóle to szybko mi to poszło: 8 lipca miałam pierwszą jazdę, 18 sierpnia egzamin a dziś już odebrałam prawko.

Ewelcia, mam nadzieję, że teraz to już u Was będzie tylko lepiej!!!!

Agusia, hehehehe, ah my matki, dzieci jeszcze nie chodzą, a my im juz partnerów wybieramy:-D

Miotlica, no to śmigaj!!! Gratuluję prawka i pierwszej samodzielnej jazdy!!!:tak::-)

EVE, kochana, trzymaj się, jesteśmy z Tobą;-)

Adi dzisiaj tez sie budfził, ale mniej niż poprzedniej nocy i spał aż do 8:tak: Przez to ząbkowanie mamy już dzisiaj 3 kupki zaliczone, na szczeście to są kupki bez krwi ( tylko wczoraj rano i przedwczoraj wieczorem była krew w kupce) Narazie daję małemu tylko mleko i herbatke do picia, niech jelitka mu odpoczna...

no Kobitki a coz tu tak pusto?gdzie wyjestescie?:-D
Najadlam sie obiadu wypilam kawe a teraz bym polulala,ale szkrab nie spi.
Spal dzis tylko pol godziny:-p

reklama
Miroslava u Nas dzisiaj 5ta kupka już była :szok: jedna co prawda taka mała, wczoraj nie miała ani jednej. O 2 w nocy miała kupkę potem około 5, jakoś o 10 i o 15 i o 12 takie byle co. Eh teraz malutka śpi ;-) ale pierwszy raz dzisiaj :szok: szybciej może spała 15 minut. Pati już przesypiała całe noce :tak: co najwyżej przez sen musiałam jej zmienić pozycję z brzuszka na boczek bo się kręciła. Ja teraz słyszę każdy szmer :-D taki mam czujny sen :-D w sumie każdy szmer związany z Pati bo co innego mi nie przeszkadza w śnie ;-).

Dostałam gigantyczną paczkę ubranek ;-) od kolegi mojej mamy po jego córeczce, same śliczności :-) jest tam chyba ponad 100 ubranek a w tym same bluzeczki, spodnie, sukienki, robaczki, żadnych body czy śpioszków więc jestem happy ;-). Żadne ubranko nie ma ani jednej plamki ;-):tak: wyglądają jak nowe. Hi hi no to do 3 latek mam ubranka :-D ale pewnie i tak będę kupować bo jak ja coś widzę w re kids to bym cały sklep wykupiła najlepiej :-D. Ubranka które dostałam są firm George, Adams, Next itp. szybciej nie miałam niczego z tych firm ale są bardzo dobrego materiału muszę przyznać :tak: no i mi przypominają ubranka z re kids ;-). Tak samo ładne :tak:.

Do góry