reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Eve a czemu jestes zla na swojego M?
Agusia wspolczuje nocki,ja mialam tak ostatnio.
Dzis oby nie zapeszyc!!!
I w zadnym wypadku sie nie chwale - pamietajcie ze ja tylko pisze o tym ale sie nie chwale:-p:-p:-p]
Maly zasnal przed 21 wstal o 24 wypil troche wody i zasnal potem wstal o 2 zjadl prawie 150ml mleka i spal UWAGA-do 8:10:tak::tak::tak:.
Jak m wstawal do pracy o 7 to maly spal z glowa w rogu i to na brzuchu i ja jak wstalam o 8 to tez tak spal :))
A wpadlam wczoraj na pomysl ze moze mu za goraco bo spal w bodach z krotkim rekawem i pajacu i nie zalozylam mu bodow.
Ale on tutaj tak spal i bylo ok,widocznie nie lubi jak mu za goraco:shocked2::shocked2::shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
EVE81 wróciłaś już??????
Agusia1987 powiem ci tak szczerze ze nam chyba ten żel nie bardzo pomaga,dałam 23 zł i chyba wywaliłam kasę ostatnio naruszyłam sobie dziąsło pomyślałam posmaruję sobie tym żelem i co nic chwile takie dziwne uczucie ale zaraz było tak jak przed :eek:
ewelcia86 nawet nie wiesz jak sie cieszę że Szymcio tak ładnie spał i mam nadzieje że przyczyna jego niepokoju i braku su było gorąco a wiesz co tak sobie pomyslałam a w czym on spał jak byliście w Pl???????

Maniulka w Pl spal w pajacu i pod kocem.
i dlatego tutaj zakladalam mu body dodatkowo bo tu o wiele zimniej,(a ogrzewanie jeszcze nie chodzi)nakrywalam tym samym kocem a pozniej kolderka i tez spal dobrze.
Widocznie teraz mu sie zrobilo za goraco.
Dzis tez mu nie zaloze bodow tylko pajaca

Tak,tak ja rozumiem ze jest zimniej ja tutaj tez mała kładę w pajacu a jak w dzień niema słoneczka i chłodniej to na noc w pajacu i w body tylko myślałam ze może w Pl mały spał np.tylko w body i teraz mu przeszkadza że mastopy zasłonięte czy nogi wiesz dzieci są różne ha ha ale skoro spał w pajacu to nie powinno mu to przeszkadzac

Eve odezwij sie !!!
Jak tam Adka?

Maniulka wiem o co ci chodzi.
Dzwonila do mnie kolezanka i gadalysmy ponad 30min.
W czwartek wybywam do niej jej m ma po nas przyjechac;-).
Znow sie spotka Szymon z Szymonem heheehe:-D

lece konczyc odkurzanie

Adusię odebrałam z czerwonymi oczkami, musiała dość płakać by takie oczy jej się zrobiły. Wdomu tez czasami płacze ale nigdy takich oczu nie miała. Jak mi ja Pani oddawała to już się uśmiechała - kochana moja. Nie chciała jeść i krótko się zdrzemnęła, ale płacz dzieci ją obudził. Na 18 stą idziemy jeszcze do laryngologa, a potem kupic nowego misia do żłobka.

Eve - współczuję Ci bardzo, trzymam kciuki - dobrze że dziś już masz Adę ze sobą. Dacie Obie radę, jestem pewna:tak:

Ewelcia - super, że Szymuś ładnie spał.

A ja dziś odebrałam prawo jazdy! Ale się cieszę! Przyjechałam do domu samochodem! Frajdę miałam jak nie wiem co! W ogóle to szybko mi to poszło: 8 lipca miałam pierwszą jazdę, 18 sierpnia egzamin a dziś już odebrałam prawko.

Ewelcia, mam nadzieję, że teraz to już u Was będzie tylko lepiej!!!!

Agusia, hehehehe, ah my matki, dzieci jeszcze nie chodzą, a my im juz partnerów wybieramy:-D

Miotlica, no to śmigaj!!! Gratuluję prawka i pierwszej samodzielnej jazdy!!!:tak::-)

EVE, kochana, trzymaj się, jesteśmy z Tobą;-)

Adi dzisiaj tez sie budfził, ale mniej niż poprzedniej nocy i spał aż do 8:tak: Przez to ząbkowanie mamy już dzisiaj 3 kupki zaliczone, na szczeście to są kupki bez krwi ( tylko wczoraj rano i przedwczoraj wieczorem była krew w kupce) Narazie daję małemu tylko mleko i herbatke do picia, niech jelitka mu odpoczna...

no Kobitki a coz tu tak pusto?gdzie wyjestescie?:-D
Najadlam sie obiadu wypilam kawe a teraz bym polulala,ale szkrab nie spi.
Spal dzis tylko pol godziny:-p

reklama
Miroslava u Nas dzisiaj 5ta kupka już była :szok: jedna co prawda taka mała, wczoraj nie miała ani jednej. O 2 w nocy miała kupkę potem około 5, jakoś o 10 i o 15 i o 12 takie byle co. Eh teraz malutka śpi ;-) ale pierwszy raz dzisiaj :szok: szybciej może spała 15 minut. Pati już przesypiała całe noce :tak: co najwyżej przez sen musiałam jej zmienić pozycję z brzuszka na boczek bo się kręciła. Ja teraz słyszę każdy szmer :-D taki mam czujny sen :-D w sumie każdy szmer związany z Pati bo co innego mi nie przeszkadza w śnie ;-).

Dostałam gigantyczną paczkę ubranek ;-) od kolegi mojej mamy po jego córeczce, same śliczności :-) jest tam chyba ponad 100 ubranek a w tym same bluzeczki, spodnie, sukienki, robaczki, żadnych body czy śpioszków więc jestem happy ;-). Żadne ubranko nie ma ani jednej plamki ;-):tak: wyglądają jak nowe. Hi hi no to do 3 latek mam ubranka :-D ale pewnie i tak będę kupować bo jak ja coś widzę w re kids to bym cały sklep wykupiła najlepiej :-D. Ubranka które dostałam są firm George, Adams, Next itp. szybciej nie miałam niczego z tych firm ale są bardzo dobrego materiału muszę przyznać :tak: no i mi przypominają ubranka z re kids ;-). Tak samo ładne :tak:.

Do góry