reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Moj szym wlasnie zasypia!!nareszcie bo dzis dal mi popalic,czasami ma takie napady ze ciezko wyczuc o co kaman?!!
jak jest po kapaniu to zasypia bez problemu ale w dzien to masakra a jeszcze z tydzien temu bylo ok.

A właśnie że wiem :) Bielawa, Dzierżoniów to już blisko siebie, prawda?? Tam mamy jedno biuro terenowe:tak:

Dokładnie tak koło Dzierzoniowa :tak: także jak bedziesz kiedys to zapraszam na kawkę :tak:

Ewelcia mój Alan tez dał dzis popalic ale to chyba przez zęby był taki nie dobry że juz traciłam cierpliwość do niego i normalnie myślałam że siądę i będę płakała z nie mocy do niego :-(
Dość że w nocy obudził się o 12 i nie spał do 1.30 to rano obudził się o 6 i nie chciał spać później tylko wył i tylko na raczkach było dobrze :sorry2: także też dziś miałam ciężki dzień i padam na twarz :tak:

Boże a ja dopiero z pracy wróciłam....:-(. Jem kolację, dzieci śpią... ale dzień do d..y! Z jednej strony super,że tyle klientek wiadomo- kasa, ale z drugiej...padam na twarz po 12 godz. I jutro na 8 znowu. Ok już nie biadole!
Dużo dziś naskrobałyście.
U nas z zasypianie też różnie, ale często z płaczem, dobrze chociaż że jak już zaśnie to do rana śpi.
M*R*- całe szczęście, że z mężem ok. A autko się zrobi.
Ok, zmykam troszkę odpocząć, pa!

reklama
Patrycja dopiero zasnęła, eh nie mogę patrzeć jak ona się męczy z tym katarkiem :-( a leci oh leci jak z fontanny :-( wyciągam fridą a i tak nadal jest pełno :szok:. Ale dzielna jest bo jak mąż ją rozśmieszał to się śmiała :-) i nie płakała jak jej wyciągałam :tak:. He he tak w ogóle moja córuś będzie lubiła truskawki ;-) dostała dzisiaj 1,5 ml syropu od 3 miesiaca o smaku truskawkowym, dałam jej to strzykawką na język i zajadała ze smakiem.

Do góry