reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Ja na zwolnienie poszłam 5 lipca:-) a teraz jestem na urlopie wypoczynkowym, nazbierało mi sie go prawie dwa miechy, więc do końcqa września, a potem na urlop wychowawczy idę:tak: a co, mały musi mieć mamusię przy sobie, a tatus niech zarabia na nasze zachcianki:-D

Adi też śpi na dworzu, tyle, ze nie na kocyku, a w wózku, bo u nas strasznie wieje i jest chłodno, mimo, ze terrmometr pokazuje 24 st...chyba będzie padało, bo niebo się zaciąga chmurkami:-(

u nas też dziś zimno choc nie pada:baffled: a ja mam lenia na maksa i nic dzis nie zrobiłam:szok::-D nicccc
siedze od rana z przerwami na necie, szukam krzesełka do karmienia, a to dla siebie ciuszków itp...:cool2:

Ja na zwolnieniu jestem od 5 sierpnia zeszłego roku:tak: długoooo.. Teraz już oczywiście wypoczynkowy a potem wychowawczy:tak: niestety bezpłatny:baffled:
aleee....... myślimy o własnej firmie :tak: znaczy sie dla mnie:-Djak sie uda to nie będę obcej baby zatrudniać do opieki nad dzieckiem (babcie dalekooooo), bo złobek wykluczam...
Ale najpierw jeszcze wakacje nas czekaja koniec sierpnia albo początek września:tak: dopiero potem zabieramy sie pełną parą za robote:-D
Oliwier ma teraz drzemke, chciał juz wstać ale go pobujałam i śpi dalej:-D

A my własnie ze spacerku wróciliśmy, byliśmy na nim jakieś 2,5 godzinki. Pogoda fajna, na dworze przyjemnie. Zaraz mąż z pracy wróci i będziemy grillować.

U mnie też upał ogromny, aż trochę zazdroszczę Wam chłodu (ale wiem, że znając siebie po 2 dniach tęskniłabym za słońcem).

Ja na zwolnieniu od 15 listopada - a 1 października wracam do pracy.

Dziś od 10 do 17 byłam u mojej siostry z Natalią (mieszka jakieś 8 km ode mnie) - mąż mnie zawiózł, a potem on miał dzień wypoczynkowy bez żony i córki. A my poplotkowałyśmy o dzieciach (ona ma 10-mies synka), facetach, kosmetykach, powrocie do pracy, itd. Fajnie było - chociaż próbowałyśmy uśpić nasze maluchy równocześnie, ale się nie dało - gdy jedno szło spać, to drugie wstawało:-D:-D

A wczoraj byliśmy na imieninach mojej drugiej siostry - fajnie było, rodzinnie.

Teraz mąż kosi trawnik, a Nataleńka śpi - a ja mam czas na forum :-)

reklama
Ada usnęła, ale walczyła z nami ostro, miała tez problemy z kupką i trzeba było jej pomóc. Wcale jednak nie była twarda :baffled:
Spadam na rolki, narazie babeczki:-)

Do góry