reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

MM, będzie nam Ciebie brakowało :tak:
:tak::tak::tak:
Szerokiej drogi:tak:.

Sara,M*R ale interesy ubijacie;-)

My jestesmy w domku od czwartku ale jakos nie mialam czasu tu zajrzec,musialam sie rozpakowac,posprzatac i jeszcze wczoraj bylismy na malych zakupach i u znajomych.

Dzis mam troche sprzatania i gore prasowania nie wiem czy sie wyrobie bo moj smyk w dzien spi po 15min 2lub 3razy.
A jak nie spi to lubi zeby byc przy nim,rozmawiac/zabawiac.
Jak bede prasowac to poloze go na podlodze i bede gadac z nim:tak::-D

Miotlica gratuluje zdanych testow:tak:
Super ze jazda samochodem sprawia ci duzo frajdy

reklama
MM - dołączam do Dziewczyn, które piszą, że będzie nam Cię brakowało! :tak:

Jak czytam o Twoich, Sara, interesach na Allegro, to sama mam ochotę zacząć działać - też znalazło by się parę rzeczy, choćby nowiuteńki nieużywany laktator elektryczny.

Ewelcia, dobrze, że już w domu. Rzeczywiście malutko Szymuś śpi w ciągu dnia - moja siostra też ma Szymusia i było podobnie, trochę wydłużył (o dziwo) drzemki po szóstym miesiącu.

A ja za chwilę wybieram się na jazdy - jak dobrze pójdzie, to egzamin będę mieć koło połowy sierpnia, ale zdecydowałam się dokupić trochę godzin, żeby zwiększyć szanse na zdanie za pierwszym razem. Zobaczymy jak będzie. To droga sprawa - kurs plus dodatkowe godziny pochłonęły już 1350zł - a jeszcze egzamin odpłatny...:baffled:

Ale to już było moje postanowienie na rok 2009, że muszę zdać prawko, mam nadzieję, że się uda;-) A potem drugie postanowienie: nauczyć się pływać!! Może zimą, albo w przyszłym roku.

Myśmy z Patrycją właśnie wróciły z spacerku ;-), teraz siedzimy sobie na tarasie :tak: to znaczy malutka leży i śpi a ja siedzę i Was podczytuje. he he wczoraj padłam spać około 22 :szok: ale za to jestem dzisiaj wyspana ;-). Ładną mamy dzisiaj pogodę :-) słoneczko przygrzewa :-). Cieszę się z zakupu nowej spacerówki, normalny wózek trochę waży, co prawda idzie z niego zrobić też spacerówkę. Ten wózeczek waży jakieś 7 kg chyba i nawet jak go podniosę z Patrycją to jest dla mnie leciutki :-) kupiłam go w naszej miejscowości w sklepie, nie chciało mi się już jeździć i szukać, albo zamawiać z allegro. Moi rodzice mieli Patrycji kupić kojec na Chrzciny (taki kwadratowy do zabawy) zamówili z allegro i co... fabryka z kojcami się spaliła :szok: dobrze że nie zapłacili z góry, później ta firma pisała że na początku czerwca wyślą, nic nie doszło. A jak by ktoś zapłacił z góry to jakieś 400 czy 500 zł by poszło... no to za to kupili tą spacerówkę :tak:.

Hej Ewelcia-fajnie, ze znowu jestes z nami:tak::tak::tak:

Mysmy dzisiaj troszke dluzej pospali. Moj Pawel pojechal na zakupki, a ja uspalam Dominika i teraz kawke popijam. Wkleilam tez pare zdjec na zamknietym. Wiecie co, robienie zdjec Dominikowi zaczelo sprawiac mi ogromna frajde:tak:

Dzisiaj w planach mam jeszcze gotowanie i prasowanie i krotki spacerek-bo pochmurnie na dworze. Aha wywolalismy tez troche zdjec Dominika i tez musze je w albumie umiescic i popodpisywac-to chyba sobie na wieczor zostawie.

Pozdrawiam i milej sobotki. Moze wieczorem znowu zajrze.

Ewelcia super że już jestes:tak:
Muszę przyznać że i mnie te interesy na alegro zaciekawiły dobry BIZNES :-D:-D:-D
U nas pogoda do bani całą noc lało,chłopaki idą do kina popołudniu na Epokę Lodowcową a ja z Martynią albo zostaniemy w domu albo na zakupy się wybierzemy zobaczę czy będzie mi się chciało bo na razie to mam lenia:eek:

Epoke lodowcowa mam na kompie moze dzis ja obejrzymy,znajomi ogladali i mowili ze jest super!!!!~

A ja wysprzatalam kuchnie wyprasowalam Szymusia ubranka,wywiesilam dwa prania.
Bylam z Szymem na dworku on spal a ja sprzatalam i pranie wieszalam,jeszcze musze lazienke posprzatac bo jest w oplakanym stanie!!!
Korzystac z lazienki to ma kto ale sprzatac to nie zabardzo:baffled:zawsze ja musze!!!!
Tutaj pogoda do bani wlasnie pada :baffled:

reklama
Cześć Laseczki!!!
Czasu na pisanie brak, a nawet na czytanie.... Jest u mnie moja siostrzenica na wakacjach, a do wczoraj była również moja mama...

Nie wiem, czy Wam też tak wypadają włosy???? Ja to prawie już łysa jestem:baffled: Normalnie mam prześwity na głowie.... wczoraj byłam u dermatologa. Babka zapisała mi dwa płyny do wcierania w skórę głowy i Cynk w tabletkach do łykania ( 110 zł wywaliłam w aptece:szok:) mam nadzieję, że przestaną mi już wypadać, ale babeczka powiedziała, że leczenie będzie długie.....

Zmykam ściągnąć pranie, bo coś mi się wydaje, że zbliża się burza i deszcz.....

Do góry