reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Maniulka no wlasnie nie wiem o co chodzi?
Wszystko bylo ok.
W poniedzialek wieczorem po kapanie wyruszylismy,caly wtorek bylismy w Darłowku nad morzem,m troche pospal bo wynajelismy pokoj potem wykapalismy szyma w umywalce i w droge.Jechalismy cala noc i do 12 po poludniu,potem zatrzymalismy sie w hotelu w Holandii i po wykapaniu Szymka w umywalce oczywisciu:-Dwyjechalismy.
Musielismy czekac w nocy 2h na eurotunel.Wkurzylismy sie bo erotunel byl o 1.25 a my bylismy na miejscu wlasnie o 1.25 ale on odjechal wczesniej:baffled:i musielismy czekac do 3.25...
Przez Anglie sie szybko smignelo bo nie bylo ruchu na autostradzie a i prom mielismy odrazu,nawet na nas czekal:-Dbo jak m poszedl kupic bilety to ta babka mowi ze prom zaraz odplywa i ona zadzwonila na prom i powiedziala im zeby zaczekali.
Wrota na prom byly otwarte i jak tylko wiechalismy to prom ruszyl-mielismy farta.
Plynelismy SteinaExpress (chyba dobrze napisalam) zapierdzielal szybko tak ze do WC nie moglam dojsc bo strasznie rzucalo na nim,czulam sie jak bym wypila z litr wodki,na wymioty mnie zbieralo ale nie moglam........moj m powiedzial ze wolal by jeszcze raz Niemcy przejechac niz plynac tym promem.

reklama
mówi się, ze nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak zakupy :) hihi i coś w tym jest :)
tak, to fakt, ze dobrze, że to forum jest, bo kto nas zrozumie jak nie my same ? :)

a co do 11 kg mniej, to myślę, że jest kilka przyczyn. Raz, że miałam spory zapas, ponieważ przed ciążą ważyłam 85 kg a mam 172 cm, więc trochę za dużo a dużym łatwiej się gubi :)
Ponieważ karmię piersią jestem na diecie, nie jem smażonego, nie wcinam słodyczy, chociaż ostatnio mnie mocno nachodzi, a poza tym samo karmienie trochę wyciąga. Poza tym nie obżeram się, aczkolwiek nie odchudzam się, bo w trakcie karmienia nie można. Myślę, że spory wpływ na zmiane mojej wagi miał fakt, ze połączyłam karmienie ze zdrowym i prawidłowym odżywianiem..

U mnie ciągle coś się dzieje nawet nie mam czasu was podczytywać.
Wczoraj byliśmy w Wielkopolskim Parku Narodowym. Przeszliśmy 9km w lesie. Bajka!!! Mieszkanie w dużym mieście strasznie mnie męczy i tęsknię za przyrodą! Wózek spisywł się dzielnie nawet po leśnych wybojach więc spoko:-)

MR!!! CUDNIE!!!! ale fajnie...

a my dzis bylismy z małym na basenie! było super! fotki wstawie na zamknietym pozniej

Hej dziewczyny sorki że się nie odzywałam ale mam problem z kompem dzięki mojej siostrze mogę się chociaż z wami przywitać a już się za wami strasznie stęskniłam nic napisać nie mogę mogę was czytać miałam jakiegoś wirusa i teraz mam ciągle błąd na stronie i znaczek taki żółty trójkąt z wykrzyknikiem może wiecie co mam zrobić . Pozdrawiamy was serdecznie i do usłyszenia

Mi lekarka powiedziała, że na początek to dla maluszka wystarczy pół godz, by zobaczyć jak skóra zareaguje. My się też wybieramy bo nie ma przeciwskazań :tak:

reklama
M*R* gratulacje dla synka z okazji wyjścia ząbków ;-) Patuś jeszcze nie ma.

Ja też myślałam nad basenem z malutką :tak: u nas najbliżej to chyba w Sopocie czyli jakieś 20/30 km od nas

Do góry