reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ja tylko wpadam sie pochwalic ze dzis zarobilam na allegro 200 zl:-D:tak:
Sprzedalismy nieuzywany sprzet agd z prezentow slubnych zeszlorocznyh:-pI to poszlo bez gwarancji!(bo bez gwarancji dostalismy) ale sie ciesze.A tak to u nas bez zmian-czyli ja na nic czasu nie mam,latam na poczte,upal ogromny,juli OK :tak:Pa!:-p

Szybko, krótko i na temat:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Sara- Ty to masz farta na allegro:tak:, co jakiś czas piszesz o jakiś super transakcjach :) Gratuluję!
Michałkowi na szczęście powoli schodzą te rumienie, na szczęście- leki działają. Wczoraj i dziś rano wyglądał jak poparzony- cała buzia i ręce w czerwonych jakby liszajach, ale schodzą- to najważniejsze.
Ja padam na twarz- jestem już tak umęczona, że bajka. Nie myślałam, że będzie mi tak ciężko- pogodzić dom, dzieci i gabinet, w którym jest coraz więcej pracy. Klientki jak już wyczaiły, że się w nim pojawiam, to nie chcą do pracownicy, tylko do mnie, miłe, ale ja czasem siedzę tam cały dzień- jedyny plus jest finansowy, bo już było krucho. Mam wyrzuty, że czasem muszę Lenkę zostawić na tyle czasu z babcią.

Hej dziewczynki,
u nas dzień minął dobrze. Jak mały zasnął, to wysprzątałam całe mieszkanko-teraz chwilka odpoczynku i zaraz lulu:tak:
Dominik skończył dziś (właściwie wczoraj, bo już po północy) 4 miesiące-jak ten czas leci:tak:

MM-miłego pobytu w kraju. My pojedziemy najprawdopodobniej pod koniec sierpnia:tak:

MR i Sara- ale biznes kręcicie:tak:
Miotlica-gratulacje-fajnie, że testy zdane:tak::tak::tak:

reklama
Do góry