reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
I Damianek zasnął
nie śpi w dzień odkąd skończył rok
a marudzi za dziesięciu
nawet do łazienki siusiu musze go nosic bo nie ma siły

*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Tak ale najbardziej się boje czy ciśnienia nie ma za wysokiego bo bardzo narzekał na ból głowy szczególnie z tyłu:-( blady jak ściana i stan podgorączkowy a zasnął na klęczkach przed łóżkiem tylko głowe oparł 

Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Amelka znowu ucina sobie drzemke wiec wpadlam jeszcze na chwile
tylko boje sie pobudki bo jak obudzila sie po poprzedniej drzemce to byla taka marudna ze szok
Modle sie zeby w podrozy byla spokojna
Julia biedactwo musi naprawde zle sie czuc:-( zdrowka zycze
Ja juz mam blysk w domciu:-) wkoncu bo myslalam ze sie nie wyrobie;-)
Obiad juz prawie gotowy wiec super
a glodna jestesm ze ho ho 

Julia biedactwo musi naprawde zle sie czuc:-( zdrowka zycze

Ja juz mam blysk w domciu:-) wkoncu bo myslalam ze sie nie wyrobie;-)

Obiad juz prawie gotowy wiec super

Agusia1987
Entuzjast(k)a
MM udanej podróży i wypoczynku w POLSCE
;-).
Dzisiaj rano o 7:30 jechałam wyrobić Patrycji książeczkę rumowską (szybciej była na mojej
). O 9:30 jechaliśmy na szczepienie, dzisiaj Pati nie spała chwilkę przed tym, i jeszcze jedna dziewczynka była przed nią szczepiona że już zaczeka mi oczka trzeć
(mój mały śpioch
) na badaniu u lekarki była grzeczniutka, ale potem jak czekała to złapał ją sen i zaczęła marudzić, dodatkowo szczepionka to się rozpłakała
za pierwszym razem było tylko yyyy a teraz eh ale jak wstałyśmy z kozetki to już było dobrze:-). Około 12 zlądowałyśmy do domu (bo jeszcze mama poszła pokazać mój rentgen,do apteki i po spacerówkę :-)) i po chwili jechaliśmy z malutką do Reala (hi hi w cztery pokolenia bo moja babcia też)
he he Pati była zainteresowana lampami
i w ogóle wszytskim tam
jej pierwszy wyjazd do sklepu). Spotkaliśmy tam mojej mamy kuzynkę z synkiem (jest 5 dni młodszy od Patusi
urodziny 29 marca) hi hi nowy kuzynek z tego samego roku doszedł jej do kolekcji
jeszcze tylko z jednym musi się zobaczyć to będzie miała 3 kuzynów i 1 kuzynkę w tym samym roku. He he i od strony męża jeszcze chyba 3 chłopczyków jest w tym roku, ale to nie ja będę planować spotkania
.

Dzisiaj rano o 7:30 jechałam wyrobić Patrycji książeczkę rumowską (szybciej była na mojej

miotlica
Fanka BB :)
Oj, nie dam rady nadrobić.
Ja jeżdżę dalej codziennie - coraz lepiej mi to wychodzi, dużo mam z tego frajdy, instruktor mega fajny facet, mnóstwo życiowych tematów już poruszyliśmy, jechałam nawet 130km/h kawałek po autostradzie - ale był czad
W ogóle mój instruktor (nawiasem mówiąc też Krzysiek, jak mój mąż), stwierdził, że wszytko w lot chwytam i jeśki coś mnie zgubi na egzaminie to prędkość, bo za szybko jeżdżę w stosunku do moich umiejętności - nie wiem, skąd mi się ta "ciężka noga" wzięła
Teraz ćwiczymy parkowania różne i łuk na placu, który mi idzie coraz lepiej!
Do tego uczyłam się w ostatnich dniach testów na egzamin wewnętrzny z teorii no i dziś zdałam!

Tak więc przepisy mam opanowane, teraz praktyka.
Natalia grzeczna, opalona na buźce, choć siedzimy z nią w cieniu. Upał ogromny, ale mi nie przeszkadza,m ja kocham lato
Ja jeżdżę dalej codziennie - coraz lepiej mi to wychodzi, dużo mam z tego frajdy, instruktor mega fajny facet, mnóstwo życiowych tematów już poruszyliśmy, jechałam nawet 130km/h kawałek po autostradzie - ale był czad

Do tego uczyłam się w ostatnich dniach testów na egzamin wewnętrzny z teorii no i dziś zdałam!

Natalia grzeczna, opalona na buźce, choć siedzimy z nią w cieniu. Upał ogromny, ale mi nie przeszkadza,m ja kocham lato

reklama