reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ewelcia86 no własnie też słyszałam że film fajny a syncio lubi kino to nich idą :-)
Mirka mi też w dalszym ciągu wypadają włosy okropnie,może później wyskoczę do apteki po odżywkę i zacznę regularnie stosować

reklama
czesc ja tez szybko, krotko i zwiezle:-)
rzadko tu zagladam bo pogoda ladna wiec w domu raczej nie siedze
Majka rosnie zdrowa tylko dzien juz w ogole nie spi, ewentualnie 1raz 15min to chyba przez upaly..
No i podjelam dezycje w sprawie studiow- tydz temu sie dowiedzialam ze dostalam sie na poloznictwo takze papiery juz zlozone a ratownictwo ostatecznie rzucam, dziekanki nie biore- i tak bym nigdy w pogotowiu nie pracowala, tak wiec stwierdzilam ze nie ma po co sie oszukiwac.
No to tyle zmykam robic salatke papa
p.s a tak w ogole to bylam dzis nad woda i wygladam jakby mnie na patelni przypalili oj jest bol a co dopiero bedzie:baffled::baffled::baffled:

Gosia - cieszę się, że podjęłaś decyzję, z której jesteś zadowolona. Położnictwo - fajnie, gratulacje!!:-D

A dziś upał u nas też. Wieczorem skręciliśmy małe grillowanko. Mam ochotę wielką pojechać nad wodę, tylko boję się, ze nie znajdę cienia dla Małej. Moja mama mówi, żeby zostawić Natalię i jechać (rozważam raczej dzień powszedni, bo w weekendy straszne tłumy) - pomyślę nad tym jeszcze.

hej hej
dopiero co dopadłam kompa bo Paweł dzis pół dnia go okupuje, wiec teraz moja kolej i od razu weszłam na BB bo byłam ciekawa co u Was, normalnie uzależnienie:-D:-D:-D
my wczoraj bylismy nad morzem, pogoda była super, Nadia w miare grzeczna, troszke jej sie później nudziło i grymasiła ale ogólnie ok. Dzien bardzo udany:tak:
a dziś od rana wziełam sie za odgruzowywanie chaty:-D nie sprzątałam przez 2 dni i normalnie taki bałagan ze zabic sie idzie o te wszystkie rzeczy leżące pod nogami. Teraz mam czysciutko ze az miło tylko zmeczona jakas jestem tym sprzataniem;-)
Ide nadrobic zaległosci forumowe

Ja tez mam problem z włosami, dużo mi ich wypada, zastanawiam się nawet czy ich nie obciąć :(

Muszę się Wam pożalić, wczoraj miałam chyba kryzys, upał na dworzu, M. w pracy malutka marudziła, to chciała jeść, jak dawałam pierś to przysysała się i odsysała i płacz i tak w kółko, widać, ze była śpiąca, ale zasnąć nie mogła. Mój pies ma chory pęcherz i sika jak najęty, jak nie zdążę wyjść to także w domu, po prostu wczoraj chyba moja wytrzymałość nie wytrzymała :( popłakałam się z bezsilności i stwierdziłam, że jak tylko M. wróci z pracy to wetknę mu dziecko i psa i wyjdę.

Jak M. wrócił to powiedziałam, że chcę wyjść do galerii handlowej i spodziewałam się, ze powie, że pojedziemy razem a On zapytał tylko czy chcę sama czy z nimi, aż mnie zaskoczyło, ponieważ mój M. jeszcze na dłużej niż 15 min nie zostawał z małą sam. W końcu jak malautka zobaczyła Tatę i była wyspana (udało mi się ululuać wcześniej małą) to zaczęła się uśmiechać i taki pogodny aniołek był, że aż mi głupio było, ze wcześniej miałam już taką załamkę. W końcu pojechaliśmy razem, malutka była cały czas grzeczna i dzielnie siedziała w wózeczku jak zmieniałam 1000 razy ciuchy :) a w autku po zakupach zasnęła :) a ja sobie kupiłam sukienkę i bluzkę. Dziewczyny cieszy mnie to ogromnie, ponieważ to moje pierwsze ciuchowe zakupy od narodzin córeczki. a nie ukrywam, że problem mam z ciuchami, ponieważ teraz ważę 11 kg mniej niż przed ciążą, więc wszystko ze mnie zjeżdża.

no to już się wygadałam, dzięki za wysłuchanie :)

Carolin super, że zakupki się udały. Tej wagi to Ci troszkę zazdroszczę:-)
A co do chwilowych załamek to chyba każda z nas taką co jakiś czas przechodzi, mamy przecież sporo na głowie , więc nie sposób czasem tego ogarnąć. Zwłaszcza jeśli tak się staramy a nie idzie po naszej myśli, chcesz dziecku nieba uchylić a ono nie wiadomo czemu nadal płacze.
Fajne jest to forum, można się wyżalić i odrazu jest lżej. :tak:

M*R* raczej nie jestem pedantka ale lubie miec czysto.
Pisalam kiedys ze mieszkamy z Irolem!!!On po sobie nawet wody w kiblu czasami nie spusci!!!A jeszcze przyjezdza do niego "laska".

Carolin fajnie ze zakupki sie udaly.
Zazdroszcze wagi.
Jak ty to zrobilas ze masz 11kg mniej niz przed ciaza?

Moj m pojechal na fuche a ja z synkiem siedze,maly przed chwila sie obudzil (spal 15min) a teraz bawi sie grzechotka.
Nie wiem co sie dzieje ale od wczoraj wymiotuje:-(.
Wczoraj zdarzylo mu sie 2razy a dzis jak narazie raz,mam nadzieje ze wiecej sie to nie powtorzy:no:

reklama
ewelcia86 może to zmiana klimatu czy cos,kurcze nie wiem
A jak minęła podróż do Irlandii???
carolin chyba każda z nas ma chwile słabosci to normalka,ja teraz jak mam męża w domciu i duzo mi pomaga zastanawiam się jak ja sama dawałam sobie radę z dwójką dzieciaków i całą resztą obowiązków i co dziwne chwil słabosci mam teraz więcej niż wtedy :eek:

Do góry