reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

ewelcia86 no własnie też słyszałam że film fajny a syncio lubi kino to nich idą :-)
Mirka mi też w dalszym ciągu wypadają włosy okropnie,może później wyskoczę do apteki po odżywkę i zacznę regularnie stosować

reklama
czesc ja tez szybko, krotko i zwiezle:-)
rzadko tu zagladam bo pogoda ladna wiec w domu raczej nie siedze
Majka rosnie zdrowa tylko dzien juz w ogole nie spi, ewentualnie 1raz 15min to chyba przez upaly..
No i podjelam dezycje w sprawie studiow- tydz temu sie dowiedzialam ze dostalam sie na poloznictwo takze papiery juz zlozone a ratownictwo ostatecznie rzucam, dziekanki nie biore- i tak bym nigdy w pogotowiu nie pracowala, tak wiec stwierdzilam ze nie ma po co sie oszukiwac.
No to tyle zmykam robic salatke papa
p.s a tak w ogole to bylam dzis nad woda i wygladam jakby mnie na patelni przypalili oj jest bol a co dopiero bedzie:baffled::baffled::baffled:

Gosia - cieszę się, że podjęłaś decyzję, z której jesteś zadowolona. Położnictwo - fajnie, gratulacje!!:-D

A dziś upał u nas też. Wieczorem skręciliśmy małe grillowanko. Mam ochotę wielką pojechać nad wodę, tylko boję się, ze nie znajdę cienia dla Małej. Moja mama mówi, żeby zostawić Natalię i jechać (rozważam raczej dzień powszedni, bo w weekendy straszne tłumy) - pomyślę nad tym jeszcze.

hej hej
dopiero co dopadłam kompa bo Paweł dzis pół dnia go okupuje, wiec teraz moja kolej i od razu weszłam na BB bo byłam ciekawa co u Was, normalnie uzależnienie:-D:-D:-D
my wczoraj bylismy nad morzem, pogoda była super, Nadia w miare grzeczna, troszke jej sie później nudziło i grymasiła ale ogólnie ok. Dzien bardzo udany:tak:
a dziś od rana wziełam sie za odgruzowywanie chaty:-D nie sprzątałam przez 2 dni i normalnie taki bałagan ze zabic sie idzie o te wszystkie rzeczy leżące pod nogami. Teraz mam czysciutko ze az miło tylko zmeczona jakas jestem tym sprzataniem;-)
Ide nadrobic zaległosci forumowe

Ja tez mam problem z włosami, dużo mi ich wypada, zastanawiam się nawet czy ich nie obciąć :(

Muszę się Wam pożalić, wczoraj miałam chyba kryzys, upał na dworzu, M. w pracy malutka marudziła, to chciała jeść, jak dawałam pierś to przysysała się i odsysała i płacz i tak w kółko, widać, ze była śpiąca, ale zasnąć nie mogła. Mój pies ma chory pęcherz i sika jak najęty, jak nie zdążę wyjść to także w domu, po prostu wczoraj chyba moja wytrzymałość nie wytrzymała :( popłakałam się z bezsilności i stwierdziłam, że jak tylko M. wróci z pracy to wetknę mu dziecko i psa i wyjdę.

Jak M. wrócił to powiedziałam, że chcę wyjść do galerii handlowej i spodziewałam się, ze powie, że pojedziemy razem a On zapytał tylko czy chcę sama czy z nimi, aż mnie zaskoczyło, ponieważ mój M. jeszcze na dłużej niż 15 min nie zostawał z małą sam. W końcu jak malautka zobaczyła Tatę i była wyspana (udało mi się ululuać wcześniej małą) to zaczęła się uśmiechać i taki pogodny aniołek był, że aż mi głupio było, ze wcześniej miałam już taką załamkę. W końcu pojechaliśmy razem, malutka była cały czas grzeczna i dzielnie siedziała w wózeczku jak zmieniałam 1000 razy ciuchy :) a w autku po zakupach zasnęła :) a ja sobie kupiłam sukienkę i bluzkę. Dziewczyny cieszy mnie to ogromnie, ponieważ to moje pierwsze ciuchowe zakupy od narodzin córeczki. a nie ukrywam, że problem mam z ciuchami, ponieważ teraz ważę 11 kg mniej niż przed ciążą, więc wszystko ze mnie zjeżdża.

no to już się wygadałam, dzięki za wysłuchanie :)

Carolin super, że zakupki się udały. Tej wagi to Ci troszkę zazdroszczę:-)
A co do chwilowych załamek to chyba każda z nas taką co jakiś czas przechodzi, mamy przecież sporo na głowie , więc nie sposób czasem tego ogarnąć. Zwłaszcza jeśli tak się staramy a nie idzie po naszej myśli, chcesz dziecku nieba uchylić a ono nie wiadomo czemu nadal płacze.
Fajne jest to forum, można się wyżalić i odrazu jest lżej. :tak:

M*R* raczej nie jestem pedantka ale lubie miec czysto.
Pisalam kiedys ze mieszkamy z Irolem!!!On po sobie nawet wody w kiblu czasami nie spusci!!!A jeszcze przyjezdza do niego "laska".

Carolin fajnie ze zakupki sie udaly.
Zazdroszcze wagi.
Jak ty to zrobilas ze masz 11kg mniej niz przed ciaza?

Moj m pojechal na fuche a ja z synkiem siedze,maly przed chwila sie obudzil (spal 15min) a teraz bawi sie grzechotka.
Nie wiem co sie dzieje ale od wczoraj wymiotuje:-(.
Wczoraj zdarzylo mu sie 2razy a dzis jak narazie raz,mam nadzieje ze wiecej sie to nie powtorzy:no:

reklama
ewelcia86 może to zmiana klimatu czy cos,kurcze nie wiem
A jak minęła podróż do Irlandii???
carolin chyba każda z nas ma chwile słabosci to normalka,ja teraz jak mam męża w domciu i duzo mi pomaga zastanawiam się jak ja sama dawałam sobie radę z dwójką dzieciaków i całą resztą obowiązków i co dziwne chwil słabosci mam teraz więcej niż wtedy :eek:

Do góry