reklama
ja wróciłam z ostatniej jazdy przed egzaminem na prawko..tez prawie spalam za kierownica a egzamin juz jutro.... polozylabym sie spac i zostalabym w lozku az do jutra le musze sobie przecwiczyc jeszcze te glupie testy..odebrac Julka z przedszkola..ale za to!!!! zjadlam sobie pyszne ciacho..czekoladowe, na ciepło a w środku roztopiona cieplutka czekolada w KFC DD
Dostałam w końcu kasę z ZUS-u za dwa miesiące nareszcie:-)(połowa kasy pójdzie dla maluszka
Ostatnio zaczęłam pić taką kawę zbożową z magnezem, wcześniej nigdy nie lubiłam kaw zbożowych, a teraz piję codziennie, a normalnej kawy bym się nie napija, jakoś mnie odrzuca...
Ostatnio zaczęłam pić taką kawę zbożową z magnezem, wcześniej nigdy nie lubiłam kaw zbożowych, a teraz piję codziennie, a normalnej kawy bym się nie napija, jakoś mnie odrzuca...
Madzia dziękuję za rady, juz sobie zapodałam herbatke z miodem i cytrynką
Oby pomogło
Agniesia75 tobie też radzę, póki sie u ciebie to choróbsko nie rozszaaleje;-)
Idę robić jakiś obiadek, choc przyznam szczerze, ze okropnie mi sie nie chce
Oby pomogło
Agniesia75 tobie też radzę, póki sie u ciebie to choróbsko nie rozszaaleje;-)
Idę robić jakiś obiadek, choc przyznam szczerze, ze okropnie mi sie nie chce
Lady Karen
Fanka BB :)
Witam was gorąco dziewczeta.
mam wrażenie że 100lat tu nie byłam. Ale jak ktoś siedzi w domu 24h na dobe i tylko leży i pachnie to sie wszytkiego odechciewa.
Mój mały brzdąc jest tak nienormalnie ruchliwy że czasami rano od jego kopniaków sie budze... katastrofa. Miałam nadzieje że poczuje pierwsze ruchy dopiero w 22 tygodniu a tymczasem od tygodnia mam na maxa przerąbane...
mam wrażenie że 100lat tu nie byłam. Ale jak ktoś siedzi w domu 24h na dobe i tylko leży i pachnie to sie wszytkiego odechciewa.
Mój mały brzdąc jest tak nienormalnie ruchliwy że czasami rano od jego kopniaków sie budze... katastrofa. Miałam nadzieje że poczuje pierwsze ruchy dopiero w 22 tygodniu a tymczasem od tygodnia mam na maxa przerąbane...
Oj widzę ,że przeziębienie dopadło marcówki.Ja na razie się jakoś trzymam chociaż dokooła wszyscy kichają.
Agniesiak-super imię wybrałaś dla synka u nas jesli bedzie chłopak bedzie problem z imieniem.
Adelina-Trzymamy z moją kalinką badz kalinkiem kciuki za egzamin.
A kalendarz ciąży boski!!
Lady ja mam to samo.Wydaję mi się ,ze mam dziecko z ADHD.Szczegolnie wieczorem jest strasznie ruchliwe.
Agniesiak-super imię wybrałaś dla synka u nas jesli bedzie chłopak bedzie problem z imieniem.
Adelina-Trzymamy z moją kalinką badz kalinkiem kciuki za egzamin.
A kalendarz ciąży boski!!
Lady ja mam to samo.Wydaję mi się ,ze mam dziecko z ADHD.Szczegolnie wieczorem jest strasznie ruchliwe.
Witam Marcóweczki i życze zdrowia wszystkim chorowitkom, ja miałam nieciekawy ostatni tydzień, od wtorku synio wymiotowal kilka dni, a pozniej biegunka, a od czwatrku ja...przeklęta grypa żoładkowa czy jak ją tam zwą
U nas bedzie dziewuszka, tak sie ciesze...buciki kupilam zanim jeszcze zaszlam w ciażę, a od poczatku ciąży przegladam tylko ubranka dla dziewczynek i mam czego chciałam. Chyba będzie Julka, ale podoba mi sie też Hania, ale rodzina jakoś woli Julke.
Ide coś upitrasić bo głodna jestem jak wilk:-)trzymajcie się!
U nas bedzie dziewuszka, tak sie ciesze...buciki kupilam zanim jeszcze zaszlam w ciażę, a od poczatku ciąży przegladam tylko ubranka dla dziewczynek i mam czego chciałam. Chyba będzie Julka, ale podoba mi sie też Hania, ale rodzina jakoś woli Julke.
Renif gratuluje córki.Też marzę o dziewczynce.Ale najważniejsze by było zdrowe.OStatnio mam przeczucia ,ze jednak bedzie chłopak.Choć sama nie wiem.Niby celowaliśmy na dziewuszke i wszystko by wskazywało własnie na nią ale któż to wie.Ja to bym od razu najlepiej parke chciała.
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
No to trzymam kciukasy za jutrzejszy egzamin My dzis z M wplaciliśmy pieniążki na prawko bo przed wczoraj zdał ( 4 razy podchodzil biedaczek) i teraz czekamy aż przyjdzieAle mi smaka narobiłas tym ciachem.. A przechodziłam obok cukierni i tak się zastanawiałam czy nie kupic czegoś.. ale zanim się zastanowiłam to minęłam ją i nie chcialo mi się zawracacja wróciłam z ostatniej jazdy przed egzaminem na prawko..tez prawie spalam za kierownica a egzamin juz jutro.... polozylabym sie spac i zostalabym w lozku az do jutra le musze sobie przecwiczyc jeszcze te glupie testy..odebrac Julka z przedszkola..ale za to!!!! zjadlam sobie pyszne ciacho..czekoladowe, na ciepło a w środku roztopiona cieplutka czekolada w KFC DD
Nie zapomnij kochana powklejac rzeczy na watku zakupowym jak już coś kupisz dla maluszka:-)Dostałam w końcu kasę z ZUS-u za dwa miesiące nareszcie:-)(połowa kasy pójdzie dla maluszka
Zdrówka dla wszystkich Kobietki! Kochana gratuluję dziewuszki Nam się chłopczyk marzy Mi sie Hania bardzo podoba Moja mama ma tak na imięWitam Marcóweczki i życze zdrowia wszystkim chorowitkom, ja miałam nieciekawy ostatni tydzień, od wtorku synio wymiotowal kilka dni, a pozniej biegunka, a od czwatrku ja...przeklęta grypa żoładkowa czy jak ją tam zwą