reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja wróciłam z ostatniej jazdy przed egzaminem na prawko..tez prawie spalam za kierownica:cool: a egzamin juz jutro....:szok: polozylabym sie spac i zostalabym w lozku az do jutra:D le musze sobie przecwiczyc jeszcze te glupie testy..odebrac Julka z przedszkola..ale za to!!!! zjadlam sobie pyszne ciacho..czekoladowe, na ciepło a w środku roztopiona cieplutka czekolada w KFC :DDD

Dostałam w końcu kasę z ZUS-u za dwa miesiące nareszcie:-)(połowa kasy pójdzie dla maluszka:-D
Ostatnio zaczęłam pić taką kawę zbożową z magnezem, wcześniej nigdy nie lubiłam kaw zbożowych, a teraz piję codziennie, a normalnej kawy bym się nie napija, jakoś mnie odrzuca...

Madzia dziękuję za rady, juz sobie zapodałam herbatke z miodem i cytrynką :tak:
Oby pomogło :tak:
Agniesia75 tobie też radzę, póki sie u ciebie to choróbsko nie rozszaaleje;-)
Idę robić jakiś obiadek, choc przyznam szczerze, ze okropnie mi sie nie chce:no:

Witam was gorąco dziewczeta.

mam wrażenie że 100lat tu nie byłam. Ale jak ktoś siedzi w domu 24h na dobe i tylko leży i pachnie to sie wszytkiego odechciewa.
Mój mały brzdąc jest tak nienormalnie ruchliwy że czasami rano od jego kopniaków sie budze... katastrofa. Miałam nadzieje że poczuje pierwsze ruchy dopiero w 22 tygodniu a tymczasem od tygodnia mam na maxa przerąbane...

Oj widzę ,że przeziębienie dopadło marcówki.Ja na razie się jakoś trzymam chociaż dokooła wszyscy kichają.
Agniesiak-super imię wybrałaś dla synka u nas jesli bedzie chłopak bedzie problem z imieniem.

Adelina-Trzymamy z moją kalinką badz kalinkiem:D kciuki za egzamin.

A kalendarz ciąży boski!!

Lady ja mam to samo.Wydaję mi się ,ze mam dziecko z ADHD.Szczegolnie wieczorem jest strasznie ruchliwe.

Witaj Lady Karen,no faktycznie Cię dłuuuuugo nie było, ale chyba masz się dobrze, tak?opowiadaj co tam u Ciebie?ja też jeszcze wegetuję w domku, aczkolwiek czasem uda mi się juz gdzieś wyjść:-)

Witam Marcóweczki i życze zdrowia wszystkim chorowitkom, ja miałam nieciekawy ostatni tydzień, od wtorku synio wymiotowal kilka dni, a pozniej biegunka, a od czwatrku ja...przeklęta grypa żoładkowa czy jak ją tam zwą:wściekła/y:

U nas bedzie dziewuszka, tak sie ciesze...buciki kupilam zanim jeszcze zaszlam w ciażę, a od poczatku ciąży przegladam tylko ubranka dla dziewczynek i mam czego chciałam. Chyba będzie Julka, ale podoba mi sie też Hania, ale rodzina jakoś woli Julke.
Ide coś upitrasić bo głodna jestem jak wilk:-)trzymajcie się!

Renif gratuluje córki.Też marzę o dziewczynce.Ale najważniejsze by było zdrowe.OStatnio mam przeczucia ,ze jednak bedzie chłopak.Choć sama nie wiem.Niby celowaliśmy na dziewuszke i wszystko by wskazywało własnie na nią ale któż to wie.Ja to bym od razu najlepiej parke chciała.

reklama
ja wróciłam z ostatniej jazdy przed egzaminem na prawko..tez prawie spalam za kierownica:cool: a egzamin juz jutro....:szok: polozylabym sie spac i zostalabym w lozku az do jutra:D le musze sobie przecwiczyc jeszcze te glupie testy..odebrac Julka z przedszkola..ale za to!!!! zjadlam sobie pyszne ciacho..czekoladowe, na ciepło a w środku roztopiona cieplutka czekolada w KFC :DDD
No to trzymam kciukasy za jutrzejszy egzamin:tak: My dzis z M wplaciliśmy pieniążki na prawko bo przed wczoraj zdał ( 4 razy podchodzil biedaczek) i teraz czekamy aż przyjdzie:tak:Ale mi smaka narobiłas tym ciachem..:-D A przechodziłam obok cukierni i tak się zastanawiałam czy nie kupic czegoś.. ale zanim się zastanowiłam to minęłam ją i nie chcialo mi się zawracac:-D

Dostałam w końcu kasę z ZUS-u za dwa miesiące nareszcie:-)(połowa kasy pójdzie dla maluszka:-D
Ostatnio zaczęłam pić taką kawę zbożową z magnezem, wcześniej nigdy nie lubiłam kaw zbożowych, a teraz piję codziennie, a normalnej kawy bym się nie napija, jakoś mnie odrzuca...
Nie zapomnij kochana powklejac rzeczy na watku zakupowym jak już coś kupisz dla maluszka:tak::-)

Witam Marcóweczki i życze zdrowia wszystkim chorowitkom, ja miałam nieciekawy ostatni tydzień, od wtorku synio wymiotowal kilka dni, a pozniej biegunka, a od czwatrku ja...przeklęta grypa żoładkowa czy jak ją tam zwą:wściekła/y:

U nas bedzie dziewuszka, tak sie ciesze...buciki kupilam zanim jeszcze zaszlam w ciażę, a od poczatku ciąży przegladam tylko ubranka dla dziewczynek i mam czego chciałam. Chyba będzie Julka, ale podoba mi sie też Hania, ale rodzina jakoś woli Julke.
Ide coś upitrasić bo głodna jestem jak wilk:-)trzymajcie się!

Zdrówka dla wszystkich Kobietki! Kochana gratuluję dziewuszki:tak: Nam się chłopczyk marzy:zawstydzona/y: Mi sie Hania bardzo podoba:) Moja mama ma tak na imię:tak:

Do góry