reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

czyli jakieś kiepskie dni.
Ehh, taka ta pogoda do niczego - słońce, deszcz, słońce deszcz.
Mojego męża babcia wczoraj dostała udaru. Wydaje mi sie ze właśnie przez tą podgodę (ciśnienie). Leży w szpitalu i nie może mówić ani pisać.

reklama
U nas tak samo będzie synek Wiktorek:-):tak:;-)
Gratulacje!!!:-D

słuchajcie, mam nienormalnych sąsiadów :eek: o 3:30 rano mieli taka kłótnię, że mnie obudzili. wrzeszczeli na siebie, trzaskali drzwiami i szafami, cos rozwalali, cos im sie potłukło..........
po godzinie cisza, ale ja od tej 3:30 nie śpię :no:
ja tez miałam taką agentkę. na szczescie się wyprowadziła i mieszkanko puste stoi. Tak to nie narzekamy bo u nas w kamienicy to sami starsi ludzie mieszkają a mieszkan wszystkich jest 9 :-) Ale współczuję Ci Kochana..

słuchaj nie wiem co gorsze..ja mieszkam w bloku i w miejscach gdzie sa kaloryfery sa takie jakby dziru w suficie i na ziemi, no takie szpary niezabetonowane do konca...i normalnie od 3/4 miesiecy co noc slysze tak glosne jeczenia, pokrzykiwania wzdechy achy itp....sasiadów w "miłosnym uścisku"..to jest obrzydliwe jak sobie przypomne jak ta babka wyglada na codzien :confused2: i drze sie tak ze nie wiem czy tylko ja to slysze czy cale 10 pieter, tez przez to nie spie:confused2:
O ja... współczuję:szok: Ja to bym się zapytała jakbym ją spotkała czy musi tak głośno jęczec w nocy:-D baba by się zawstydziła pewnie:-D

Czesc dziewczynki !
A ja znów chora... gardło mnie strasznie boli, z nosa sie leje i ogolnie słabiutka jestem...3 dni temu bylam na konsultacjach internistycznych, troche siedzialam w poczekalni, a tam sami chorzy :/ Pewnie cos złapałam!:wściekła/y:
Wogole jakos kiepsko dzis z nastrojem..
Oj biedactwo.. szybkiego powrotu do zdrowia Kochana. Mnie tez coś gardełko pobolewa, mniejmy nadzieję, że sie nie rozszaleje.

Zaraz zajrzę:)

U nas też na 100% chłopak więc będzie Franek...a nasza córeczka wierzyła że może jednak Gabrysia ale zawiedziona była tylko przez chwilę, poem dumnie zaniosła nowinę do przedszkola :)

hehe:) No to gratulacje:) Moze chlopcy dogonia dziewczynki:)

Dziś na tvn w rozmowach w toku beda babki opowiadac o porodach:tak:

No udar ... nie ciekawie... mój tato 4 lata walczy ze skutkami udaru... właśnie siedzę u niego :/ ale choroba nie wybiera ważne że jego jeszcze mamy...

A z tą pogodą to rzeczywiście 3 światy ostatnio, choć dziś u nas świeci słońce to i tak jakiś taki " śpiący " ten dzionek....

Witam:-)
Znającym płeć gratuluję!

Mnie też głowa boli. Siedzę w pracy, a za ścianą od 2 godzin wiercą, powoli tego nie wytrzymuję, już mi to idzie na nerwy:wściekła/y:
Muszę przenieść się na inne pomieszczenie i robić inwentaryzację, tam będzie ciszej ale BB i komputera nie będę miała:crazy:

Dobra spadam bo nie wytrzymuję

Hej!

Widze, że pogoda wszystkich dobija :/ Głowa też mi napierdziela i to nieźle. Ale dzisiaj mam gościa i musze wziąść sie w garść. Ide na małe zakupki do Lidla ;) Ciasto bede robić bo to zawsze jakos humor mi poprawia a jak jeszcze wyjdzie ładne to juz w ogole ;)

polka to juz kolejny Franuś na naszym forum:) my od wczoraj wiemy, że najprawdopodobniej bedzie syn. My 100% pewności nie mamy i czekamy na kolejny usg.

musze wejść na ten kalendarzyk;)

a u mnie samopoczucie good jak narazie:tak: widze ze nie tylko ja sie zabralam za porzadki ;-) posprzatalam kuchnie i lazienke na glany i mi to 2 godziny zajelo :szok: chwilka odpoczynku i biore sie za pokoje zeby jak mezu przyjdzie to byl w szoku bo ogolnie to ja len jestm straszny :-)

a u mnie samopoczucie good jak narazie:tak: widze ze nie tylko ja sie zabralam za porzadki ;-) posprzatalam kuchnie i lazienke na glany i mi to 2 godziny zajelo :szok: chwilka odpoczynku i biore sie za pokoje zeby jak mezu przyjdzie to byl w szoku bo ogolnie to ja len jestm straszny :-)
Ja taki dzień na sprzątanie miałam w zeszły czwartek :) nawet okna pomyłam i firanki zmieniłam, a teraz od poniedziałku to mnie taki leń ogarnął, że szok,zwłaszcza że w tym tygodniu mi tylko 3 dni pracy wypadły i aktualnie mam wolny dzionek nic mi się nie chce robić. Ale chyba pójdę wcześniej po dzieciaki do przedszkola. Taki ładny dzień może na spacer ich wyciągne i jesienne fotki porobie bo wczoraj przeglądaliśmy nasze rodzinne archiwum i coś ze zdjęciami się opuściliśmy a dzieci rosną z dnia na dzień :) trzeba każdą chwilę uchwycić :) bo my to ogólnie maniaki fotograficzne jesteśmy !!!!

reklama
Super ten kalendarz!!:-D
Staś i Franio ładne obydwa imiona:) U nas jak będzie chlopczyk to bezkonkurencyjnie Tomasz będzie:)
Tak mi sie nie chce ruszac z domku dziś choc pogoda ładna.. a musze iśc odebrac zaswiadczenia z Urzędu Skarbowego bo do stypendium do szkoły mi potrzebne, eh..
No i dzis środa to zajecia w szkole rodzenia są ale nie wiem dokładnie co i jak, dlatego chciałam przejśc się dowiedziec do szpitala bo to tam gdzieś jest ta szkoła. Tylko cholernie mam daleko..:-( i tak myślę czy iśc..

Do góry