Priscilla
Fan(ka)
U mnie bedzie synek na 100%. chyba jestem w mniejszosci
U mnie tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie bedzie synek na 100%. chyba jestem w mniejszosci
gratulacjeU mnie bedzie synek na 100%. chyba jestem w mniejszosci
Gratulację :-)U mnie tez
No a ja już po teście na glukoze odebrałam wszystkie wyniki. Przeżyłam tą głodówke wczoraj ledwo ledwo. Ale jak po badaniach wróciłam do domku to rzuciłam się na śniadanie conajmniej jak bym była na głodówce z miesiąc. Wyniki mam rewelacja, i moja anemia nareszcie ustąpiła, nie miałam nigdy takiej hemoglobiny. Przeciwciał też nie wytworzyłam, cukrzycy ciążowej też nie mam, napawa mnie to optymizmem na kolejne miesiące, bo do szpitala wracać nie chciałam. Jutro wizyta u gina ciekawe co tam nowego u naszego Franiabyliśmy na zakupach i znów kupiliśmy conieco dla córki :-) fajnie, że są przeceny
ja mam dobre zdanie nt. żłobków, bo sama pracowałam w takim- oczywiście, że są żłobki i żłobki, trzeba pochodzić i wybrać
a jeśli chodzi konkretnie, to mam zamiar wykorzystać cały urlop, a potem idę na part-time, żeby coś zarobić, ale jednak spędzać czas z dzieckiem. a przy mojej pracy- średnio dziennie nie ma mnie 10 godzin, to dziecko musiało by wręcz zamieszkać w żłobku mój mąż ma tez podobnie, więc pół etatu wydaje mi sie doskonałe
no, ale jak będzie- zobaczymy w praniu...
nie, nie trzeba na czczo :-) wzięłam siuśki ze sobą, ale mi kazali wylać i dać świeże niby w tym liście jest napisane, żeby wziąć mocz, ale na wstępie dostałam próbówki i jazda do kibelka ;-)
dopiero na ten durny test glukozowy trzeba sie wygłodzić, nawet łyka wody nie można padnę tam
ale miałam dziś humor wszystko mnie cisnęło, ubranie opięte, jakoś dziwnie mnie drażniło, no myślałam że padnę
idę jakąś kolację wszamać, mam ochotę na gotowane jajka ze szczypiorkiem na świeżej bułce...