reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny powiedzicie mi kochane kiedy kupiłyście pierwszą rzecz dla swojego maleństwa?? Ja planuje z mężem po wypłacie pójść i kupić jakies śpioszki czy kaftaniki. Chyba nie za wczesnie?? Poza tym lepiej chyba rozłożyć takie zakupy na kilka razy niż tak na raz. Tak bardzo juz bym chciała mieć w domku takie małe cudeńka... :)
buziaczki dla wszystkich brzusiów :)

reklama
Witam Was mamuśki ja po wizycie u gina :-)
Jestem happy z niepewnego chłopaczka dziś zrobiła się dziewczynka :-D pięknie się rozkraczyła i nie było śladu po jajkach :-)
Mała waży już 330g, główka i inne organy pomierzone wszystko oki. Morfologia i mocz również bez zastrzeżeń. Kolejną wizyte mam dopiero 24 listopada mam zrobić morfologie, mocz i krzywą cukrową bleeee:sorry2:
Kurcze ale jestem szczęśliwa chyba dzisiaj nie usne :-)​

Gratuluję córeczki:-):-):-):-):-) Ja już w czwartek na usg i może pokaże się ładnie dzidzia:-):-)

Mnie właśnie męczy już golenie maszynką.. ;/ dlatego szukam innego sposobu. A taka depilacja za 35zł, to na jaki czas wystarczała? :)
spokojnie mi starcza na miesiąc czasu, mojej kleżance, której włosy na nogach i wszędzie indziej rosna jak oszalałe na 3 tyg.Przy czym jest to okres, w trakcie którego masz totalnie gładkie nogi, potem pojawią sie delikatniejsze włoski a po którejs depilacji z kolei sa juz prawie niewidoczne

Czesc dziewczynki:-)
Bylam u poloznej dzisiaj,malutka dobrze sie czuje,porusza sie szybciutko,cisninenie ok,mocz tez,juz polmetek za mna to jeszcze 20 tyg i bede trzymala ja w ramionach:-)))!!!
Troszke brzuch na dole mnie pobolewa,pojde do fizjoterapeuty na masaze to moze pomoga.W piatek mam zrobic badanie na cukier,jakies swinstwo musze wypic i siedziec tam dwie godziny,chyba jajo zniose:-)

Moni27..kochana gratuluje dziewczynki:-)Kokardeczki,spodniczki..oj jak fajowo:-)

Czesc dziewczynki:-)
Bylam u poloznej dzisiaj,malutka dobrze sie czuje,porusza sie szybciutko,cisninenie ok,mocz tez,juz polmetek za mna to jeszcze 20 tyg i bede trzymala ja w ramionach:-)))!!!
Troszke brzuch na dole mnie pobolewa,pojde do fizjoterapeuty na masaze to moze pomoga.W piatek mam zrobic badanie na cukier,jakies swinstwo musze wypic i siedziec tam dwie godziny,chyba jajo zniose:-)

Moni27..kochana gratuluje dziewczynki:-)Kokardeczki,spodniczki..oj jak fajowo:-)

Orientowałaś się jak to jest z masażami w ciąży? Bo jak ja poszłam na masaż, to wróciłam niestety z kwitkiem tj. niewymasowana. Masażystka powiedziła mi, że jedyna część jaką może mi wymasować w ciązy jest kark i nic więcej, ewentulanie jeszcze sam dół kregoslupa i to też przez 3 minuty bo często masaż wywołuje skurcze.To się wystraszyłam i wróciłam zdygana do domu ze luksusów mi się zachciewa:sorry2:.Ale w sumie może tylko ona ma takie zdanie, orientował się ktoś?

Orientowałaś się jak to jest z masażami w ciąży? Bo jak ja poszłam na masaż, to wróciłam niestety z kwitkiem tj. niewymasowana. Masażystka powiedziła mi, że jedyna część jaką może mi wymasować w ciązy jest kark i nic więcej, ewentulanie jeszcze sam dół kregoslupa i to też przez 3 minuty bo często masaż wywołuje skurcze.To się wystraszyłam i wróciłam zdygana do domu ze luksusów mi się zachciewa:sorry2:.Ale w sumie może tylko ona ma takie zdanie, orientował się ktoś?

Też słyszałam ze masaży podczas ciąży sie nie wykonuje. Juz od ilku osob wiec cos w tym jest :)

uciekam na kolacje chlebek z paszczetem :) trzeba dbac o linie :-D 83,6 kg to juz nie smiechy to szokkkkkk
Potem kapiel w wannie i przed snem goraca czekolada :)
milej spokojnej nocki

reklama
no, no - kolejna dziewczynka :-)
Ja sie dowiem w srode, choc w sumie 2 razy jzu na 90% byl chlopak, wiec na zmiane nie licze, no ale kto wie... :cool2:

dobrej nocy :-)

Do góry