reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejka dziewczynki:-)

U mnie też dzisiaj pochmurno, a wczoraj był taaaaki piękny dzień:nerd:

Zaraz jadę na uczelnię na dwie godziny i spowrotem do domku. Może przy okazji przejdę się do lumpka, bo dawno tam nie zaglądałam:tak::tak:

Z moim Ł się pogodziliśmy, mam ochotę powiedzieć mojemu ginowi, że mój mąż mnie denerwuje i poprosić go, żeby uświadomił mojego Ł jak stres i zdenerwowanie wpływa na dziecko...

A tak poza tym to się nie wyspałam wogóle dzisiaj.. 3 razy wstawałam na siku, a pęcherz miałąm taki pełny jakbym przez sen piła litry wody:confused2::confused2:

Miłego dnia kochane.. do później:rofl2:

Witam - dziś Złota Polska Jesień u nas. Przynajmniej na razie bo chmury sie zbierają troszkę...

Młodszy syn z tatą w serwisie od rana buszował. A ja już po spacerku ze starszym do przedszkola. Wracając zrobiłam zakupki, podszykowałam obiadek... teraz chwila luzu i sprzątanie bo aż się prosi. :-(

A! ja do listy dopiszę sie jutro - popołudniu mam 4d to może sie Groszątko łaskawie zaprezentuje ;-)

Witam wtorkowo;)

A u nas szaro, buro i ponuro.

Mnie dziś przed szóstą obudziłą moja niunia...miała czkawkę :-D pierwszy raz ją poczułam (czkawkę) i strasznie mnie to rozbawiło.

Tabasia I Marti trzymam kciuki za dobre wieści:tak:

Czarnuszka ja dodaję do barszczu ocet, jakoś bardziej mi smakuje niż z sokiem z cytryny.

Pozdrawiam

witajcie

rozbawiły mnie te ogórki z kapustą
u mnie smutna pogoda, typowo jesienna, ale ciepło, dziś zamierzam przy pomocy męża zasadzić róże w ogrodzie

co do snów, też często śnią mi się jakieś krwawienia, dlatego, że czlowiek się zamartwia,żeby nic się nie stało, tym bardziej,że scenariusz z krwotokiem w 7 tyg.zapamiętam do końca życia jako największy koszmar
dziś jestem po lekturze M jak mama jest artykuł jak karmić bliźniaki, ale się ubawiłam jak wyobraziłam sobie siebie za parę miesięcy, ale cóż jakoś sobie człowiek poradzi, a i szczęście podwójne,

ja na usg w czwartek, nie mogę się doczekać bo moja druga gin jest tak szczegółowa i moze bonus i gratis się ujawnią

pozdrowionka, miłego dnia

Witam kochane :):*

U mnie pogoda nieciekawa.. W nocy się w sumie wyspałam :) Tylko kurcze moje maleństwo tak jakoś od wczoraj mało sie rusza.. dziś wogóle ruchów nie czułam jeszcze :( trochu się martwię..

WRÓCIŁAM,
gin mnie jeszcze raz zbadała, powiedziała że teraz macica jest miękka wysokość jest prawidłowa jak na 20 tydzień, i że nie prawidłowości nie widzi...mówiłą też że skurcze na tym etapie mogą pojaiać się od 8-10 razy na dobe, i t normalne, martwić się należy wtedy i jechać do szpitala gdy występują jeden po drugi....pytałam się też o ruchy, i mówiła że teraz może być tak że raz są lepeij raz gorzej wyczuwalne, a że jak ja najbardziej czuję je wieczorami że to jak najbardziej prawidłowo:-)następne wizyta w przyszły wtorek a w przyszły czwartek USG-nie mogę się doczekać:-D
Co do snów to ja też mam takie porypane-włąśnie że krwawię, albo inne koszmary:eek:

reklama
Do góry