reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A co do tej konsultacji internistycznej, to tak po prostu mam isc do lekarza rodzinnego ale tego do którego chodze, tak? I mam się zapytać o tą konsultacje? A powiedzcie mi na czym ona polega? :)
Nie byłam w pierwszej ciąży na żadnej takiej konsultacji i teraz się też nie wybieram. Chyba że mi doktor każe ;-)

Co do slodkich ubranek to moja córka bedzie chodzila w slodziutkich ubrankach i miala spineczki w wlosach, mozna ubierac slodko male dziewczynki ale wcale nie tandetnie, przykro mi bardzo ale róz u nas bedzie grany haha ;-)
Pewnie że można, pod warunkiem że strój jest wygodny i bezpieczny (nie wybije sobie oka spinką, albo kolega nie wyrwie kolczyka razem z uchem) ;-). A że dziewczynki lubię się stroić, to chyba głównie zasługa ich mam ;-)

to ja juz wróciłam z zakupów, woda na kawusie sie grzeje i kupilam sobie moje ulubione kinder bueno :)
ja na obiad dzisiaj mam wczorajsza supe grzybową i bede robic na drugie ziemniaczki i piersi z kurczaka w sosie smietanowo koperkowym tak mysle ze dodam chyba do tego starkowane warzywa (pietruszke seler i marchew), zeby nie bylo tak smetnie ze tylko sam kurczak smietana i koperek :)

Myślę myślę nad tym obiadem i powiem Wam, że naprawdę nie mam zielonego pojęcia co zrobić :-(

Już znudziły nam sie ziemniaki i kotlety, może wy coś polecicie, hm? :huh: Ja naprawdę nie mam głowy do gotowania dzisiaj...Jeszcze 28.10 mam egzamin na prawko, a ja z teorii jestem pusta :-p katastrofa :sad:

Ja niestety jeszcze się nie wybrałam do sklepu, ale obiecałam sobie że już na pewno pójdę jak dopije kawę. Ja na obiad robię grochówkę, bo chodzi za mną już parę dni

Ja właśnie wróciłam ze sklepu no i brrrrrr... piździ jak w...
Wiatr straszny wieje:wściekła/y:

A ja wymyśliłam sobie dziś rybkę smażoną(łosoś)do tego ozywiście kaspustka kiszona i ziemniaczki. Młody jednak zastrajkował i zażądał spagetti więc robie dziś dwa obiady:dry:

Ja właśnie wróciłam ze sklepu no i brrrrrr... piździ jak w...
Wiatr straszny wieje:wściekła/y:

A ja wymyśliłam sobie dziś rybkę smażoną(łosoś)do tego ozywiście kaspustka kiszona i ziemniaczki. Młody jednak zastrajkował i zażądał spagetti więc robie dziś dwa obiady:dry:

No nie.. neska11 narobiłaś mi ochoty na kapuchę kiszoną...:sad: i jak ja mam coś wymyśleć? :eek::oo2:

Kurde mój Ł będzie o 16.00 w domu, więc mam 2.30h.. może coś wymyślę, a tymczasem zabieram się za sprzątanie, i do sklepu polece, może tam mnie coś zainspiruje? :-p :yes: :-) :-D

reklama
Myślę myślę nad tym obiadem i powiem Wam, że naprawdę nie mam zielonego pojęcia co zrobić :-(

Już znudziły nam sie ziemniaki i kotlety, może wy coś polecicie, hm? :huh: Ja naprawdę nie mam głowy do gotowania dzisiaj...Jeszcze 28.10 mam egzamin na prawko, a ja z teorii jestem pusta :-p katastrofa :sad:
Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami - puszka.pl
Jak masz smaka na kapustkę to zrób łazanki, dziewczyny tu wczoraj o tym pisaly i ja dziś poleciałam po kapustkę i cebulke i zaraz zabieram się do roboty:tak::-D
A co do prawka to mój M tez ma egzamin:tak:26 albo 28 własnie:tak::-)
Be etrzymac kciuki podwójnie:tak::-)

Do góry