reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Nie byłam w pierwszej ciąży na żadnej takiej konsultacji i teraz się też nie wybieram. Chyba że mi doktor każe ;-)A co do tej konsultacji internistycznej, to tak po prostu mam isc do lekarza rodzinnego ale tego do którego chodze, tak? I mam się zapytać o tą konsultacje? A powiedzcie mi na czym ona polega?
Pewnie że można, pod warunkiem że strój jest wygodny i bezpieczny (nie wybije sobie oka spinką, albo kolega nie wyrwie kolczyka razem z uchem) ;-). A że dziewczynki lubię się stroić, to chyba głównie zasługa ich mam ;-)Co do slodkich ubranek to moja córka bedzie chodzila w slodziutkich ubrankach i miala spineczki w wlosach, mozna ubierac slodko male dziewczynki ale wcale nie tandetnie, przykro mi bardzo ale róz u nas bedzie grany haha ;-)
to ja juz wróciłam z zakupów, woda na kawusie sie grzeje i kupilam sobie moje ulubione kinder bueno
ja na obiad dzisiaj mam wczorajsza supe grzybową i bede robic na drugie ziemniaczki i piersi z kurczaka w sosie smietanowo koperkowym tak mysle ze dodam chyba do tego starkowane warzywa (pietruszke seler i marchew), zeby nie bylo tak smetnie ze tylko sam kurczak smietana i koperek
ja na obiad dzisiaj mam wczorajsza supe grzybową i bede robic na drugie ziemniaczki i piersi z kurczaka w sosie smietanowo koperkowym tak mysle ze dodam chyba do tego starkowane warzywa (pietruszke seler i marchew), zeby nie bylo tak smetnie ze tylko sam kurczak smietana i koperek
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Myślę myślę nad tym obiadem i powiem Wam, że naprawdę nie mam zielonego pojęcia co zrobić :-(
Już znudziły nam sie ziemniaki i kotlety, może wy coś polecicie, hm? Ja naprawdę nie mam głowy do gotowania dzisiaj...Jeszcze 28.10 mam egzamin na prawko, a ja z teorii jestem pusta katastrofa
Już znudziły nam sie ziemniaki i kotlety, może wy coś polecicie, hm? Ja naprawdę nie mam głowy do gotowania dzisiaj...Jeszcze 28.10 mam egzamin na prawko, a ja z teorii jestem pusta katastrofa
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Ja właśnie wróciłam ze sklepu no i brrrrrr... piździ jak w...
Wiatr straszny wieje
A ja wymyśliłam sobie dziś rybkę smażoną(łosoś)do tego ozywiście kaspustka kiszona i ziemniaczki. Młody jednak zastrajkował i zażądał spagetti więc robie dziś dwa obiady
Wiatr straszny wieje
A ja wymyśliłam sobie dziś rybkę smażoną(łosoś)do tego ozywiście kaspustka kiszona i ziemniaczki. Młody jednak zastrajkował i zażądał spagetti więc robie dziś dwa obiady
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Właśnie ja nie mam smaka na grochówke, a mogłabym ją zrobić hehe.. Zaraz się wkurze i zrobie ziemniaki i śledzia w śmietanie i tyle, a Ł upieke dodatkowo skrzydełka, by się najadł, hehe
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ja właśnie wróciłam ze sklepu no i brrrrrr... piździ jak w...
Wiatr straszny wieje
No nie.. neska11 narobiłaś mi ochoty na kapuchę kiszoną... i jak ja mam coś wymyśleć?
Kurde mój Ł będzie o 16.00 w domu, więc mam 2.30h.. może coś wymyślę, a tymczasem zabieram się za sprzątanie, i do sklepu polece, może tam mnie coś zainspiruje? :-)
Kurde mój Ł będzie o 16.00 w domu, więc mam 2.30h.. może coś wymyślę, a tymczasem zabieram się za sprzątanie, i do sklepu polece, może tam mnie coś zainspiruje? :-)
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Myślę myślę nad tym obiadem i powiem Wam, że naprawdę nie mam zielonego pojęcia co zrobić :-(
Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami - puszka.pl
Jak masz smaka na kapustkę to zrób łazanki, dziewczyny tu wczoraj o tym pisaly i ja dziś poleciałam po kapustkę i cebulke i zaraz zabieram się do roboty
A co do prawka to mój M tez ma egzamin26 albo 28 własnie:-)
Be etrzymac kciuki podwójnie:-)
Jak masz smaka na kapustkę to zrób łazanki, dziewczyny tu wczoraj o tym pisaly i ja dziś poleciałam po kapustkę i cebulke i zaraz zabieram się do roboty
A co do prawka to mój M tez ma egzamin26 albo 28 własnie:-)
Be etrzymac kciuki podwójnie:-)