reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kciuki zaciśnięte:tak: I od razu jak wrócisz to daj znac:tak::-)

A ja zrobię te łazanki:-D

Mi się wydaje, że to taka zwykła wizyta. Zapyta Cię czy nie jestes przeziębiona, osłucha, zajrzy w gardło i to chyba tyle:-)Ale nie wiem do końca;-)

No następna mi smaka robi.. od rana mi chodzą łazanki po głowie heh.. ;D

No właśnie dziś idę do mojej Pani doktor :)

reklama
a ja tez mam co miesiąc. I mam robione usg, rozmowa z lekarzem i już. Od początku ciąży miałam zleconą tylko jedną morfologie i mocz i troche mnie to martwi. Poza tym nie mam robionych innych badań. Czy to tak powinno być?

Morfologie, mocz i hbs powinnas miec ok 20tc, a na przeciwciała miałaś już? a kolejne badania to juz ok 32tc, juz do porodu ;-) :-D

xXxIzuLQaxXx dla mnie pojecie " konsultacja internistyczna " to normalna wizyta u internisty czyli lekarza ogolnego , tak jak jest konsultacja dermatologiczna czy kazda inna, normalna wizyta u Twojego lekarza ogolnego.

Co do slodkich ubranek to moja córka bedzie chodzila w slodziutkich ubrankach i miala spineczki w wlosach, mozna ubierac slodko male dziewczynki ale wcale nie tandetnie, przykro mi bardzo ale róz u nas bedzie grany haha ;-) Synka nie da sie tak fajnie ubierac jak dziewczynek, zreszta mysle ze male dziewczynki lubia sie stroic , zreszta moj Syn tez ma cos z baby bo jak go jakos fajnie ubiore i mowie jak slicznie wyglada to biegnie zadlowoly do lustra i sie oglada i wola tate zeby sie pochwalic :) :) :)

A w wakacje bylam sluchajcie w Hiszpani i ruszylysmy z kolezanka na zakupy, akurat trafilysmy do centrum handlowego takiego z najwyzszej polki, matko jakie tam byly ubranka dla dzieci, dla dziewczynek to wogole juz, boskie, nie specjalnie mnie jednak stac na ubranie po kilkaset Euro ale dopadlysmy tez troche tansze stoisko i kupilam Bartkowi koszule i bluze. Fajne ale te rzeczy dla dziewczynek to dopiero byly cudne.

Dobra ,biore sie za prace, bo nigdy nie skoncze.

aha,dziękuję. na przeciwciała o ile się nie mylę nie musze bo mam dodatnią grupę krwi. Czyli te wszystkie cytologie i inne badania co są w karcie ciąży dopiero później. Ok. Dziękuję bardzo.

witajcie kochane......troszke mnie nie bylo ale wszystko czytałam.....

u nas dobrze....mlody fika koziołki ale rzadko je czuje tylko jak leze i sie skupie.
pogoda okropna....strasznie spiaca jestem. Nie moge wstac z rana.....ale kawy nie moge pic za duzo....mam za wysokie cisnienie...jestem jakas nie mrawa i nawet pisac mi sie nie chce.
Miłego dzionka Kochane.
Buziaki w brzuszki

Ja też muszę ruszyc swoje doopsko i jak M będzie do pracy wychodził to wyjde z nim i pójde do Urzędu Pracy podpis złożyc:tak:
No i musze zerknąc w lodóweczkę czy mam wszystko do tych łazanek bo juz mi ślinka cieknie:-D

reklama
Do góry