reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Wizyty kontrolne mam raz w miesiącu. Na każdą kolejną wizytę mam zlecane morfologie i ob oraz dodatkowe badania, które należy wykonać w danym okresie ciązy. USG mam zaplanowane ok 3-4 razy w całej ciązy.Połówkowe mam mieć 12 listopada - już nie mogę się doczekać - zapisałam się na 4D :-)

ja jzu tez po obiedzie - bylism yz synkiem w Green Wayu - on zjadl miske zupy kalafiorowej, a ja miske zupy z soczewicy :tak:
Lubie czasem wyjsc i zjesc cos na zewnatrz:-p

milego i BEZWIETRZNEGO popoludnia zycze wszstkim :-)

Lecę do sklepu kupić kapustkę i pieczareczki, bo makaron łazanki mam w domku, no i cebulkę też mam, więc dzisiaj będzie szybki i tani obiad :-) Dziękuję Agniesiak za pomysł :-p:-D
Nie ma sprawy:-) Zresztą to zasługa dziewczyn:tak: One wczoraj takiego smaka tu na forum narobiły:-D

Oj, ja juz po obiadku :) ale sie najadłam :) hi hi. Zaraz jadę do lekarza ogólnego.. nie chce mi się, bo w sumie najchętniej to bym sie spać położyła he he ;) Miałam dziś sprzątac w domku, to palcem nie kiwnęłam.. jedyne co zrobiłam to to że się wykąpałam.. Czy was też dopada takie zmęczenie?? Katastrofa..
Tez jestem troche zmęczona po południu.. ale nie chce mi się kłasc bo mąz wraca o 18:tak:Jedynie poleżę sobie przed tv na rozmowach w toku:-)

ja jzu tez po obiedzie - bylism yz synkiem w Green Wayu - on zjadl miske zupy kalafiorowej, a ja miske zupy z soczewicy :tak:
Lubie czasem wyjsc i zjesc cos na zewnatrz:-p

milego i BEZWIETRZNEGO popoludnia zycze wszstkim :-)
Mniam:happy: Uwielbiam Green Way:tak: W sobote się wybiore z M do Olsztyna to sobie skocze na jakies małe co nieco:cool2:

cześć dziewczyny
właśnie wpierdzieliłam wczorajsze łazanki - pełen talerz i mykam do wanny, bo na 16.45 ma przegląd podwozia u gina:-):-):-)

trzymajcie kciuki, by dzidziol był zdrowy i by pokazał rodzicom, co ma między nóżkami:tak::tak::tak:

buziaki
później wpadnę

reklama
Do góry