reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
pytanie dla tych których dzieci juz ząbkują: czy pierwsze wyrzynające sie ząbki to jedynki na dole czy dwójki ???? bo u mnie wychodzi na to że trójka gdyż trochę dalej jest :/ a ponoć trójki duuużo później wychodzą:/

candy u nas sie pokazuja dolne jedynki, dwie naraz;-)

zapomnialam napisac ze ja truskawy jem:tak: i nie ograniczalam na sztuki tylko od razu zapodalam cala miseczke, i to juz kilka razy, mlody spoko...:tak:

a właśnie to np zupke jarzynową albo deserek z owoców to podaje sie w ciągu dnia zamiast butelki mleka czy butelkę mleka jak zwykle i jeszcze obiadek lub deserek???

karalajna a jak przez to przechodzi ciężko?? ja kupiłam żel Dentinox i dziś chyba podam

karalajna a jak przez to przechodzi ciężko?? ja kupiłam żel Dentinox i dziś chyba podam

moj na razie przechodzi spoko, jedyne co to slini sie i namietnie paluszki w buzi trzyma i ciumka, gdyby nie lekarka to bym nie wiedziala ze to zeby, 2 kropki i tyle;-)
ja kupilam 2 gryzaczki ale mlody jeszcze slabo z nich korzysta, zel mialam kupic i jeszcze tego nie zrobilam;-)
marudny jakos nie jest, nie bardziej niz zwykle he he, chociaz generalnie to on nie marudzi

tylko czesto wola jesc ale u niego tak jest caly czas;)

a twoj jak?? ciezko?

moj na razie przechodzi spoko, jedyne co to slini sie i namietnie paluszki w buzi trzyma i ciumka, gdyby nie lekarka to bym nie wiedziala ze to zeby, 2 kropki i tyle;-)
ja kupilam 2 gryzaczki ale mlody jeszcze slabo z nich korzysta, zel mialam kupic i jeszcze tego nie zrobilam;-)
marudny jakos nie jest, nie bardziej niz zwykle he he, chociaz generalnie to on nie marudzi

tylko czesto wola jesc ale u niego tak jest caly czas;)

a twoj jak?? ciezko?

no dosyć ;)
ale on zawsze był marudny i płaczliwy wiec jest poprostu trochę bardziej ale cuz ...
jestem ciekawa kiedy pojawią się dolne jedyneczki bo jakoś dziwnie się zaczęło to ząbkowanie

ja te smockzi trojprzeplywowe zamowilam wlasnie :-) Przy Jasiu je mialam ale stosowalam na poczatku tylko jak m udawalam mleko zageszcozne kleikiem bo tak to by sie zalal. Ja poki co mam wciaz smoczki I i o zgrozo przekulam je i mam w nich po dwie dziurki :-D Mam dwa nowe smoczki II (z 2 oryginalnymi dziurkami) w swoim domu ale wroce tam dopiero za jakis miesiac...

reklama
Do góry