reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mamuśki a napiszcie mi bo ja już się zakręciłam - Jeśli mała urodziła się 17marca to 17 kwietnia skończyła miesiąc tak? Ale tygodniowo to wczoraj skończyła 5 tydzień i zaczyna dzisiaj 6 więc przeliczając na dni to jeszcze ma 5 tygodni...Dziwne to jakieś. Bo miesiąc ma 4 tygodnie więc miesiąc powinien minąć z dniem 14 kwietnia a nie 17 bo dniowo to wychodzi 32 dni czyli prawie 5 tygodni

reklama
u mnie po ogórku był ból brzuszka małego... W ogóle nie mozna nowalijek - tak mi położna powiedziała...
od wczoraj jem żółty ser (edamski - taki położna mi poleciła jako że ma najmniej czegoś tam - nie pamietam:-D) - na szczescie Mikiemu nic nie jest.

waham się aby jajko zjeść bo nie chce by mały miał skaze - ja w dzieciństwie niejstety miałam i miałam przez jakiś czas diete bezjajeczną.

a mój dzisiaj jest okropny, przeszedł samego siebie, strasznie płacze po karmieniu i dość długo , co mu odbiło nie mam pojęcia :(( żeby mu to minęło :(

Moja Mycha odparzenia na razie uniknęła.Pupcie smaruje jej zwykłym kremem bambino.Na pieluszki pampers,babydream i happy nie reaguje w żaden sposób:)Co do chwytania włosów..pocieszam was,że moja uwielbia łapać tatusia za włosy..na klacie:-Dto dopiero musi boleć.

reklama
We wrocławiu bez problemu mozna kupic niemiecka chemie i pieluchy :) Ale ja i tak kupuje na allegro bo duzo taniej mnie wychodzi. Wpisz "pampers niemieckie" :tak:
Aha, na Allegro widziałam, ale z przesylką wychodzi drożej niż polskie.

A co do Huggiesów, to prawda, są sztywniejsze. Pampersy sa bezkonkurencyjne pod tym względem.

Do góry