ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Kochane zbieram się do szpitala!! Trzymajcie kciuki abym dzisiaj tuliła córeczkę!!!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane zbieram się do szpitala!! Trzymajcie kciuki abym dzisiaj tuliła córeczkę!!!
Pozdrawiam!
Hello!
Caroline trzymam kciuki za Was !!!! Powodzonka kochana i czekamy na wiesci
Noc u mnie koszmarna, co godzine sie budzilam, pies tez "stepował" pazurami po panelach przez całąnoc, beznadzieja...do tego ból brzucha od samego rana mnie meczy, wzielam nospe, mam nadzieje ze pomoze...
No nic ide poczytac rezte i zabieram sie za robote, dzisiaj mam gosci, a tyle jeszcze do zrobienia ze sszok..
miłego dnia kobitki :*
KArolinka trzymam kciuki!!! No i tez sie wybieram wlasnie do spzitala, tylko skoncze herbatke u mnie nie wiem co bedzie..moze mnie odesla do domu , chociaz mam nadzieje ze nieeeee, wiec trzymajcie kciuki i za mnie prosze