reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Jak chcecie to dajcie mi jakis nr telefonu na prive....

Na razie leze...boje sie wstac, bo maz pewnie za jkies pol godziny bedzie dopiero...i chyba nie mam odwagi sama do szpitala sie zbierac

i tak mala wyjdzie kiedy bedzie chciala....ehhe:-D
a jesli moge spytac co z mezem???

No możesz spytać.. Otóż jak byłam w szpitalu to nie odwiedził mnie ani razu.. Zadzwonił, troche pogadaliśmy, niby miało być dobrze, ale jak mu przedstawiłam moje warunki to powiedział że rezygnuje.. No cóż.. Ciężko mi troche czasem, ale czuje się lepiej psychicznie bo nikt mnie nie męczy, nie rozkazuje, nie drażni.. A tylko uświadomiłam się w tym, że nie byłby dobrym mężem i ojcem..

*****.....leci mi po nogach....

Zadzwonilam do męża....wraca...nie dojedzie do klienta...odwola spotkanie.

Zbieramy sie do szpitala...

Ojj.. wody? O kurka :) To chyba już.. Powodzenia! :)

A mnie kochane coraz bardziej brzuch boli.. Jejku no.. Czuje sie totalnie jak podczas okresu.. W dodatku szczypie, kuje w spojeniu łonowym i tak dziwnie mi.. Jak leże to ok, ale jak chodze to mnie zgina w pół, tak boli cały dół.. Czuje jakby mi coś leciało z dziurki, a nic nie leci.. heh..

reklama
Do góry