reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Candy, wydaje mi sie, że takie wizyty są bardzo potrzebne :tak:
zawsze możesz o coś zapytać, położna obejrzy dziecko, pępek, zważy je i obejrzy :tak:
no i nie musisz wychodzić z domu :tak:

a co do rodziców, to powiem tak: ja też na początku zarzekałam się, że nie chce pomocy od rodziców, że sama sobie poradzę itp.

a teraz? dopadł mnie cholerny spadek nastroju, ryczę całymi dniami i dzieki Bogu, w niedzielę przyjeżdża mama. nie do dzieka- bo z małą daję sobie radę- ale DO MNIE, BO ZE SOBĄ NIE UMIEM SOBIE PORADZIĆ :zawstydzona/y:
nie zycze nikomu takiego spadku formy :no:
wieczorami jest lepiej, bo mąz jest ze mną, ale w dzień... szkoda gadać :zawstydzona/y:

reklama
no ja będę musiała po porodzie jechać 30 km i maluszka biednego zostawić na 4 godziny z moją mamą , i jechać autobusami z naciętym jeszcze nie zagojonym kroczem , jeśli mnie natną uhhhhh

no tak głupio z tą rejestracją , nawet nie chce mysleć o tym :/

mąż lekarzem nie jest, ale taka byłam ciekawa...tutaj w ogóle nie badają, dopiero jak zaczyna się akcja porodowa. myślicie, że to niebezpieczne? nie masował mnie tam, ale powiedział, że dwa palce wchodzą i zostaje jeszcze troche miejsca. miałam ochote na seks, ale przestraszyliśmy się i nici z zabawy:zawstydzona/y: wolałabym nie rodzić do niedzieli, a dziś mnie tak goni do kibelka...co chwila mogłabym robić dwujeczkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no ja będę musiała po porodzie jechać 30 km i maluszka biednego zostawić na 4 godziny z moją mamą , i jechać autobusami z naciętym jeszcze nie zagojonym kroczem , jeśli mnie natną uhhhhh

no tak głupio z tą rejestracją , nawet nie chce mysleć o tym :/

Kochana chyba, że pojedziesz od razu ze szpitala z dzieciątkiem, aby nie robić dodatkowych km, może nie będzie dużych kolejek.

mąż lekarzem nie jest, ale taka byłam ciekawa...tutaj w ogóle nie badają, dopiero jak zaczyna się akcja porodowa. myślicie, że to niebezpieczne? nie masował mnie tam, ale powiedział, że dwa palce wchodzą i zostaje jeszcze troche miejsca. miałam ochote na seks, ale przestraszyliśmy się i nici z zabawy:zawstydzona/y: wolałabym nie rodzić do niedzieli, a dziś mnie tak goni do kibelka...co chwila mogłabym robić dwujeczkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przeczyszcza Cię... może niedługo poród i dlatego:-D
ja też nie jestem "sprawdzona" , bo tutaj podwozia nie sprawdzają jak sama wiesz...
ale jak coś zacznie się dziać to na pewno będziesz wiedziała :tak:

ionka ja też miewam zapadki :-( i wtedy najczęściej niestety odbija się to na mojej straszej córce i mam nerwa albo ryczę...no cóż mały baby blues...... jakby była inna pogoda to było by znacznie lepiej.... dasz sobię radę , słuchaj muzyki i odrywaj myśli ! Mój P za tyzień wraca do pracy i wtedy ja po 14 godzin sama dzień potem noc i dwa dni ze mną...:zawstydzona/y:

reklama
kingusia1991 a u nciebie nadal cisza??

Yyyyyyy nom, znaczy wiesz bóle jak na @ i podbrzusze jak wstaję to boli i wszystko w dół ciągnie...
ale mała się nie cacka i gimnastykę właśnie sobie urządza ... i mi nóżkami wypycha i tyłeczkiem boki moje brzuchola i faluje mi ten brzuchol :-D 24h/dobe
whistle.gif

Do góry