reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
na youtube jest filmik z CC jak dziecko jest pupcią ustawionę i tak dziwnie to wygląda, jak te nóżki najpierw wyciągają... nawet kupkę zrobiło jak jeszcze główkę miało w brzuszku :tak:

no - dzidzia ma lekarzy w d...

Candy to powiedz tacie ,zeby nie wchodzil i juz ...Zreszta na pewno by go krepowalo przeciez bedzie Cie pytac o polog itp.Nie wyobrazam sobie by faceta takie rzeczy interesowaly,

Milkshake bo ona sprawdza rowniez warunki socjalne itp bo jakby cos bylo nie teges to by to do opieki zglaszali.

króliczątko to nie ja na ciebie siadlam i to ty zejdz ze mnie :/A za pomoc dziekuje niech kazdy sobie sam pomoze i twoje ostatnie slowa juz tez ostatnio czytalam jak atakowalas IZE :(Dziekuje za mily wieczor a bylo tak fajnie szkoda ze zawsze sie ktos znajdzie kto za duzo ma do powiedzenia :/

moj ostatni to lancome photogenic lumessence..super rozświetlający, na maksa leciutki w ogóle go nie czuc a kryje bardzo ładnie:) tak świeżo sie w nim wygląda:tak:
Hi hi już zapisałam. Ja b. lubię kryjące na cienie pod oczami i koniuszki nosa używam Vichy dermablend ale na twarz dla mnie za mocny. Pierwszy zakup jaki zrobię po porodzie to ten podkład lancome i perfumy Chloe z taką kokardką, które weszły na rynek w zeszłym roku:tak:

reklama
Hi hi już zapisałam. Ja b. lubię kryjące na cienie pod oczami i koniuszki nosa używam Vichy dermablend ale na twarz dla mnie za mocny. Pierwszy zakup jaki zrobię po porodzie to ten podkład lancome i perfumy Chloe z taką kokardką, które weszły na rynek w zeszłym roku:tak:

a ja chanel mademoiselle bo mi sie skonczyło:-) i najchetniej na raz kupic parisienne YSL..aaaa...normalnie sie odstawie na jakies pierwsze wyjscie po porodzie ze szok:-)

Do góry