reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

;-) dziekuje:) no nie wiem po co..tak jakos ładniej:-D jestem fanka perfum , dobrych podkładów i rózy do policzkó..no i pomadek w stonowanym kolorze:) a na reszcie to sie w ogóle nie znam :-) paznokci nigdy nie malowalam:-)
No to poleć jakiś dobry podkład bo zawsze kupuję inny. Nie mam swojego ulubionego. Czasem rzucam sie na jakiś mega drogi a i tak żadna rewelacja. A w cienie do powiek pudry sypkie i róże zaopatruję sie w Inglocie.

reklama
O ja to muszę się wybrać do jakiejś drogerii :-p nie kupiłam sobie żadnego kosmetyku od chyba 3-4 miesięcy :-p Tylko wszystko dla dzidziusia kupowałam :-) A byliśmy wczoraj z M na zakupach w rossmanie i kupiliśmy małej 1szą herbatkę z kopru włoskiego z Hipp'a, małej tak smakuje, że ciągle by piła ją ;-)

jak ja Julkowi kupilam to sama ja piłam bo mi schłodzona smakowała;-)

Zaraz wezmę się za czytanie was,dopiero mam chwilkę czasu.Już po wizycie.Lekarz był wyjątkowo miły dzisiaj.Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę,w tym czasie mam zrobić morfologie i mocz.Szyjka powoli się skraca i rozwiera.Z tym,że chyba czeka mnie cesarka....:eek:Na usg okazało się,że Kluseczka nadal odwrócona dupeczką na świat a według usg już jestem w 37tc...Pytałam co teraz?Lekarz wszystko mi wytłumaczy na następnej wizycie...ale jakby coś się działo mam lecieć do szpitala:-(

Dziele sie z wami tym co musze bo niez wlasnej woli ,pisze wam o tym co ze mna gin wyprawia i mam prawo byc zla ,kazda jedna by byla bo od tygodnia tez nic innego nie slysze jak kompletne bzdury i dopiero teraz otwieram oczy i zaczynam to widziec .Czy ja sobie wymyslilam ze juz chce rodzic bo taka mam zachcianke i prosilam sie ojakies sztuczne wywolanie ? Czytacie dziewczyny tak naprawde to co pisze ? bo mam wrazenie ze chyba nie bardzo :(A ze akurat ten dzien dzisiejszy jest taki nie inny i na marudzenie mnie wzielo to nie znaczy ze nie moge i ze zaraz mnie jechac trzeba :( a KROLICZATKO chyba lubi bo to juz nie pierwszy raz :( tez czesto czytam rzeczy malo mnie interesujace lub mulace ale nikogo nie krytykuje i niech kazdy se pisze co chce czy jak ?

Kamika spokojnie nie ma co się nakręcać.To,że lekarka mowi ,ze zaraz urodzisz przeciez nie znaczy ,ze tak bedzie.Przeciez ona nie siedzi w Twoim organizimie.Ja bym to raczej przyjęła na luzie ...Skoro mowi ze potrzebne tylko skurcze to poczekaj na te skurcze i juz.Wiadomo,ze Ci ciezko ale nikt nie mówil ,ze bedzie latwo_Odpoczywaj jak najwiecej,relaksuj sie,by byc na maksa przygotowana do porodu.Nie potrzebnie latasz po miescie, myjesz okna skoro Ci tak cięzko.Lez w domu i regeneruj sily bo na porodu bedzie Ci ich duzo potrzeba.

króliczątko ja nigdy nie mialam problemow znerwamii nie musialam zazywac relanium czy innych ,wiec zastanow sie co ty piszesz i pomusz sama sobie .Ja pisze co mysle inie owijam i nie krytykuje a ciebie ciagle coszlosci dzisiaj moje nazekania a jutro znowu kogos innego .Nie czytaj i prowokuj "lewym wpusc prawym wypusc " to super metodai wtedy nikomu niebedziesz zaszkadzac :)

ale o co ci chodzi teraz? ze nieuwaznie czytamy twoje posty? no ja przeczytalam zdaje mi sie ze zrozumieniem i napisalam co na ten temat sadze. wez wyluzuj kamikaa naprawde..przez te twoje nerwy naprawde widzisz i na forum zaczniesz sie kłócic..wyluzuj..i juz. raz piszesz ze ufasz lekarzowi , raz ze jest imbecylem..raz tak raz siak..staramy sie pomoc jak mozemy.
A ja przeczytałam swój post w odpowiedzi do Kamikii i nie widzę nic co mogłoby ją obrazić. Chciałam tylko żeby się dziewczyna otrząsnęła. Bo czasem takie głaskanie po główce nie pomaga. Nie w moim inetresie ani mojej naturze zeby tu kogoś obrażać.

No to poleć jakiś dobry podkład bo zawsze kupuję inny. Nie mam swojego ulubionego. Czasem rzucam sie na jakiś mega drogi a i tak żadna rewelacja. A w cienie do powiek pudry sypkie i róże zaopatruję sie w Inglocie.

moj ostatni to lancome photogenic lumessence..super rozświetlający, na maksa leciutki w ogóle go nie czuc a kryje bardzo ładnie:) tak świeżo sie w nim wygląda:tak:

króliczątko ja nigdy nie mialam problemow znerwamii nie musialam zazywac relanium czy innych ,wiec zastanow sie co ty piszesz i pomusz sama sobie .Ja pisze co mysle inie owijam i nie krytykuje a ciebie ciagle coszlosci dzisiaj moje nazekania a jutro znowu kogos innego .Nie czytaj i prowokuj "lewym wpusc prawym wypusc " to super metodai wtedy nikomu niebedziesz zaszkadzac :)
Zejdź juz ze mnie dziewczyno.:sorry:

reklama
Do góry