reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam brzuszki,
wreszcie się zmobilizowalam żeby coś napisać, czytam czytam i nie mogę Was nadrobić.
Gratulacje dla rozpakowanych dobrze, że dochodzą do siebie po cc a dzieciaczki są w dobrych rękach więc będzie dobrze (szczególnie z Mateuszkiem):tak:
Wczoraj całe popołudnie z D przespaliśmy i dzisiaj też był plan leniuchowania ale wkońcu przyszli wymienić nam wejściowe drzwi :-):-) całe szczęście że teraz a nie jak dzidziuś się pojawi:-) Modle się tylko żeby były szczelne bo dość mam grzania podwórka:baffled:
Jeżeli mowa o ciąży to ja do tych szczęśliwców należe co w zasadzie do 30 tygodnia bez jakichkolwiek problemów, teraz to w zasadzie normalne bole bioder i zmęczenie. Współczuje Wam tych wszystkich dolegliwości dziewczynki.
Dbajcie o siebie już tak mało zostało:szok:

reklama
Hejka,
Ja dzisiaj mialam koszmarną noc...do 3.30 nie moglam zmrużyc oka...ale widze ze nas wszystkie to dopada....

a dzisiaj jak chodze to mam skurcze....a mam 3 dzieci w domu, wiec nie sposób kolo nich nie chodzic:eek:
Ciekawe co bedzie po wtorkowej wizycie u Pani doktor...czy szyjka sie jeszcze skraca...

co do poduszki, to ja tez się wzbraniałam ;-) ciągle mówiłam, że przecież te bóle to przejściowe i po co mi jakaś specjalistyczna poduszka :-)
no ale M. wczoraj sam pojechał do sklepu i ja mu obok nie marudziłam, więc kupił i jak na razie widze, że miał rację ;-)

echhh, co by tu dziś porobić, pogoda się troszkę zepsuła...

Jak moja dzidzia będzie się ociągać, wszyscy mówią że to kwietniowy dzidziuś bedzie;-);-) to też pewnie wyprobuje zbawienny wpływ spermy. Moj D już został ostrzeżony:-D:-D
A tak z innej beczki to mam do Was pytanie czy może któraś zauważyła u siebie zmianę zapachu moczu :-(, niby nic się nie zmieniło ale jakoś tak inny nieprzyjemny zapach od paru dni, zastanawiam sie czy to może jakaś infekcja:-( a wizytę mam dopiero w piątek:-:)-(

hejka
witam sie i ja
u nas nocka ciezka, malo spalam, bolaly mnie biodra, pierwszy raz!! i to czy na lewej sie polozylam czy na prawej, mysle ze juz za ciezka jestem i nie wytrzymuja mojego ciezaru:-D, a jeszcze o maca dzis zahaczylam wiec tylko gorzej byc moze...;-)

zmeczona przez to jestem, chyba sie poloze znow na jaks drzemke

buziaki i milego dnia brzuszki

Ja u siebie też to zauważyłam. Taki jakiś bardziej intensywny i to już naprawde od dłuższego czasu ( moze od 2 miesiecy) Ale jeśli wyniki są ok to chyba nie ma się czym martwić.

Hej dziewczynki ja dzisiaj dalej kontynuowałam zakupy dzidziowe i holerka jeszcze nie skończyłam :szok: a co gorsza z moich planów prania ubranek dzisiaj nic nie wyszło :zawstydzona/y: wiedziałam że tak będzie, chyba przełoże to na poniedziałek, ale ze mnie leniwiec :zawstydzona/y:

reklama
Jak się zastanowić, to faktycznie u mnie też ten zapach się zmienił.

A ja dziś chyba się rozpadnę. Tak mnie pachwiny od samego rana bolą i jeszcze z jednej strony w miejscu, którego nawet nie umiem określić. I nie mogę się w ogóle rozchodzić, bo mam tak codziennie po nocy, ale dziś nie mija:no:
Chodzę jak paralityk:no:

Do góry