ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
missiiss1301 Musisz być silna!! I wracaj szybko do Nas!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewuszki moje
wstalam dzisiaj rano i staram sie przyszykowac do tego dnia jakos :-( biore tabletki od wczoraj na uspokojenie i mam nadzieje ze dadza mi sile sie pozegnac z moja kruszynka i go nie zawiode i nic mi nie bedzie bo bede silna dla niego... trzymajcie kciuki kochane bo dzisiaj jade po Antosia i go chowamy... kurcze zabieramy go z Opola i jedziemy razem z nim 80 km masakra jakas... chcialabym go cala ddroge trzymac na kolankach ale nie wiem czy dam rade prawie poltora godziny to robic.... wyjezdzam na tydzien i bedee odcieta od neta wiec zagladne w niedziele
ehhh
a wszystkim dziewczyna na forum zycze super wynikow z usg i zeby te kochane mordeczki ktore sie jeszcze nie pokazaly zeby ladnie rozlozyly nozki przed swoimi mamusiami i tatusiami buziaki trzymajcie sie i uwazac na siebie !!!!
Hejoooo!!!!!!-
Ale sie wyspałam...mmmmmmmmmm dawno sie tak nie wyspałam.... katar troszke zszedl i moglam normalnie oddychac.POgoda piekna sloneczko swieci i napewno dzisiaj skocze na spacerek dlugiii..
A mam pytanko co sadzicie o kombinezonach na zime dla dzidzi.... bo ja mam dwa na rozmiar 68 po sebusiu i niewiem wlasnie czy oddac je koleznce ktora ma teraz malego synka i na zime byly by w sam raz dla NIej czy trzymac sobie.... termin mam na koniec marca wiec to juz wiosna , a wogole jakby bylo zimno to rozmiar 68 byłby troszke za duzy...tzn duzo za duzy.. co myslicie??
My juz po sniadanku a dzisiaj zrobie nalesniki z dzemem brzoskwiniowym
witajcie
w weekend miałam najazd gości, dość męczący zapomniałam co to komputer, zaraz zabieram się do lektury
dziś lecę na usg połówkowe, ale się bojęęęęęęę, ale będzie dobrze musi być
dziewczyny czy dokuczają wam zaparcia?, mnie najgorzej jest w nocy, normalnie jakby mi ktoś balon do brzucha wstawił, tylko wstaję rano i przechodzi, nospa nie pomaga dziś zapytam moją gin, bo trudno się śpi, jak się budzę mam wrażenie, że musze lecieć do toalety, pójdę a tu nic, chyba muszę zacząć więcej wody pić
co u was?
jak minął weekend?
mam przepis na szybki i fajny sernik z brzoskwiniami, wrzucę przepis jak ogarnę dom po gościach
miłego dnia :-)