reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam Was Kochane:-)
U nas wszystko ok Bartus troszkie chorował teraz jest lepiej.Jest Kochanym łobuzem juz duzo potrafi rozgadał sie fajnie.
Pozdrawiam wszystkie marcóweczki:-)
U nas wszystko ok Bartus troszkie chorował teraz jest lepiej.Jest Kochanym łobuzem juz duzo potrafi rozgadał sie fajnie.
Pozdrawiam wszystkie marcóweczki:-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Hej dziewczyny! Co tu tak cichutko ??? Co u Was? Amelka to już poważna dziewczyna, hehe, rozgadana, roześmiana, teraz czeka tylko na braciszka Już się nie może doczekać, i codziennie mi powtarza "Mamusiu dzisiaj urodzisz". Jak tam Wasze maluszki ?? Coś mi się wydaje, że trzeba odświeżyć wątek...
Witam wszystkie mamy Troszkę późno znalazłam to forum, ale mam nadzieję że przyjmniecie mnie do swojej społeczności
wiolonczela42
Fanka BB :)
obawiam się że mogą nie wrócić .
Ciekawe dziewczyny co u Waszych dwulatków, moja to mega łobuziak, pyskata , lubi rządzić, inne dzieci nie mają z nią łatwo, może jak pójdzie do przedszkola albo urodzi się jej rodzeństwo to spokornieje.
Licze na to, w każdym badź razie nie nudzę się z nią w ogóle.
A jak tam Bartuś, Franek , no i reszta dzieciaczków?
Ciekawe dziewczyny co u Waszych dwulatków, moja to mega łobuziak, pyskata , lubi rządzić, inne dzieci nie mają z nią łatwo, może jak pójdzie do przedszkola albo urodzi się jej rodzeństwo to spokornieje.
Licze na to, w każdym badź razie nie nudzę się z nią w ogóle.
A jak tam Bartuś, Franek , no i reszta dzieciaczków?
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hejka Dziewczynki:-)
U nas w porzadku Bartus rosnie łobuzuje siusianie nam idzie ladnie bez wpadek ale pampersik na noc i na spacerek jeszcze mamy.Ja ostatnio miałam kaszel ale juz mi przeszło.We wtorek mamy wizyte u kardiologa zobaczymy co słychac u Bartusia serduszka.
Całusy dla dzieciaczków
U nas w porzadku Bartus rosnie łobuzuje siusianie nam idzie ladnie bez wpadek ale pampersik na noc i na spacerek jeszcze mamy.Ja ostatnio miałam kaszel ale juz mi przeszło.We wtorek mamy wizyte u kardiologa zobaczymy co słychac u Bartusia serduszka.
Całusy dla dzieciaczków
reklama
beaa1
Zaciekawiona BB
My też się witamy po długiej nieobecności. Nadal jestem na wychowawczym i siedzimy z Bartkiem w domu, strasznie marzy mi się już powrót do pracy, a raczej znalezienie czegoś nowego. Bartulek też jest strasznym rozrabiaką, a zarazem kochaniutkim przytulaskiem. Straszny gaduła z niego, buzia oczywiście nie zamyka mu się nawet na chwilę. Jest już taki duży...za szybko ten czas leci hehe