reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wiolonczela - Madzia dobrze pisze. Idź do ortopedy. Sama nie kupuj butów. Jak on zaleci to dopiero.
Ja Filipkowi kupowałam, a ortopeda powiedział że niepotrzebnie. Filip ma płaskostopie i kazał zamiast butów specjalistyczny kupić wkładki ortopedyczne (25 zł) i przekładać mu do butów w których akurat chodzi :tak:

reklama
wiolonczela - mj starszy synek na koslawosc piet i plaskostopie niestety tez. Adas tez m isie wydaje ze koslawosc ma, ale pewnosci nie mam.
Tak czy inaczej obydwoje chodza w kapciach profilaktycznych Daniel (takei na trzy rzepy) - wydatek spory, ale mysle ze warto :-) moga pomoc, a na pewno nei zaszkodza. osobiscie radze ciemne kolory:tak:

Witajcie po świętach, ja jak zwykle po świętach jestem przeżarta. Siedzimy w domu, bo zimno i obie jesteśmy chore. Na dodatek użeram się z grouponem bo zrezygnowałam z zakupu , a jeszcze kasy mi nie oddali , dziś do nich pisałam , mam nadzieję, że odzyskam te pieniądze. w kązdym razie zastanówcie się dziewczyny przed dokonywaniem tam zakupów.

Heeej! Pamiętacie nas jeszcze? Ostatnio długo do Was nie zaglądałam, mam kłopoty małżeńskie, i wgl. No i jestem w ciąży! Na razie jeszcze nie wiem co i jak, jutro mam usg. Ale wizyta u gina była nieco niemiła, ponieważ @ miałam ost w lutym, a tu się dowiaduję, że conajmniej 15sty tc, i na dodatek, "macica jest tak duża", że lekarka podejrzewa, albo bliźnięta, albo ciążę pojedyńczą i torbiel. Przerażona jestem torbielem, ale dowiem się już jutro co i jak. Co najgorsze to do gina chodzę na nfz, a usg będzie mi robiła w swoim prywatnym gabinecie, i teraz nie wiem, jak się szykować, niestety nie mam chwilowo wolnej gotówki, by mieć na to usg, każdy mi mówi, że nie powinnam płacić, ale sama już nie wiem...

A co u Amelii? No lala coraz więcej gada, składa zdania, powoli uczy się sama ubierać, już założy sobie majteczki, skarpetki, a nawet bluzeczkę, ładnie sama je, całymi dniami siedzi na dworze jak jest cieplej, bo jak jest brzydka pogoda, to wołami można ją wyciągać z domu. Bawi się lalkami i samochodami. Uwielbia chodzić sama, na spacery, na dłuższe już biorę wózek, bo mała lubi w momencie płakać o wózek, jak ją nóżki rozbolą. Lubi bawić się z dziećmi, ostatnio byłyśmy w Klubie Myszki Miki, wybawiła się, wyskakała, kąpała się w basenie z kulkami, z dziećmi wariowała, aż miło. Na bilansie jeszcze nie byłyśmy, ale wybierzemy się dopiero w maju po wizycie u nefrologa.

Buziaki dla Was!

Czeeeeeeeść!

Wieki mnie u Was nie było, oj wieki, z przeczytaniem wszystkiego nie dam rady więc chyba sobie daruję :zawstydzona/y:

postaram się być już na bieżąco ;-)

reklama
Do góry