reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam.
ponuro.
noc była chyba najgorsza od zawsze :-( Ol obudziła się zaraz po północy, a ja właśnie pracowałam, nie chciała spać do 3ej!! ja nawet nieumyta, w ubraniu, w kuchni pobojowisko. próbowałam usypiać, nic. po 1ej wkurzyłam się okropnie, bo na dole światła pozapalane, soczewki mi się przykleiły do oczu, więłam Olę i poszłam się z nią myć. no i tak do 3ej się bujałyśmy. pobudka o 8:30. masakrycznie głowa mnie boli.
Ol dalej smarka. co chwila wyciągam jej wielgachne gluty, skąd jej się to bierze i jak się jej to mieści??

moja placków nie jadła, ale pieczone w piekarniku frytki owszem. majonezu nie jadła, ani keczupu.
lecę, bo Ol sie schowała za kanapę i chyba wiem, co się święci ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Pogoda brzydka wietrzna siedzimy w domku.Nocka ok ale Bartus wstał o 5.30 i chciał sie bawic ja mu dałam mleka i zasnoł po 6 i obudzilismy sie po 7.Teraz synek spi a ja pije kawke i zajadam sie drozdzóweczką.

A mój tez wszystko zjada i jak narazie jest ok.

zdróweczka dla dzieciaczków!!!

Miłego dnia:)

Wiecie Ola na smaka dostaje wszystko z rozsądkiem oczywiście. Wczoraj nawet bigos spróbowała. Ale ja ciągle gotuję jej osobno i chyba będe musiała zacząć inaczej gotować sobie albo dalej na dwa garnki bo ja używam wszystkich polepszaczy smaku:p Ola śpi drugi raz:) Byłyśmy chwilę na dworze ale cały czas deszcz pada i zimno:(

nesiaa i ja głównie dotychczas gotowałam z dodatkiem tych wszystkich poprawiaczy, ale właśnie na rzecz Frania porzuciłam to bo nie chce mi się jak piszesz na dwa garnki:-)

Jestem dumna z mojej córki!!! Zdolna ponad przeciętna i bez problemu da radę w 1klasie :)

Frano ma ospę :( :( później napisze bo jak patrzę na niego to mnie wszystko swędzi :(

Witajcie!

dzieki dziewczyny...jednak coraz gorzej u mnie :(, mam nadzieje te pare dni bez pracy troche polepszy moje plecy, musze jak najwiecej lezec...

polka biedny Franio :( zdrowka!

nesiaa ja wlasnie tez porzucilam wszelkie sztucznosci, nawet przestalam solic :tak:, bo bym chyba nie mogla tak dzien w dzien dwa rozne dania robic :-), a Mlody keczupu ani majonezu nawet nie probowal...ale tak to wszystko inne raczej tak

ionka wspolczuje nocki :(, i to tak od przeziebienia Ol ma? czy moze zabki ida?

kalisa oj tak, w domu to dzieci sie czuja jak w klatce ;)

myszowata udanego wieczorku :)

Moje dzieciątko spi a ja dopiero kolacyjke jem.Ja tez robie na dwa garnki ale czasem je tez mój obiadek lub to co ja jem na sniadanie lub na kolacje i lepiej mu to smakuje.

polka biedak z Franusia;(zdróweczka zycze!!!

Polka Franuś na pewno dzielnie zniesie ospę!! Oby szybko poszła precz!!!
Dziękuje za odpowiedzi w sprawie obiadów:) A czym przyprawiacie? Bo ja znam tylko te sztuczności hihi.
Ja robię sobie dopiero kolację bo był szwagier z dziewczyną.

reklama
nesia zioła - bazylia, rozmaryn, tymianek, prowansalskie, koperek, pietruszka, sól, pieprz, papryka, ja tych takich przypraw to mam masę - i tak sypię sobie i nikt nie narzeka :) poza tym zależy jakie mięsko to różne przyprawy - dp zupek inne, do sałatek inne :)

Do góry