reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

U nas kolejna sliwa na czole :(, w przedszkolu tak sie rozplakal jak tylko przyszlismy, ze od razu zrobil w tyl zwrot i przy zamknietych oczach zaryl w sciane :( Cale szczescie kobietki tam obeznane i Mlody sie w miare szybko uspokoil :) A w ogole to zapomnialam komorki do pracy, ze wzgledu na Mlodego klade ja na najwyzszej polce, i sama jej nie widze :-D, i normalnie czlowiek jak bez reki, nogi i glowy :-D.

mrozik zdolna masz corcie :)

myszowata dobrze, ze udalo sie z tym laptopem :)

marela gratulacje!

ramari super, ze chlopaki sie dogaduja :)

Milego wieczorku!

reklama
dziewczyny byłam na giełdzie owocowej i znowu naprzywoziłam :) zaczynam rano jeszcze przed pogrzebem soczek, wieczorem mam nadzieję dokończyć, kupiłam ogórki znowu będą małosolne :) kupiłam arbuzy i czereśnie i gruszki - zapas owoców jest :) jutro okropny dzień - już wzięłam sobie leki na uspokojenie - nie wiem jak ja to przetrwam :(
M mnie zaskoczył - posprzątał całą kuchnię i salon - się chłop postarał :)
miłego wieczorku życzę :)

myszowata życzenia dla M - spóźnione ale szczere *) super że lapek uratowany :)

ionka ja tak sama się nakręcam :)wiem szalona jestem :)

heronek bidulek z Redana :( ale pewnie szybko zapomni

Bartolini spi a ja pije redds'a malinowego.Dzisiaj z streetcomu otrzymałam paczke 6 kaszek z nestle do picia mam nadzieje ze małemu bedzie smakowało.

polusiu trzymaj sie Kochana:(
heronek napewno o tym szybko zapomni bidulek.

Kochane dobrej nocy zycze:)

Ostatnia edycja:
a ja zła jestem :wściekła/y:
pamiętacie, jak pisałam o tym roczku, co chore dzieci były tam? że M. się załatwił nieźle. no i teraz kolej na Olcię!! mega katar i chyba ma jeszcze temperaturę, pierwszy raz w życiu! nie moge sprawdzić, bo śpi, a mam termometr do ucha i on piszczy jak da pomiar. no ale myślę, że jednak temp. jest :-( zawsze Ol ma chłodne czółko jak spi, teraz wręcz przeciwnie.
normalnie wściekła jestem na tych durnych nieodpowiedzialnych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kolejną cudowną rzeczą jest, to, że jeszcze 2 dni bedziemy same :-(

normalnie płakac mi sie chce :-(

ionka oj współczuję!Zdrówka dla Olci!
polusia Kochana trzymaj się dziś jakoś, myślami jestem z Tobą
heronek biedny Redanek!Dobrze, że dzieciaczki szybko zapominają o takich niemiłych wypadkach:tak:
Hej!
Dziś ponoć średni biorytm i chyba faktycznie bo jakaś tak nijaka jestem...Drugi dzień boli mnie ręka - od ramienia po palce:crazy:Smarowanie nie pomaga, tylko ibuprom z lekka działa, ale przecież nie mogę być cały czas na tabletkach...Dziś rekord wczesnej pobudki pobiliśmy - 5.40 maszyna do czyszczenia ulic przejechała wprost pod naszymi oknami i było po spaniu...Tylko M się nie obudził, ale podejrzewam, że nawet jakby prom kosmiczny startował z naszego parkingu to by nie drgnął nawet;-)
W związku z tą wczesną pobudką Młody już łapie drzemkę. A ja powinnam obiad podszykować, ale mi się średnio chce i pranie trzeba by poskładać...Tymczasem lecę na kawkę.
Miłego dnia:-)

Dzień dobry :)

ionka łącze sie z Wami, bo Filipa też coś bierze :/ wydaje mi się, że lekkie przeziębienie, bo ma katarek, jest troche ciepły i od czasu do czasu zakaszle. Na razie ratuje go tym co mam i obserwuje, jak sie pogorszy to czeka nas wycieczka do lekarza. Podejrzewam że to od klimatyzacji i nagłych zman temperatur upału na polu i chłodu w sklepach.... no nic zobaczymy

polusia
Ty to masz dryg do przetworów :D ja jeszcze nigdy nie robiłam, może kiedyś....ale najpierw musi przyjść wena :)
myszowata to juz teraz wiem skąd jestem taka ospała... ach ta pogoda

Ja pije ciepła herbatę z sokiem i myśle za co sie zabrać ....

Witam się!
Olcia drzemkuje a ja pisze życzenia na kartkach dla szwagierki i siostrzenicy. Później jedziemy na pocztę i do babci na bigos. Pogoda nie bardzo, nie wiem czy nie zacznie padać bo dość pochmurno:( Wczoraj zrobiłam 5 słoiczków dżemu z truskawek. Pyszny tylko chyba wyszedł mi trochę za słodki ale następny będzie idealny:p
Ionka zdrówka dla Olci!
Myszowata ta ręka to może na zmianę pogody?? Oby szybko przeszło.
Kalisa, myszowata u mnie też jakiś senny dzień:(
Miłego dnia!

witam,
nocka średnia, chociaż nienajgorsza. Ol dalej smarka, jeszcze bardziej niż wczoraj. ma stan podgorączkowy.
do tego kupiliśmy pampersy te co zawsze sie zdawało... i co, znów inne w środku!! cienkie bardzo, może i fajnie na upał, ale oczywiście o 4:30 musiałam przebierać dziecko. więc godzina ze spania poszła. a pobudka po 8ej :-)

polusia, siły dziś.
myszowata, mój tez śpi zazwyczaj jak zabity i nic mu nie przeszkadza ;-)
kalisa, zdrówka dla Filipa!

reklama
Witam:)

Nocka u nas ok była burza ale dopiero zbudzilismy sie po burzy o 3.30 na mleczko.Bartus wstał przed 7 a ja sobie chwile polezałam i obserwowałam Bartusia jak demoluje łózeczko az sapke dostał:-)Teraz spi a ja kawki sobie zrobiłam.Pogoda brzydka była juz mega burza i od rana leje i jest 10 stopni na dworzu tak babki termometr pokazuje a u nas w mieszkaniu 27.Chyba znowu grzmi i cały dzien pewnie taki bedzie.

ionka,kalisa zdróweczka dla dzieciaczków!!!
polusia jestesmy z Tobą!!

Miłego dnia:)

Do góry