reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witajcie

wróciła z Kalisza, wymarzłam się jak nie wiem, bo ta inwentura na dworze była, ale na szczescie nie musiałam zostac na całej
tam jest troche wiecej sniegu niz w poznaniu

co do materacyka to ja mam kokos gryka i spimy na kokosie i spac bedziemy, nie bede obracac na gryke bo mi sie nie podoba, ja bym na tym spac nie chciala i moje dziecko tez nie bedzie

a co do wzrostu i wagi to mnie zalamalyscie, same laski z was i co wy narzekacie

Marciaa dobrze, że z Nikim to nic poważnego, i że syropek wystarczy
Czarna cudny wynik! i ten efekt - laseczka jak się patrzy!
ajentka blu witacie w klubie - mam 165cm i 55kg:-D

Nic mi nie mówcie nawet o starzeniu - nie wierzę, że w styczniu skończę 28 lat - tak niedawno pisałam maturę!!!;-)

O to widzę że jesteśmy tej samej postury. Ja 54kg przy 164cm, już myślałam że tu tylko same top model są długie do samego nieba.:-D;-)

ajentka blu witacie w klubie - mam 165cm i 55kg:-D

Nic mi nie mówcie nawet o starzeniu - nie wierzę, że w styczniu skończę 28 lat - tak niedawno pisałam maturę!!!;-)

no ja podobnie, bo 164cm i 57kg niestety nie chcą zejść poniżej tego....
myszowata mnie załamuj się, ja w przyszłym roku kończę 30 :-( a najlepsze jest to, że ze 2 tygodnie temu ktoś mnie pytał, ile mam lat, a ja twardo, że 27 :-D

Ol pospała 20 minut. dalej jeczy. juz nie wiem, o co cho. temperatury nie ma.

Witam!
Ja bylam dzis u lekarza i diagnoza-wirusowe zapalenie gardla. A najgorsze, ze to zakazne:( mam nadzieje, ze Ola sie nie
zarazi!! Mam antybiotyk, oby szybko przeszlo!
Mama jest u mnie:) Zrobila pieroszki ruskie, a teraz piecze piernika:)

reklama
nesia zdrowka!

ionka zdrowka dla Oli!

to ja nawet nie napisze, ile waze, bo porazka totalna....marze o 70kg, ale to chyba w marzeniach pozostanie...

York zablokowany, zima tej jesieni to katastrofa!jeszcze nigdy nie widzieli tu tyle sniegu- wszystko pozamykane - szkoly, sklepy, urzedy...a spadlo co najwyzej u mnie 15 cm sniegu. Fakt na wsi jest o wiele gorzej, ale dziwie sie ludziom w miescie....

Do góry