reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

oj kobitki ale Wam zazdroszczę tej wagi ja wagę mam ok bo przy wzroście 170 ważę 64 kg ale zostało mi trochę skóry na brzuchu i z nią źle się czuję :(

reklama
Witojcie:)
No to przypizgało! I my dzis caly dzien w domu buuuu:/
Czarnuszka ale z Ciebei lachon;) I to jeszcze taka wysokaaaaa pozazdroscic, ja mam 169 cm :/ i waze jak na razie 61,5 ale do swiat mam nadzieje dobic do 60 :D bo przez zmiane diety na zdrowsza to tak jakos samo mi spada, chociaz jak karmilam to wazyla 58, ale tak srednio wygladalam, wiec 60 powinno byc w sam raz.
Marciaa zdrowia dla maluchow! Napisalam komentarz do zdjecia Nikiego, ale moze zapytam sie tez tu gdzie kupilas ta dlugaaa gąsienice, mojemu F by sie spodobala:)

Jeny mam tak malo czasu na BB, bo ta moja *******a nie chce raczkowac tylko od razu na nogi sie gramoli i chce zeby go prowadzac, on chyba nie bedzie raczkowal wcale buuu

Polusia dzięki za pamięc ale temparatura nadal trzyma-co zbiję na nowo idzie w góre:( w nocy 3 godziny wyjete z zycia-płacz płacz i jeszcze taz płacz ale to juz ostsni dzień - o ile to trzydniówka i z utesknieniem wypatruje wysypki bo mam dosyc takiego dziecka...marudne, nie chce jesc i rozdrażnione...samej mi sie udzielają jej humorki:( moze dzis wybierzemy sie do lakarza bo akurat przyjmuje po poludniu i nie bedziemy czekac do jutra!!

Czarna szacunek za wytrwałość...piękny wynik!!

Mysza w Ustce kupiona ale jest naprawde fajna z przodu ma Alfabet :) A ja też mam pytanko czy Twój Franko sam siedzi długo?
Niko jakoś tak nie lubi siedzieć posiedzi pare sekund i bęc na brzuch nie wiem czy mam się martwić czy co...

Dronka zdrowka dla Gabrysi chore dziecko to naprawdę masakra
ja w nocy pedałowałam z 20 razy do łóżeczka aż po 3 wzięłam go do nas i kimał.

Marciaa oj nie lubi siedziec, kilka minut posiedzi i juz mu sie nudzi:/ ale na brzuchu na macie tez nie lubi lezec, tylko chodzic albo stac, oczywiscie nie samodzielnie, bo jak wspomnialam to *******a;)

dronka zrowka dla Malej
my odstawilismy leki i znow zaczely sie nieciekawe kupki::///// a zeba jak nie ma tak nie ma echhhh

a ja mam nadzieję, ze ten humoerk dzis to właśnie zęby :-( no mówię wam nawet pieluchy sobie zmienic nie da, na rękach źle, w zabawkach źle, siedzieć źle, leżeć źle :-( dałam calopl w końcu, ale moje dziecko od truskawkowego calpolu ma odruch wymiotny. o mało nie wyrzygała tego, co dałam. teraz śpi, ciekawe jak długo. i w jakim stanie się obudzi.

reklama
Do góry