reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja od pon nie bylam.
nie mam spiworka jeszcze.

Czarna czyli jaki wynik?
z 99 na 77 :p i 177 cm wzrostu

czarna jak Ty to kochana zrobiłaś:):) ja ostatnio nie mogę patrzeć na siebie w lustrze, nic mi nie pasuję w sobie, może to Tylko ta pora roku tam mnie nastraja?
kochana mecze sie od kwietnie z tym odchudzaniem, juz mi sie nie chce a chcialabym jeszcze 10 kg, moze kiedys mi sie uda :p ale juz coraz bardziej to olewam i pozwalam sobie na conieco :p

Dzieki dziewczynki budujace to jest, nawet ostatnio szwagier powiedzial ze sie bardzo zmienilam :p

reklama
ja poszlam do fryzjerki to mowi ale figura i kumpelka tez a ja mowie ze to nie figura..waga stoi wiec o co im chodzi
Czarna zrob fotke i wklej
77kg? ja mam 174 i mam 74;-(((((((((((((((((((( a chce dobic do mojej 66 ale chyba nie bedzie mi dane

mam tu na kompie jedna fotke SDC11993.jpg

Wow! Czarnuszka! Ale z ciebie śliczna dziewczyna i jaka laska?
Mhm ja widzę, że u nas temat diet, moze też sie podłącze? Tylko ja bez slodyczy nie żyję, a jak jeszcze trafi sie nieprzespana noc to porażka. Coś słodkiego to podstawa. Niestety nie oszukam się owocami. Aha ja też mam podobna wage do koleżanek, bo 76 kg przy wzroście 176, a i schudłam 20 kg:)

witam was:-)

ja naleze do waszej grupki ponad 173 i teraz 69 i waga ani drgnie, a po porodzie 90:szok:

ale tez teraz mniej sie przejmuje, no np dzis w domu caly dzien to wiecie jak jest, caly czas z pawelkiem cos podjadamy,
u nas -9 i zimny wiatr wiec nie wychodzimy, ale wczoraj bylismy, bylo nieco cieplej...

czarnuszka ty wygladassz super, zreszta marciaa tez, wkleilabym jaka sswoja fotke ale chyba nie mam

Monia Dziękuję Ci bardzo, kochana jesteś, też w to wierzę a Tobie życzę dokładnie tego samego.:tak:
W ogóle dziewczyny dziękuję za dobre słowa. Dziś już nastrój lepszy. ;-)

Czarnuszka Kobieto ale laska z Ciebie!!!!! Podziwiam za wytwałość i idealne wyniki.
N&H Ja miałam i gorący prysznic i gorącą herbatkę a co będę sobie żałować!:-)
Marcia Zdrówka dla Nikiego i siostrzenicy a także całej reszty.:tak: Oki jak Niki się wykuruje idziemy do kina. Ciekawa jestem jak to oglądanie nam pójdzie.:-D W ogóle kurdupel jestem w stosunku do Ciebie o całe 10cm niższa.:baffled::confused: Jak Pan Bóg wzrost rozdawał to zabrakło mnie w kolejce.;-)
A my byliśmy dziś na spacerku 0,5h :tak: Jak wróciliśmy to plecki ciepłe także super. A ubrany w rajstopki, body z krótkim, skarpetki,bluzka z długim, ciepły welurowy dresik i kombinezon oczywiście ciepła czapa i rękawiczki. Stópki po powrocie cieplutkie, rączki aż za:confused: No i buzia grubą warstwą kremu na mróz (bez zawartości wody pamiętajcie! heheh zboczenie zawodowe) nasmarowana. Aha nóżki przykryłam jeszcze kocykiem i wsadzony w taki ochraniacz na nóżki ale bez ocieplacza, tak jak Monia czekamy na śpiworek.:-)

czarna, 77???? ty chyba masz wagę popsutą. góra 60 bym ci dała.

a ja wczoraj oglądałam zdjęcia stare, takie sprzed 3 lat i powiem Wam, że okropnie sie postarzałam :-(

reklama
ja też się postarzałam...ciemne włosy mi dodały lat ;-P
Ja ubieram rajstopki pod kombinezonik skarpecioszk body z krotkim długi reakwek sweterek taki cienszy szaliczek a la golfik i heja
jade do dcathlonu bo rekawiczki od kombinezonu sa do kitu. Ma zimne dłonie.
No i sobie kupie spodnie narciarskie co by w lesie mi dupsko nie przymarzło gdzies po drodze do drzewa ;-P

ale wieje...az drzewa wygina brzydko:no:

Do góry