reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moje dziecie ciagle gorączkuje...co zbije jej temperature to na nowo:/ ale zero innych obiawów..czy sadzicie ze to ząbki?? 4 zęby bezobjawowo wyszły itak nagle 2ki by jej dały sie we znaki:/??? bo nie chce niepotzrebnie do lekarza jechac-tam to wylegarnia zarazków ale jesli do jutra sie utzryma czyli 3 dobe goraczka to do lekarza idziemy:(
Dronka mój Przemek też ostatnio gorączkował. Żadnych innych objawów nie miał i okazało się, że to wirusowe zapalenie gardła. Trzymam kciuki, żeby Hani szybko minęło :-)

Dziewczyny jak któras chce kubeczek doidy to zamawiajcie jest okazja DOIDY CUP blog, Dzień Darmowej Dostawy
Dziękuję Frotka. Kubeczek zamówiony :-)

u nas też zimnoooo.... ale pogoda przepiękna, więc postaramy się jednak wyjść po obiadku :-)

jejciu, boli mnie cała lewa strona. jak wstałam nie było źle, ale teraz średnio :baffled:

Ola ma jakiś rozchwiany nastrój dziś, pada co chwila i płacze :zawstydzona/y: do tego nabiła sobie wielkiego guza na czole i trzasnęla noskiem o podłogę, że aż krew poleciała :szok: :-( zaraz ją położę. śniadania zjadła 5 łyżek. oby to nie była żadna choroba :no:
Ionka ale macie pecha obie. Trzymajcie się dziewczyny i więcej nie rozbijajcie. Mój mały ostatnio obił sobie nosek, ale krwi nie było, za to płaczu co niemiara.

Witam!
Ja bylam dzis u lekarza i diagnoza-wirusowe zapalenie gardla. A najgorsze, ze to zakazne:( mam nadzieje, ze Ola sie nie
zarazi!! Mam antybiotyk, oby szybko przeszlo!
Mama jest u mnie:) Zrobila pieroszki ruskie, a teraz piecze piernika:)
Przemek ostatnio też to miał. Ja bardzo polecam hascosept do psikania na gardło. Zdrówka!!! Ale wogóle jednej rzeczy nie rozumiem. Skoro to wirusowe to po co ten antybiotyk. On i tak nie zadziała...

Tabasia trzymaj się tam przy tym układaniu rzeczy. Ciężko chyba ogarnąć taką ekspresową przeprowadzkę w dodatku z małym dzieckiem.
Polusiu szyszunie doszłyjuż w poniedziałek. Jakoś wyleciało mi z głowy, żeby dać znać. Dziękuję :*

Ja też chora. Z nosa leci i ogólnie łamie mmnie w kościach :-( Jutro mam usg. Trzymajcie kochane kciuki, żeby z fasolinką było wszystko OK. Wogóle to brzuch mam ogromny :zawstydzona/y: Jak w 20tym tygodniu z Przemkiem, a przytyłam narazie 1kg więc chyba nie tak źle. Nie wiem skąd ten brzuch...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczorowo,
Ale zawierucha:szok: Ponoć cała Małopolska zablokowana, ciekawa jestem jak szanowne Podkarpacie będzie się miewało, na razie dróg nie ma i wszystko jest białe.
Mój M z Pola byli na basenie, a ja kładłam Lilę, na szczęście już śpi a M na siłce.
Idę kochane położyć Polcię.
pa!
Nesiaa zdrowiej!

kochane a mnie rozkłada choróbsko jakieś: wszystko mnie boli, łamie w kościach, z nosa cieknie :( dziś M usypiał Polę ja leżę - oby szybko przeszło :(

ramari zdrówka, kciukasy zaciśnięte &&&&&, będzie dobrze

a u nas dróg nie ma :( wszystko zasypane i sypie bardzo do tego wieje okropnie. jak nic nas zasypie :(

lecę do łóżeczka, przytulę się do podusi :) spokojnej i ciepłej nocki

Wieczór :)
Ogladamy z K smieszny film na polsacie pt " to nie jest kolejna komedia dla kretynow" czy cos takigo hehe smieszne takie, bedziemy jesc zapiekanki i pic piwko do filmu :) , uwielbiam takie wieczorki.
Dzieciaki slodko spia juz od dawan, usneli standardowo przed 19 :)
Do juterka kochane
duzo zdrówka dla Was i Waszych słodziaków !! :*
Dobranocejszyn

Czarna zdradz tajemnice sukcesu..

ja codziennie wieczorem pod prysznicem obiecuje sobie, ze.... jutro kupie wode i bede pic po 18, zeby nie jesc, bede jesc gotowane, zero slodyczy.. i co?
konczy sie tym, ze rano siegam po bulke z nutella..

ale musze.. bo przy wzroscie 171 waze ponad 70 kg.. pewnie z 71-72.. ale to przez siedzienie w domu... ciagle cos jem.. szczegolnie teraz jak mroz i nie wychodze na spacerek..

tez kupilam sanki, takie najzwyklejsze z pchaczem, metalowe.
mam nadzieje, ze jutro kurier przywiezie buciki, bo bez nich nie wyjdziemy bez spiworka i zimowych butkow.

ok, uciekam bo final Top Model sie zbliza, stawiam na Anie :-)

buziaki :*

Ostatnia edycja:
witam!!! Wpadłam ekspresowo przed Top Model :) Życzę zdrowka wszystkim chorowitkom !!! Tyczy się mam i dzieci :) a ja kuśtykam ale jakoś sobie radzę,byłam nawet w "butiku" pobuszować:) wyszperałam 2sweterki i bluzeczke Franko, wsio :) po 5zł i Oliwii marynarkę Hannah Montana :) za całe 8zł i sobie za 12zł na wiosnę marynarkę :) Franio dziś wstał nawet we wannie jak ja sięgałam po szampon :) ale muszę uważać !!! czarna respekt kobieto za wytrwałość u mnie 17kg na minusie ale jeszcze 7kg minimum chce zrzucić, ale zaraz święta :) he he i na ślub muszę się doprowadzić do kultury :) buziaki po top model was nadrobie !!!

Ostatnia edycja:
shit ja też 170 ... i ponad 70 - ale ale (!!!) jak już dzisiaj wspominałam 1wszy grudzień witam silnym postanowieniem poprawy :D Jak na razie się trzymam :) Słodyczy nie jadłam i specjalnie zjadłam przed 20 żeby później nie atakować kuchni hehe

Byłam z Maminką w Ikei - zakupiłam lisa z pozytywką i grzechotkę krowę dla Niniego :D Radochę miał wielką z tego tytułu :))) Jej jakie piękne rzeczy tam są ... eh nic tylko łazić i się ślinić heheh ;D Zakupiłam też parę reniferów (1.99 sztuka) )dla moich uczniów ... pod choinkę sprezentuje im :) drobiazg a na pewno ucieszy :)

Misio chodzi z Tatinkiem ... próbują się ululać, masaqa ... po tej chorobie rozregulował się niesamowicie - walka trwa.

reklama
A u nas nie ma ikei :( Ale mam prośbę do mam z Poznania i okolic, wybieramy się z M.na lotnisko zawieźć moją siostrę i przy okazji chcemy odwiedzić sklepy i galerie, może nam coś polecicie. Bo narazie Poznań mi się kojarzy tylko ze szpitalem onkologicznym:(

Do góry