reklama
M
myszowata
Gość
ja też nie w takie zimno....a i potwierdzam Czarna fiu fiu:-)dziś nie bo -13 u nas cały czas ale wczoraj jak było słonko i -7 to byłyśmy
czarna jaka laska z Ciebie![]()
moniSkaBe
Fanka BB :)
Ajentka kurcze.. wierze, ze po nowym roku wszystkie problemy pojda w niepamiec... tule Cie.Hej dziewczynki.
Zaglądam i czytam ale mało piszę bo nie mam weny...:-( Ciągle pod górkę...ehhh
Mam pytanko: Jak ubieracie teraz dzieci do spania? Bo ja już mam schize że za cienko ale też nie chcę żeby się przegrzał.
co do ubierania na noc.. to zalezy.. z reguly ma pajacyk, czasami jak wszystkie pajace brudne, to zakladam dlugie body i rajstopki, nakrywam kocykiem, takim.. sredniogrubym.
Karczek jest sredni, ale ja wole zeby nie bylo Pawelkowi za goraco, bo wtedy sie wierci i drapie na calego.
Chorowitkom zycze zdrówka.. u nas tfu tfu na razie dobrze.
Dziewczyny nie wiem o co chodzi.. wczoraj pekl nam pampers, dzisiaj Pawelek po obu stronach przesikany... kurcze... czyzbym miala na noc kupowac 4+?
Moj maz dzisiaj zwolnil sie z pracy, bo cos mu dretwieje reka, puchnie i sinieje dłon.
Juz w piatek byl na pogotowniu z nia, dostal jakis lek na zapalenie miesni. Bral te leki i nie przechodzi. Poszedl do lekarza wlasnie.. kurcze...
no, lece bo mi sie fasolka po bretonsku spali..
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Polusia dziękuje
staram sie hehe.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
hehe dziekujeja też nie w takie zimno....a i potwierdzam Czarna fiu fiu:-)
Mi sie przedwczoraj spaliła !!!!!! zrobila ogromny garnek tej fasolki i chcialam potem podgrzac i poszlam karmic malego bo beczal i jak przyszlam to sie przyjarała do garnka, troche ale cala reszta zaśmierdła spalenizną no i cała fasolka do wyrzuceniaAjentka kurcze.. wierze, ze po nowym roku wszystkie problemy pojda w niepamiec... tule Cie.
co do ubierania na noc.. to zalezy.. z reguly ma pajacyk, czasami jak wszystkie pajace brudne, to zakladam dlugie body i rajstopki, nakrywam kocykiem, takim.. sredniogrubym.
Karczek jest sredni, ale ja wole zeby nie bylo Pawelkowi za goraco, bo wtedy sie wierci i drapie na calego.
Chorowitkom zycze zdrówka.. u nas tfu tfu na razie dobrze.
Dziewczyny nie wiem o co chodzi.. wczoraj pekl nam pampers, dzisiaj Pawelek po obu stronach przesikany... kurcze... czyzbym miala na noc kupowac 4+?
Moj maz dzisiaj zwolnil sie z pracy, bo cos mu dretwieje reka, puchnie i sinieje dłon.
Juz w piatek byl na pogotowniu z nia, dostal jakis lek na zapalenie miesni. Bral te leki i nie przechodzi. Poszedl do lekarza wlasnie.. kurcze...
no, lece bo mi sie fasolka po bretonsku spali..
moniSkaBe
ja od pon nie bylam.Niestety .... no ale co robic...chodzicie ze swoimi dziecmi na spacery jak jest tak zimno ??
nie mam spiworka jeszcze.
Czarna czyli jaki wynik?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Super, że tylko syropek ! A cd Twojej siostrzenicy to polecam (bez recepty) homeopatyczny lek diarrhell - po 2 dniach Niniemu biegunka przeszła jak ręką odjąłI po.
Dostał Bactrim uf osłuchowo czysty tylko gardło mocno czerwone. Stad ten brak apetytu ale zjadł teraz caly jogurcik 125ml i cały słoiczek bananka :-) chyba zgłodniał
5 dni ma dostawać syropek. U nas wszyscy chorzy. Nikt nie rozumie ze jak churchla to nie mmaja podchodzic do młodego ale maja to w nosie...Na szczescie ma humor i jest taki kochaniutki)
Ja nie wiem jak on wlazł za ten fotel w ogole byscie widziały co on robi z pchaczem albo centrum lezy na brzuchu i podnosi je na nogach...potem wkleje otke tego syfu co robi he he
Blueberry siostrzenica ma 4 lata. Wiecie co żal mi ijej do tego ma rozwolnienie meczy sie juz 2 tydzien cos strasznego.
Ajentka spoko loko niech mi Niko sie zregeneruje i pojdymy do tego kina
Ja z tym ubieraniem mam zagwozdke. Bo..jak go ubiore w pajaca i body na naramach i przykryje kolderka to karczek m zimny. Połowe nocki spi odkryty nie lubi kolderki zas w tym psiworku sie poci mamy taki frotte z ikei i chyba szajs lepszy by był bawełniany
u nas też zimnoooo.... ale pogoda przepiękna, więc postaramy się jednak wyjść po obiadku :-)
jejciu, boli mnie cała lewa strona. jak wstałam nie było źle, ale teraz średnio
Ola ma jakiś rozchwiany nastrój dziś, pada co chwila i płaczedo tego nabiła sobie wielkiego guza na czole i trzasnęla noskiem o podłogę, że aż krew poleciała
:-( zaraz ją położę. śniadania zjadła 5 łyżek. oby to nie była żadna choroba
![]()
Jezu ... jak ja sie boję takich akcji ! krew ... aż mnie zmroziło - mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze - zdrówka życzę
ajentka poszła wziąć gorący prysznic a ja zrobiłam sobie gorrrącą herbatkę z miodkiem
Dzisiaj odwołano mi zajęcia na kursie - mój Miły i tak przyjeżdża wcześniej żeby się zając Ninim, więc mam szansę na 2 godziny beztroskiego wychodnego hehe ... tylko nie mogę się zdecydować gdzie jechać ...
czarna wow ... 22 kilo ! pięknie
W temacie diet - dzisiaj 1 grudzień ... zatem zaczynam ten miesiąc z mocnym postanowieniem (i proszę mnie pilnować) zero słodyczy (wyłączając miód z kasztanów - to na zdrowie), zero posiłków po 20 i ograniczanie chlebka i pochodnych
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ok Naughty jade z Toba...tylko nie ogranicze chleba! never;-) zobaczymy
siostrzenica ma czas 2 dni jak nie bedzie poprawy to zastrzyki...
Czarna wynik godny!
siostrzenica ma czas 2 dni jak nie bedzie poprawy to zastrzyki...
Czarna wynik godny!
reklama
ionka
czarna, pozazdrościć straty kilogramów :-)
a ja musiałam wziąć przeciwbólowe :-( do tego Ol dalej marudzi, a co robiła zanim zasnęła, przechodzi pojęcie :-(
a wiecie, że ja się nawet nie zastanawiałam z tym śpiworkiem, dostałam w prezencie i nawet nie wiedziałam, że mogą byc inne rozmiary :-) Ol w nim jeździ sobie, chociaż przedwczoraj miała chłodne stópki... mimo rajstopków, skarpetek i zimowych butów, no i tego ciepłego śpiwora... chyba moje dziecie takie same, jak jak ;-)
a ja musiałam wziąć przeciwbólowe :-( do tego Ol dalej marudzi, a co robiła zanim zasnęła, przechodzi pojęcie :-(
a wiecie, że ja się nawet nie zastanawiałam z tym śpiworkiem, dostałam w prezencie i nawet nie wiedziałam, że mogą byc inne rozmiary :-) Ol w nim jeździ sobie, chociaż przedwczoraj miała chłodne stópki... mimo rajstopków, skarpetek i zimowych butów, no i tego ciepłego śpiwora... chyba moje dziecie takie same, jak jak ;-)