reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

bbbrrr dziewczyny wspolczuje wam diet mnie by sie przydala ale taka tuczaca bo waze juz 46 kg;/ a jem duzo,dzien bez zelkow czy jakiegos batnoa ewentualnie czipsow dniem straconym.Ale fakt jest taki ,ze rzadko jem po 18,tak jakos nie jestem glodna.I jem duzo ale w malych porcjach a poza tym taka moja uroda.

Mirosia moj od jakiegos czasu budzil sie w nocy pociumkac ale sie zbulwersowalam i dostaj w nocy ze 2 lyki herbaty i spi.Budzi sie ale coraz rzadziej.A budzil mi sie na cyca i co 30 min oszalec szlo.

Co do eko to my tez eko DADA.

reklama
moniska gratuluję zęba !!! Super a u nas stoimy w miejscu dwa ledwo widoczne i nic nie rosną :( a dalej nic... Ale my dziś papa pięknie robiliśmy na zawołanie :( a i co do eko też dada :) he he

Polka setka buziaczków dla bystrzaka Frania:):***
My tez dopiero 3 zębulki a czwarty dopiero niesmiało wyjrzał:)
eko oszdzczędność to sikanie pod prysznicem hahahah a pieluchy z lidla a na noc pampersy :)

frotka eko sikanie - dobre to :)

a wiecie moje dziecko ma dziś taaaaki apetyt, chyba zima idzie :)

zaraz szpilki na giewoncie, bardzo lubię ten serial. nawet M ogląda ze mną :)

Witajcie kochane!
Polka buziak dla Frania!
Mirosia ja też karmię piersia i mam wrażenie, że lila o wiele częściej je w nocy niż jak miała 3 miesiace. Ostatnio liczyłam to karmiłam ja 8 razy. Aha i śpi ze mną tak od ok. 1-2 w nocy, bo ja podobnie jak Ty nie mam siły bez przerwy wstawac i jej odkładać. Liczę na to, że sama się odstawi od piersi w nocy, bo pola tak zrobiła. Zobaczymy:)
Z moja krtanią juz lepiej, chociaż skrzeczę jak żaba;) Idę kochane coś posprzatac i spanko.
Miłego wieczoru Wam życzę!
A Polusia mąż spisal sie na medal z tym SPA! Super!

Hej!

Myszowata Myślałam że padne jak przeczytałam ale czuję się zaszczycona takim odznaczeniem.:-D Dziękuję kochana.:-D
Polka Buziolki dla Frania.

Moje dziecko też dwie nocki z rzędu budzi się między 3 a 4 i nic innego nie pomaga oprócz butli mleka po której zasypia błyskawicznie a po 120ml herbatki mimo że wypitej był wrzask. Wcześniej przesypiał bez niczego całe noce do 7, 8. Zobaczymy jak dziś będzie. Mam nadzieję że pogoda jutro w miarę dopisze bo jesteśmy sami z Marcelkiem od rana w domku i musimy wyjść na zakupy. kupić produkty na obiadek, zrobię shoarmę zapiekaną z serem + frytki.:tak: No i musimy jeszcze kupić eko huggiesy.:-D

A w ogóle co się wkurzyłam. Moja mama odebrała dziś paczkę od kuriera i nie otworzyła jej przy nim bo była do mnie. Ja po powrocie z pracy otwieram a tam była kierownica dla małego vtech i w jednym miejscu nadłamana. Na bank wina kuriera bo już zamawiałam od tej babki i wszystko ok zresztą ma same pozytywne opinie. Tak ukruszona w jednym miejscu jakby coś innego przygniotło. Kurde zła jestem na maksa bo nie mam już prawa do zwrotu bo powinno być sprawdzone przy kurierze. M powiedział że sklei, chociaż to, kurcze rzucają tymi paczkami i potem tak jest.:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry