reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam :)

Co do czasu dla siebie, czasami jest go trochę więcej, Natalka potrafi ładnie się sobą zająć :) Chyba, że wkroczy braciszek i jej zabierze zabawki, ale i na niego znalazłam sposób, kupiłam mu ciastolinę, już 2 h dziecka nie ma :D:D

Miłego dnia.

reklama
witajcie dziewczyny, moje dziecie już spi pewnie gdzies do 3 rano. Mam pytanie do dzewczyn po cc, jak tam stan Waszej blizny, mnie czasami boli to miejsce, no i blizna jeszcze czerwona i w niektórych miejscach gruba i nadal wypadaja mi tabuny włosów tez tak macie?

Witam się Kochane i oznajmiam, że żyję :)
Podczytuje Was piąte przez dziesiąte.
Madziu dobrze, że już jesteście w domku. Buziaki dla Bartusia :*
yra Świetnie, że fasolinka ma się dobrze. To dziewczynka prawda? ;) Bo u mnie dziweczynka w dodatkupodobna do mamusi :)
marti wszystkiego najlepszego! Dużo pięknych chwil i samych życzliwych ludzi wkoło.

haha ramari niewiem jeszcze nic, lekarz dużo mi na usg pokazywał i w 4d włączał ale nie miałam się niczym sugerować, bo to za wcześnie, nie powiem marzy mi się dziewczynka ( Milenka) ale co ma być będzie.

długo nie pisałaś, praca napisana?

długo nie pisałaś, praca napisana?
napisana jeszcze nie, cały czas piszę, ale wszystko na dobrej drodze bo w koncu ruszyłam dupsko :)
Marcia my z dziewczynami uż nie mamy odwrotu :)
Najgorsze będą pierwsze dwa lata a potem dzieciaki będą zajmowały się same sobą. Taką mam nadzieję :)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane,
Yra bardzo sie cieszymy, że z fasolinką wszystko super. A jaka masz odpowiedź na Milenkę, bo to bardzo ładne imię dla dziewczynki?
Marti STO LAT!
Asia kuruj się, duzo czosnku i cebuli a katar przejdzie:)
Dziękuję kochane za zyczenia dla taty. No chłopisko wystraszony na maxa. A te nowe leki tak na niego działają, że dzisiaj był dętka. No ale musi sie wziąć za siebie.
My dzisiaj bylismy z dziewczynami na basenie i Lilka po 3 tyg. przerwie w skrzydełkach pływa sama! Instruktor mówił, ze to urodzona pływaczka- znak zodiaku RYBA. Byłam z niej strasznie dumna:) A no i mała upodobała sobie wstawanie na kolana, ma tak czerwone że szok, mimo miękkich dresów czy rajstop. No ale to nic przy Franiu Polki czy Adasiu Blu:)
A i pierwsze słyszę, ze Viburcol jest na receptę:0 Parę dni temu kupowałam bez recepty.
Idę kochane wciąć kolację.

E_kord już mi lepiej. Dzięki za rady. Wczoraj zastosowałam kurację czosnkową :-D

Marti STO LAT!!!

A mnie się dzisiaj udało spokojnie posprzątać, pierwszy raz od niepamiętnych czasów moja mama zabrała Szymcia do ogrodu i ponad 1,5 h tam spędzili. Mama grabiła liście, a młody, aż trudno w to uwierzyć, ale siedział spokojnie w wózku i obserwował babcię :-D

Piękny dzień za nami! Aż chce się żyć, jak jest taka piękna pogoda i ciepło :tak:

Spokojnej nocy!

reklama
Marti wszystkiego naj naj w dniu urodzin :tak:

Moje dziecię dzisiaj padło wyjątkowo szybko i póki co bez płaczu, zobaczymy jak będzie nocka :tak: , dzisiaj nawet ładnie zjadła, szczególnie zupke raz zjadła 200 a drugi raz 240 i jeszcze dziobka otwierała :tak: . No ale teraz odkąd sama gotuje jej zupki to słoiczki odpadają :tak:
Miłej i spokojnej nocki dziewczynki.

Do góry