reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ionka a chodzisz tylko prywatnie?

Mlody dzisiaj uderzyl policzkiem w kant regalu...:-(...ma wyrazna czerwona kreche przez srodek policzka...ech...oby tylko siniak z tego nie wyszedl...

tu inaczej sie nie da. zawsze za wizytę sie płaci. no chyba, że się ma Medical Card, ale my za "bogaci" jesteśmy ;-)

na siniaki polecam maśc z arniką w małym stężeniu :-)

yra- no to gratuluję serduszka :-)

reklama
heronek u nas siniaki pokryły kolanka, pewnie dlatego, że Mały zasuwa po całym mieszkaniu jak mały samochodzik
yra grtualacj! super wieści!

A no i oczywiście Witajcie dziewczęta;-)
My na nogach od 6.15, ale nocka ok. Franio chyba tylko raz przebudził się na smoka. A teraz próbuje rozkręcić kino domowe - mały monter:-D A ja piję herbatkę z sokiem malinowym:-)

Miłej soboty Wam życzę:-)

yra245 cieszę się że u maluszka wszystko ok, pewnie Ci ulżyło:tak:
ajentka83 pocieszny psiak :-), mnie się ostatnio marzy piesek, ale to dopiero jak domek wybudujemy bo w mieszkaniu to :no::no:

Witajcie :happy2:

Ale mnie katar dopadł :wściekła/y: Mały też kicha częściej, ale wydaje mi się, że póki co jest w miarę ok. Ja chodzę w maseczce na twarzy :sorry: A mój P narzeka na ból gardła.
Dzisiaj obudziliśmy się dopiero o 7.30 :szok: Już dawno tak długo nie spałam.

Polusia gratki z okazji pojawienia się ząbka!
Yra cieszę się, że z fasolką wszystko ok :-)
Neska zdrówka życzę!
Ionka niezła kwota jak za receptę :szok:
Ajentka super psiak! Nasza psinka nie jest zachwycona Szymciem, niestety przedtem ona była najważniejsza, a jak pojawiło się dziecko spadła na drugie miejsce i jest zazdrosna.
E_kord zdrowia dla taty!

Ja też rodziłam bez znieczulenia, u nas w szpitalu nie ma. Bolesne skurcze miałam 2,5 h, a rodziłam ok 0,5 h. Także szybko. Tylko, że miałam podłączoną kroplówkę i to chyba przez nią bolało jak cholera.

Zapowiada się piękny dzień. Życzę miłej soboty!

jestem :) wszystko dobrze, maleństwo ma 5 cm jest cudowne, pięknie bije serduszko, jestem taka spokojna, bo genetyczne usg wyszło wszystko dobrze :)

super,że wszystko ok. Przypomniało mi się, jak byłam na genetycznym z Franiem. Tak się wiercił, że lekarz nie mógł przez 15 minut pomiarów zrobić, a na koniec Franio dostał czkawki:-D W sumie do tej pory jest wiercipięta :) wlaśnie patrzę na "zdjęcie" z tego usg, bo wisi mi nad głową. Franio miał wtey 7,04 cm :-)

Witajcie weekendowo!

Ja niewyspana...Mlody zasnal o 1 (!!!!)dopiero, a potem pobudka co godzine do 6....Ja nie wiem, jak on sobie radzi z taka mala iloscia snu....

yra super, ze wszystko w porzadku z fasolka!

e-kord zdrowka dla taty!

ajentka no to masz zawieruche....dobrze, ze juz biznes idzie w dobra strone!

ionka dzieki, przejde sie do apteki i zobacze co tu jest.

Milego Dzionka!

eh ja dziś wyspana, mały z racji tego że od lekarza wróciłam ok 22 poszedł tak spać, obudził się o 4 zjadł mleko i spał do 9 :) kochany dał mamie pospać :)

ja dziś dobry humorek, z maluszkiem wszystko dobrze, odetchnęłam i jestem dużo spokojniejsza, piękne słoneczko za oknem, czekam aż mój M wstanie ( jest po nocy) i na spacerek i zakupy.

aaa i jasiu ma ząbka, kolejnego , szóstego, ale idą mu te ząbki :0

aaa i próbuje raczkować pełną parą, jak narazie próby nieudolne, bo nóżki odpycha ale rączki jeszcze niewie, i efektem jest zarycie buźką o dywan. ale jest ambitny ćwiczy na potęgę.

miłego dzionka aaaaaaaaaa

Hej! Polusia gratulujemy zabka drugiego!!
ajentka sliczny psiaczek. Tez bym chcaial takiego my mamy 2 kundelki po podworku lataja,jeden chodzi ze mna i z mala na spaceryi zawsze lezy kolo wozka a jak placze mala to staje na kole i zaglada do niej a ona juz cisza. :)
Moja tez tv lubi ogladac a szczegolnie reklamy heyah.
a i faktycznie viburcol juz jest na recepte bo wczoraj bylam ale pol opakowania mi sprzedala bez recepty.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien Doberek:)

Pogoda piekna,ale siedzimy w domku i czekamy na M.Nocka znowu zaliczona do nieudanych dwa razy obudził sie na mleko z płaczem nie mógł zasnac wtedy smok mu wypadał,oj ciekawe kiedy bedzie tak ładnie zasypiał całe noce.

Dobrego dnia:)

Do góry