reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie :)
my już po spacerku , taka piękna pogoda że zaraz z rana pobiegłyśmy na zakupy :) traz zjadła mleczko i bawi się na puzzlach.
nocka fajna, spała do 7 zjadła i pospała do 8:20 , więc wspana jestem :)

yra gratulujemy kolejnego ząbka :) i cieszę się bardzo że z fasolinką wszystko dobrze. pamiętam jakie miałam stracha jak szłam na to usg genetyczne.

e-kord zdrówka dla taty

ajentka super psiak. moja na łóżko nie może bo zajęła by całe :) waży 62 kg

miłego dzionka życzę. lecę polatać na elektrycznej miotle czytaj odkurzaczu :)

reklama
Nasza nocka znowu kiepska.

Teraz się ładnie buja. Dałam mu wody z kubka normalnego i pił super:-) potem nakręce :-)
a od rana jaki rozgadany. Ciagle me- me albo ma-ma i nie nie nie mowi hehe smieszny bąbelek :)):*

piekna pogoda Niko zje jogurcik i mykamy na spacerek

Ajentka super ze interes się rozkreca!!!

hej, hej
pare dni mnie nie było i nie wiem czy nadrobię:/
wczoraj mieliśmy mała imprezkę, bo dziś mam urodzinki:) eh latka lecą:( Gabrysie zabrali dziadkowie, i zaraz po nią jedziemy:)stęskniłam się za tym bąblem:)
a propo bąbla, tyle marudzenia i nic, zęba jak nie było tak nie ma, kurcze czy on kiedyś w końcu się ukaże:/, kurcze cały czas są takie dwie plamki na dole a nie mogą się przebić uparciuchy:/
Bartuś słoneczko, witamy Cię(razem z Gabryńką) i Twoją mamunie dzielną...super że juz w domku i wszystko w jak najlepszym porządku
wszystkim nowo zaząbkowanym wielkie gratki i buziaki:***************

a my juz mamy w domk posprzątane obiadek zjedzony jak Krzysio zje deserek to sie wybierzemy na spacerek i przejde sie do piotra i pawła po zakupy jakies male, o jej zadnych zniczy nie mam jeszcze kupionych

marti wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)

Moje słoneczko dzisiaj ładnie zjadło obiadek oczywiscie musiałam robic smieszne miny bez tego chyba juz sie nie obejdzie,wypiło mleczko i drzemkuje.A ja mam ogarniete mieszkanko i czekam na M.

reklama
Do góry